Ovako poslednji put objasnjavam,ne zanima me ko se pravi lud a ko ne.Kao mala sam navukla traumu od zubara zato sto su mi u 2 zuba odjednom bez inekcije stavljena 2 arsena pod izgovorom da eto sad ja moram doci opet,kao da mi se rade zubi,a tek mi je receno kad mi je stavljeno,nisam otisla jer je to blago receno bio horor za mene a i danas je,i tako sam pocela da se plasim.U medjuvremenu sam po vadila par komada jer sam se bojala busilice,isla kod par privatnika i tako,da bi mi se cela vilica uplasila usled paradentoze prosle godine i od tad to lecim kod one super doktorke.Ona je specijalista za to znaci samo to radi,u alatu nema busilice ne sto nije strucna vec sto zena to ne radi,radim te terapije,u par navrata mi je buknulo sve jer kad se nesto radi mora se i iziritirati i raditi dok se ne dodje do toga koji je zub zdrav a koji nije i tako to,i sad sam dosla do tog stadijuma.Za popravke sam poslala par ordinacija nize,jer je to sve na istom spratu,eto danas sam bila stavila sam lek uradicu i to,a u cetvrtak idem na tu drenazu i sve kod ove prve.To je to za sada,a doticni clan ako se nasao ili nasla posto ne znam kog je pola,prodavniom nije me briga,moze pisati sta hoce,ja idem kod zubara,prijaju mi tretmani,mislim da cu makar nesto postici valjda i to mi je dovoljno.I da napisacu svoje iskustvo oko drenaze da pomogne postavljacici teme,mada ne znam da li je toliko strasno,posto kad sam jednom cekala bila je zena sa daleko borim stanje od mene i usla uradila to i izasla i nije trepnula,pa mislim da cu nekako i ja preziveti he he he