- Poruka
- 15.711
svi vi koji se lozite na seljacku muziku.
Pise ljudima na celo.![]()
Ima masu.
To sve kaze neko ko ima najseljackiji slogan,maltene pesmicu u svom potpisu

Vecu seljaniju od e viva u zivotu video nisam.....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pise ljudima na celo.![]()
Ima masu.
Da li ta kablovska emituje javni program?Jesu li njeni pretplatnici neko ko se izjasnio da želi da gleda ustaške koncerte?Nije u pitanju jedna kuća ili porodica,pa da se kaže to je privatna stvar.čekaj malo
jel koncert prikazan na nekom od srpskih kanala ili na HRT,
ja koliko znam, bio je na HRT-u pre neko veče, dok sam šaltao kanale video sam da je onako sve ustaški crno oko njega...
na kom srpskom kanalu je to prikazano![]()
Vecu seljaniju od e viva u zivotu video nisam............na stranu drzava o kojoj je rec.
Vecu seljaniju od e viva u zivotu video nisam............na stranu drzava o kojoj je rec.
Da li ta kablovska emituje javni program?Jesu li njeni pretplatnici neko ko se izjasnio da želi da gleda ustaške koncerte?Nije u pitanju jedna kuća ili porodica,pa da se kaže to je privatna stvar.
čekaj malo
jel koncert prikazan na nekom od srpskih kanala ili na HRT,
ja koliko znam, bio je na HRT-u pre neko veče, dok sam šaltao kanale video sam da je onako sve ustaški crno oko njega...
na kom srpskom kanalu je to prikazano![]()
Jeste,to objašnjava štošta,opet se ne slažem da pod pojmom ''slobode medija'' treba gurati svakakvo đubre i šovinizam.Ali dobro,vidim da se u ime starog ''bratstva i jednstva'' sve gura u zaborav,a deca u Srbiji uče da su ustaše ustvari junaci filmova ''Noć veštica'' i ''Halloween''.to što pišeš nije tačno
koncert je bio na HRT
a ovo bi bilo vrlo zanimljivo, samo sumnjam da je neko od forumskih "jurišnika" opazio
http://www.subotica.info/press.php?page=zajednica&press_id=1927
Jeste,to objašnjava štošta,opet se ne slažem da pod pojmom ''slobode medija'' treba gurati svakakvo đubre i šovinizam.Ali dobro,vidim da se u ime starog ''bratstva i jednstva'' sve gura u zaborav,a deca u Srbiji uče da su ustaše ustvari junaci filmova ''Noć veštica'' i ''Halloween''.
taman posla da ja podržavam prikazivanje bilo kakvih šovinističkih i neofašističkih sadržaja na TV ekranima
taj Tompson je ustaša 1/1
ali nije prikazan na našem kanalu, recimo, dosta ljudi u Vojvodini može da gleda HRT i preko krovne antene
nije rešenje u zabrani, nego u edukaciji
jel mogu da skrembluja kada je neki prenos ?
Mogu,a što nisu skremblovali sada?
Па и јебу нас са Томсоном.
Пени онај који је приказиовао његов концерт на ТВ у Србији не би више радио на ТВ.
Ма не би ни кући имао више ТВ!
a kad su arkanove koljacke horde sa americki tompsoni sejale smrt po selima istocne slavonije ondak se taj koncert rtm prenosio uzivo i navijali ste za tompsone.
a kad su arkanove koljacke horde sa americki tompsoni sejale smrt po selima istocne slavonije ondak se taj koncert rtm prenosio uzivo i navijali ste za tompsone.
Šiptar pali
Šiptar pali
a šta si ti ? iz kojeg si grada u Srbiji?
ti mile sa kline izgleda odlicno poznajes siptare.
jes predo molbu taciju za povratak na kosovo.