Зуроф: Емитовање Томпсоновог концерта увреда за српски народ

čekaj malo
jel koncert prikazan na nekom od srpskih kanala ili na HRT,
ja koliko znam, bio je na HRT-u pre neko veče, dok sam šaltao kanale video sam da je onako sve ustaški crno oko njega...
na kom srpskom kanalu je to prikazano :eek:
Da li ta kablovska emituje javni program?Jesu li njeni pretplatnici neko ko se izjasnio da želi da gleda ustaške koncerte?Nije u pitanju jedna kuća ili porodica,pa da se kaže to je privatna stvar.

Srpski kanal koji je prikazivao koncert one ustaske gamadi treba u najmanju ruku debelo novcano kazniti, i traziti da smjene prvi ljudi televizije, zbog takvog ''propusta'' koji je u njmanju ruku skandalozan. Za hrvate me ne cudi sto prenose tompsonov koncert, jer vuk dlaku mijenja ali cud nikada. njima su uvjek i uvjek ce i biti Srbi krivi za sve, jer su jadni i iskopleksirani, ali u isto vrijeme vrlo opasni jer su zadojeni ogromnom mrznjom i samo cekaju pogodan trenutak za stvaranje nekog novog Jasenovca

To sve kaze neko ko ima najseljackiji slogan,maltene pesmicu u svom potpisu :hahaha:

Vecu seljaniju od e viva u zivotu video nisam.....:(.......na stranu drzava o kojoj je rec.

To je pametnjakovicu poklic Liberala Slavka Perovica iz devedesetih, i Lovcenskih straza...... nije pjesmica :hahaha:
Totalno neznanje

Da li ta kablovska emituje javni program?Jesu li njeni pretplatnici neko ko se izjasnio da želi da gleda ustaške koncerte?Nije u pitanju jedna kuća ili porodica,pa da se kaže to je privatna stvar.

pa teško da se o bilo kom programu izjašnjavaju gledaoci, na neki drugačiji način, od ignorisanja ili praćenja, zavisi od interesovanja
ponavljam, ne znam čemu sad tolika dževa, jer je već HRT prikazivao Tompsonov koncert, ovo je repriza istoga, samim tim, već je na taj način emitovan i u Srbiji.

ako ćemo na taj način da posmatramo, onda isto tako kablovski operater mora da skrembluje proslava "Oluje" ili "Bljeska" jer je u istima nesumnjivo bilo etničkog čišćenja nad srpskim narodom, kad to sve sagledaš, odnosno kad vidiš da je mnogo ne naklonjenog programa na stranoj TV stanici onda se postavlja pitanje prikazivanja HRT-a u Srbiji...
teško da neko o tome razmišlja, jer uvek postoji daljinski

čekaj malo
jel koncert prikazan na nekom od srpskih kanala ili na HRT,
ja koliko znam, bio je na HRT-u pre neko veče, dok sam šaltao kanale video sam da je onako sve ustaški crno oko njega...
na kom srpskom kanalu je to prikazano :eek:

koncert je prikazala na svom programu posredstvom kablovske suboticka televizija...

to što pišeš nije tačno
koncert je bio na HRT
a ovo bi bilo vrlo zanimljivo, samo sumnjam da je neko od forumskih "jurišnika" opazio

http://www.subotica.info/press.php?page=zajednica&press_id=1927
Jeste,to objašnjava štošta,opet se ne slažem da pod pojmom ''slobode medija'' treba gurati svakakvo đubre i šovinizam.Ali dobro,vidim da se u ime starog ''bratstva i jednstva'' sve gura u zaborav,a deca u Srbiji uče da su ustaše ustvari junaci filmova ''Noć veštica'' i ''Halloween''.

Jeste,to objašnjava štošta,opet se ne slažem da pod pojmom ''slobode medija'' treba gurati svakakvo đubre i šovinizam.Ali dobro,vidim da se u ime starog ''bratstva i jednstva'' sve gura u zaborav,a deca u Srbiji uče da su ustaše ustvari junaci filmova ''Noć veštica'' i ''Halloween''.

taman posla da ja podržavam prikazivanje bilo kakvih šovinističkih i neofašističkih sadržaja na TV ekranima
taj Tompson je ustaša 1/1
ali nije prikazan na našem kanalu, recimo, dosta ljudi u Vojvodini može da gleda HRT i preko krovne antene
nije rešenje u zabrani, nego u edukaciji

taman posla da ja podržavam prikazivanje bilo kakvih šovinističkih i neofašističkih sadržaja na TV ekranima
taj Tompson je ustaša 1/1
ali nije prikazan na našem kanalu, recimo, dosta ljudi u Vojvodini može da gleda HRT i preko krovne antene
nije rešenje u zabrani, nego u edukaciji

jel mogu da skrembluja kada je neki prenos ?
Mogu,a što nisu skremblovali sada?

jel mogu da skrembluja kada je neki prenos ?
Mogu,a što nisu skremblovali sada?

ja znam da kad skrembuju, da obično ostave ton..pošto je u pitanju koncert..opet se čuje :mrgreen:
ali to nije ni važno...
važno je da ima problem onaj ko se zadrži na tom koncertu
kao i obeležavanje Oluje, Bljeska...nema potrebe da se to skrembluje
to valjda svak normalan prebaci, a zbog tih zbog kojih treba skremblovati, za njih to nije prepreka

Па и јебу нас са Томсоном.
Пени онај који је приказиовао његов концерт на ТВ у Србији не би више радио на ТВ.
Ма не би ни кући имао више ТВ!

a kad su arkanove koljacke horde sa americki tompsoni sejale smrt po selima istocne slavonije ondak se taj koncert rtm prenosio uzivo i navijali ste za tompsone.

Back