Zrtva softverskog obracuna

Ne mzoes ga instalirati 14 dana kasnije kad se preracuna sveti nikola pada na 19 novog kalendara... Al ajd to resis s popom.. E sad da lic es o Djurdjev danu ili Nikoljdanu to zavisi da li je racunar ptavilno prosetan 3 puta oko stola vodim vola :)
Ma nesto ja ne vjerujem ovom nasem Popu, on pravio djecu za vrijeme Velikog Posta !
A moze li kakav Pop iz kakve sekte da to proseta oko stola ili pak kakav katoliciki Pop?

Ama uzmi MANDRIVU 2008 (ISO NA DVD), INSTALIRAS I SVE RADI (VIDEO I AUDIO COKECI). AKO NESTO ZAFALI (A TESKO) SKINES SA NETA, KLIKNES I SAMO SE INSTALIRA. CINI MI SE DA JE BOLJI OD UBUNU 7 I SUSE 10, ALI PROBACI NOVI UBUNTU CIM SE POJAVI (DANAS ILI SUTRA).
POZZ...:):):)

Kupila komp kod lokalnih snabdevaca i ne znam sta sam platila- nit` pitase nit rekose. Ocigledno je da mi fali original.
Ovi iz Mikrosofta mi poslase obavestenje rekavsi da sam potencijalna zrtva `software counterfighting i da "This copy of Windows did not pass genuine validation". Ljudi, pomagajte! Hvala!

pod hitno te i njima slicne prijaviti na http://w3.bsa.org/serbiaandmontenegro/report/
Kad BSA zakuca na vrata nece im biti dobro.

Back