ZTE Blade 3 ili Huawei Y300

Sto se tice Skajpa,ako ti je net dobar(wifi signal)-do jaja. You tube,odlicno! Ima neke bagove na Operi koju ne mozes deinstalirati...jedino to. I ne mogu da namestim 4x3 tastaturu,n prihvata ni jednu koju skinem.

Muzika-ok...mada za razliku od Nokije 5530 koju sam furao zvuk je uzas...jamera 5mp ali nema blic...mada za kintu za koju sam ga uzeo zimus je supe. :D

Uzmi ZTE,super je,ja ga imam. xD

Mada nemam takva ocekivanja,da sam na fonu gledam filmove :D

...e ajde onda tebe da pitam...mozda pomognes da ne idem u poslovnicu ako bas ne moram..:)

...ja imam ZTE Blade G V5.0, e sad instalirala sam Viber, i poruke idu ok, ali me niko ne cuje, vidim da je mikrofon precrtan, i ne uspevam da podesim da radi ili da
sklonim tu crtu prosto receno...onoga koga ja zovem cujem, mada bi moglo i glasnije, ali ajde da ne cepidlacim bas...

...sta nisam dobro uradila, ako znas svaki savet je dobro dosao..ako ne, ok...ici cu da ga podesavaju ...hvala:D

Sto se tice Skajpa,ako ti je net dobar(wifi signal)-do jaja. You tube,odlicno! Ima neke bagove na Operi koju ne mozes deinstalirati...jedino to. I ne mogu da namestim 4x3 tastaturu,n prihvata ni jednu koju skinem.

Muzika-ok...mada za razliku od Nokije 5530 koju sam furao zvuk je uzas...jamera 5mp ali nema blic...mada za kintu za koju sam ga uzeo zimus je supe. :D

Samo jos da pitam, da li ZTE pusta videe i van jutjuba bez problema??

Back