Данијел Томић
Početnik
- Poruka
- 49
Čujem zujanje u ušima, ali samo kad je tišina... Čuo sam da to nije ništa ozbiljno i da mnogo ljudi to doživljava, ali i da može da bude simptom tumora na mozgu... Nisam bio kod doktora, mrsko me....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čujem zujanje u ušima, ali samo kad je tišina... Čuo sam da to nije ništa ozbiljno i da mnogo ljudi to doživljava, ali i da može da bude simptom tumora na mozgu... Nisam bio kod doktora, mrsko me....
I moja mama ima problema sa zujanjem u ušima već 5 godina. I nijedan doktor ne može da otkrije od čega joj je zujanje.![]()
pa sacekaj jos malo
ako je tumor - bar da se razvije, da poraste, da doktori ne moraju da sumnjaju
osecas li promaju u usima? mozda je od toga
ili od preglasne muzike
il ti matorci stalno zvocaju, kao nekima zena ili tashta![]()
Pored mogućnosti da zujanje može doći od porasta tumora, krvnog pritiska, preglasne muzike... postoji i jedan dodatni razlog kojeg ljudi, pa i lekari, nikako ne uzimaju u razmatranje. Za razliku od prethodnih razloga koji svakako nisu poželjni, ovaj poslednji ne samo da nije štetan već je i dobrodošao. U ovom poslednjem slučaju, ako je sigurno on, radi se o otvaranju unutarnjeg duhovnog sluha osobe koja može čuti zujanje ali i mnoge druge raznovrsne zvuke. Ovde se radi o Zvuku Svetoga Duha koji može biti u obliku zujanja pčela, zategnutih telefonskih žica, šumskog vetra, gajdi, violine, cvrkuta ptica ali i muzike celog orkestra. To je ono što se naziva "Muzikom Sfera" ili "Reč Boga."
Sta je pisac hteo da kaze..problem je sto moze da bude svasta nesto a ne mora da bude nista...
..treba ici po lekarima i izkljucivati jedan po jedan moguci uzrok, a mnogo ih je, sto kontam da kod nas dole je tesko izvodljiva akcija
osim ako nemas lovu pa ides po privatnicima..missim ne znam..
..to sa Bogom mozda i nije toliko losa ideja)))..salim se naravno..nije prijatno ali ako krenes od pocetka, tesko da ces skoro da vidis kraj
..mada..isplati se..moze u nekim slucajevima da spasi zivot...
A kome da se obratimo mi kojima to ipak smeta? Mesnom parohu? Ili direktno Bogu?