Zrtvovanje..

E sada ste ga preterali, ali ajde... Naravno da ces dati bubreg ako je potreban nekom clanu tvoje porodice, ali isto ga tako dajes jer mozes ziveti i sa jednim bubregom... Znaci, cisto sumnjam da ti neko kaze da ces umreti ako das majci bubreg, ne verujem da ces to uraditi, a i ona ti verovatno ne bi ni dopustila, vec bi sigurno trazili neko drugo resenje....

Pa ovako...koliko ste spremni da zrtvujete sebe...radi nekog drugog....ako vam ta osoba znaci bez svoje koristi.....

Ако неком желим да помогнем, без обзира на то да ли мени то одговара или не, не бих то назвала жртвовањем. Реално, шта ја толико крупно и могу да урадим па да буде сматрано жртвом?

I jedno pitanje....dali bi zrtvovali svoj zivot za neciji tudiji....moze to da bude i zivot cele porodice ili jednog clana..ili prijatelj...nebitno.................

Вероватно не бих.

E sada ste ga preterali, ali ajde... Naravno da ces dati bubreg ako je potreban nekom clanu tvoje porodice, ali isto ga tako dajes jer mozes ziveti i sa jednim bubregom... Znaci, cisto sumnjam da ti neko kaze da ces umreti ako das majci bubreg, ne verujem da ces to uraditi, a i ona ti verovatno ne bi ni dopustila, vec bi sigurno trazili neko drugo resenje....

Je.bo vas život takav kad za porodicu ne bi hteli da umrete.

Ja ne bi dao bubreg....ako nekom clanu porodice treba bubreg neka mu ga da neki drugi clan moje porodice ne ja.....meni trebaju oba :D

Back