Zujanje u ušima

pa sacekaj jos malo
ako je tumor - bar da se razvije, da poraste, da doktori ne moraju da sumnjaju
osecas li promaju u usima? mozda je od toga
ili od preglasne muzike
il ti matorci stalno zvocaju, kao nekima zena ili tashta :)

Pored mogućnosti da zujanje može doći od porasta tumora, krvnog pritiska, preglasne muzike... postoji i jedan dodatni razlog kojeg ljudi, pa i lekari, nikako ne uzimaju u razmatranje. Za razliku od prethodnih razloga koji svakako nisu poželjni, ovaj poslednji ne samo da nije štetan već je i dobrodošao. U ovom poslednjem slučaju, ako je sigurno on, radi se o otvaranju unutarnjeg duhovnog sluha osobe koja može čuti zujanje ali i mnoge druge raznovrsne zvuke. Ovde se radi o Zvuku Svetoga Duha koji može biti u obliku zujanja pčela, zategnutih telefonskih žica, šumskog vetra, gajdi, violine, cvrkuta ptica ali i muzike celog orkestra. To je ono što se naziva "Muzikom Sfera" ili "Reč Boga."

Pored mogućnosti da zujanje može doći od porasta tumora, krvnog pritiska, preglasne muzike... postoji i jedan dodatni razlog kojeg ljudi, pa i lekari, nikako ne uzimaju u razmatranje. Za razliku od prethodnih razloga koji svakako nisu poželjni, ovaj poslednji ne samo da nije štetan već je i dobrodošao. U ovom poslednjem slučaju, ako je sigurno on, radi se o otvaranju unutarnjeg duhovnog sluha osobe koja može čuti zujanje ali i mnoge druge raznovrsne zvuke. Ovde se radi o Zvuku Svetoga Duha koji može biti u obliku zujanja pčela, zategnutih telefonskih žica, šumskog vetra, gajdi, violine, cvrkuta ptica ali i muzike celog orkestra. To je ono što se naziva "Muzikom Sfera" ili "Reč Boga."

A kome da se obratimo mi kojima to ipak smeta? Mesnom parohu? Ili direktno Bogu?

..problem je sto moze da bude svasta nesto a ne mora da bude nista...
..treba ici po lekarima i izkljucivati jedan po jedan moguci uzrok, a mnogo ih je, sto kontam da kod nas dole je tesko izvodljiva akcija
osim ako nemas lovu pa ides po privatnicima..missim ne znam..
..to sa Bogom mozda i nije toliko losa ideja :))))..salim se naravno..nije prijatno ali ako krenes od pocetka, tesko da ces skoro da vidis kraj :)
..mada..isplati se..moze u nekim slucajevima da spasi zivot...

..problem je sto moze da bude svasta nesto a ne mora da bude nista...
..treba ici po lekarima i izkljucivati jedan po jedan moguci uzrok, a mnogo ih je, sto kontam da kod nas dole je tesko izvodljiva akcija
osim ako nemas lovu pa ides po privatnicima..missim ne znam..
..to sa Bogom mozda i nije toliko losa ideja :))))..salim se naravno..nije prijatno ali ako krenes od pocetka, tesko da ces skoro da vidis kraj :)
..mada..isplati se..moze u nekim slucajevima da spasi zivot...
Sta je pisac hteo da kaze:eek:

A kome da se obratimo mi kojima to ipak smeta? Mesnom parohu? Ili direktno Bogu?

Ne bih da obeshrabrim ljude i da ih odvratim od odlaska lekaru da provere da to nije nešto što će im ugroziti život. Medjutim, ako je to ono o čemu sam rekao da može biti onda, ako se Bog obraća nama zašto se mi ne bismo obratili Njemu.
Uostalom ni moje svojevremeno istraživanje nije bilo nimalo poštedjeno muka, straha, sumnji, neizvesnosti... Onaj ko želi neka pročita "donji link" pa neka sam odlučuje. Jer, naš život ima svoj put razvitka kojeg trebamo iskoristiti na najbolji mogući način.

http://www.scribd.com/doc/35176360/TRAGANJE-ZA-BOGOM

Back