Zučna kesa.....bol?

• Začetnik teme Začetnik teme KraNp
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

KraNp

Veoma poznat
Poruka
10.765
Desava se jedna cudna stvar. Izvadio sam zucnu kesu i kamen u njoj prosle godine u Februaru, i danas kada sam pojeo nekoliko mandarina, dobijem takav napad bola, kao da imam opet zucnu kesu i kamen. Osetio sam iste simptome kao kada sam ranije imao napade bola pre operacije. Gorcinu u ustima, mucnina, bol u jednoj tacki sa desne strane ispod rebara. Moze li neko da mi kaze sta to moze da bude, obzirom da sam vec izvadio zucnu kesu. Morao sam danas da primim inekcije protiv bola. Doktor mi kaze da postoji mogucnost da se u zucnim kanalima koji prolaze kroz jetru formirao kamen. Sta vi mislite o tome?

Desava se jedna cudna stvar. Izvadio sam zucnu kesu i kamen u njoj prosle godine u Februaru, i danas kada sam pojeo nekoliko mandarina, dobijem takav napad bola, kao da imam opet zucnu kesu i kamen. Osetio sam iste simptome kao kada sam ranije imao napade bola pre operacije. Gorcinu u ustima, mucnina, bol u jednoj tacki sa desne strane ispod rebara. Moze li neko da mi kaze sta to moze da bude, obzirom da sam vec izvadio zucnu kesu. Morao sam danas da primim inekcije protiv bola. Doktor mi kaze da postoji mogucnost da se u zucnim kanalima koji prolaze kroz jetru formirao kamen. Sta vi mislite o tome?

Jetra može imati daleko više kamenaca nego žučna kesa.Iskreno, ne nadaj se nečemu od ovih koji su ti odstranili žučnu kesu.Pogledaj ovo, što je meni pomoglo u rešenju tih problema 75. strana iz skromnog , ličnog iskustva, u tolikoj meri da mi je jedna lekarka rekla, gledajući savršeno čistu žučnu kesu - ok, samo ne pričaj o tome. :

http://www.scribd.com/doc/40648335/G-P-Malahov-Čišćenje-organizma

Poslednja izmena:
Чекај ти си имао проблема са жучном кесом јер си се наопако хранио, извадио исту, наставио да се погрешно храниш и чудно ти је да се симптоми и болови поново јављају???
Бтв ако су само мандарине поједене, а јавио се бол оне су окидач, нешто друго је разлог.

Jetra proizvodi žuč koja je važna tokom varenja i preko žučnih kanala dospeva do do žučne kese.Iskreno nikad nisam čula za kamenje u jetri.Moguće je da se u žučnim kanalima stvorio kamen zaostajanjem žuči.Bolesti jetre,žučne kese i žučnih kanala su međusobno povezani te bolesti jednog organa stvaraju promene na drugom.

Ja sam posle operacije jeo masno i nikad nisam osecao bol, kao pre operacije. Ovo danas me je iznenadilo, prvo jer se javilo zbog mandarina a drugo, cak i da je zbog masne hrane, zasto bas sad? Pa ja jedem masno zadnjih godinu dana (ne u velikim kolicinama). Inace imam masnu jetru, uvek su mi uvecani oni rezultati za jetru SGOT kao i SGTP, to zbog gojaznosti a lecim se i od hipotireoze. Imam uvek povisenm onaj los holesterol, bez obzira sta jeo.

Ja sam posle operacije jeo masno i nikad nisam osecao bol, kao pre operacije. Ovo danas me je iznenadilo, prvo jer se javilo zbog mandarina a drugo, cak i da je zbog masne hrane, zasto bas sad? Pa ja jedem masno zadnjih godinu dana (ne u velikim kolicinama). Inace imam masnu jetru, uvek su mi uvecani oni rezultati za jetru SGOT kao i SGTP, to zbog gojaznosti a lecim se i od hipotireoze. Imam uvek povisenm onaj los holesterol, bez obzira sta jeo.

Sve što si naveo je uzrok nastajanja žučnih kamenaca. A i analize krvi ukazuju da jetra ne funkcioniše kako treba.

Poslednja izmena:

Back