Zuljevi na stopalima

pterobog

Primećen član
Poruka
720
Ne znam da li postoji tema...ali to se ne moze nazvati bukavlno zuljevi,barem ne sve (imam i zuljeva) nego prakticno otvorene rane...nije u pitanju peta,vec gore kod prstiju...Zimi naravno nema nista,ali cim dodje ljeto,upecu ove vrucine,vjerovatno kako se mnogo znojim,znoji mi se i patika i carapa onda to nastaje...prosle godine su me bas dosta spasili neki ulosci koje sam kupovao planiram i ove godine da ih kupim...bio sam u apoteci prije i one apotekarke mi odma kazu "ne moze to tako,to su otovrene rane,mora to dermatolog da vidi"...ja mislim da nema sto dermatolog tu da gleda kad se zna da mi je od prevelikog znojenja stopala...evo bas danas,pocele su mi pripreme,prvi trening sam imao i dodjoh kuci zuljevi,rane na sve strane,kako cu poci na sledeci trening (sjutra) nemam pojma...inace treniram fudbal 5 godina...da li postoje neke masti,kreme koje mogu koliko toliko ublaziti ili da se bacim u potragu za uloscima?

Za prvu ruku, ciscenje jodom i/ili aktivnim kiseonikom...ne znam u kakvom su ti stanju te "rane"...ja obicno, ako je povrsinski zulj/rana, upaljena koza, crvena,...plik, ocistim i namazem cink pastom, koja ubrzava regeneraciju koze...i preko noci stvarno sasusi i jos 2 dana, sredjeno stanje...
Nosi pamucne carape, deblje, onako kao frotir, mijenjaj obucu ako ti ne odgovara, mazi puderom (ima i namjenski za noge, ali moze i obicni-baby), i noge i obucu...nosi carape (i po nekoliko komada) na trening i mijenjaj...

...i ovaj melem (jomelop), svakako ti nista od navedenog, nadam se ne moze prouzrokovati kontraindikacije...ali, mozda ipak do dr...

http://www.saljic.rs/sr/products.html

Back