Zrtva koktiza

Smorisha

Buduća legenda
VIP
Poruka
41.996
Imam jednog ortaka iz davnina koji se u mnogo zaljubio u drugaricu :zaljubljena:, a ona je koktiz zenska. Znaci malo flertuje, malo komplimenti, fore i fazoni i on se nalozio nenormalno, ali ga je docekao hladan tus:"Mislim da je bolje da ostanemo samo prijatelji.".

Nakon toga, razocaranje, depresiva i bes, nervoza :sad2:, ugojio se 35 kg i cak je dobio i visok pritisak.:(

I naravno je napusio nakon toga i bio odyeban iz tog drustvanceta.:banovati:

A nakon toga, iz istog drustvanceta je jos jedan lik postao zrtva te devojke, pa je zajedno sa ovim mojim ortakom formirao klub bivsih obozavatelja koktiz vampiruse :malav: gde je doticna ogovarana kao najgora psiho fukara.:zelenko:

E sad zasto su muskarci i ljudi toliko naivni da ne kazem glupi :fdlan: da ne umeju da prepoznaju koktiz :tease: i da ne razumeju da flert moze biti i samo radi flerta :flert:, a ne radi neceg vise, kao i da flert ne znaci nista, :nono3: jer lako neko drugi uskoci tu gde su oni hteli.;):ljubomoran:

A mozda vrhunac ove price je da se neko nalozi na nekog preko neta :ajmo:, a takvih slucajeva ima izgleda, sve i da nije bilo nikakvih da kazem "obecanja":gace: ili cak neke vece prisnosti :prstic: vec samo prijateljskog zezanja :ortaci2: koje je pogresno protumaceno.

Pitanje za forumase. Ko je tu kriv?:evil: Oni sami ili je "zlocinac" :twisted: kriv sto nije posebno naglasio :namcor: da ne zeli nista...:nono3: A mozda i jeste, ali zrtve to nisu zelele da shvate.:confused:

Poslednja izmena:
Pa ovdje nema greske, potpuno je ispravno sto je odlucio da provjeri svoje sanse kod dame. Glupo bi bilo da nije ako mu se vec svidjala.

Dobio visok pritisak od nerviranja i gojenja i nema greske?:kafa:

- - - - - - - - - -

Ugojio se 35kg i pao u depru jer ženska nije htela da se smuva s njim? Jasno je ko je klinički slučaj.

Da, ali neki su jednostavno prevelike lozane.

- - - - - - - - - -

6 meseci je trajalo njegovo tripovanje i opcinjenost doticnom kada je na kraju pokusao, ali avaj :pljus:

Cock tease je dozvoljen samo do predloga za dolazak u njenu ili njegovu gajbu....
Preko toga to po meni nije dozvoljena zloupotreba davanja signala...

Jer do toga dela se jos moze smatrati sve merkanjem , tj provokacijom radi ispoljavanja nekih trazenih osobina...uostalom mnoge cock tizerke dobiju komad mesa kad ih izbacis iz kolotecine amo tamo...

Ali tu dolazi granica gde ja licno postajem krimos, tj stajem u odbranu muskaraca koji pocine akt koji se moze nazvati silovanje...
Uslucaju cock teasea kad ona pristaje da ode kod njega na gajbu 1 na 1 ili ga zove na svoju gajbu 1 na 1, smatram legitimnim pravom da se upotrebi sila i dodje do silovanja iako ja nisam takav i to ne bih uradio, niti bih je cak osamario, a veroatno se ne bih ni naljutio na nju...Ali sam bio svedokom vise takvih situacija i zamislite cock tease studentkinje su bile silovane i sutra popodne su se vratile po jos....

Tako da smatram cock tease akt vekad vrlo blizak deo neke psihopatoloske igre koju zena ima u svojoj glavi , a licno sam video neke takve igre od strane nevinih bosanki koje su prosto molile na taj nacin da budes u vezi sa njima...ali da je zauzdas, zajases i ukrotis....
To im je bio jedini uslov upadanja u romantiku..

Koliko cudi toliko ljudi...ili obrnuto..
Zbog iskustva koje nije pravno jasno postavljeno i izuceno, moj stav je , iako nije pravno podrzan, upravo ovaj izrecen...
I jeste ovo vreme zenske tiranije i verovatno bi vecina sudija, a masa ih je zensko, razbila onog ko je optuzen za ovakvo silovanje, ali se advokatski to jos uvek moze dobro braniti...

Pravo ne poznaje bol nadignutog djoke kome se uzima parce mesa....a vec je zaronio...

Ali ovo je vec karikirana i napregnuta konstrukcija...
Za obicne pojavne oblike cock teasea, mislim da je sasvim ok da ne treba reagovati....hoce bodove, izvukla koliko je mogla i to je to...
Pitanje je da li je veza tease, tj kad se studentkinja poebe sa kolegom da bi joj uradio semestralni rad, koji on ne bi uradio zarad jednog seksa, nego zato sto su par i tim, predstavlja razliku u odnosu na cock tease, ili seks tease...

Masa studentkinja ce biti u veza tease odnosima sa situairanim , tek zavrsenim ili cak i starijim muskarcima....jer im je to kompenzacija i sigurica za nebrano grozdje u kome se mekad mogu naci...

Taj tvoj frend je u banani.

Prvo - nije nanjusio koketu
Drugo - ispalo je da je ispod njenog ranga (jer bi inace umocio- precenio je svoju pojavu)
Trece i najgore - poceo je da ju mrzi zato (picopatnistvo)

Tako nastanu oni Usa-style masakri u skolama... Kad neko ne dobije sta je hteo, a picopatnik. Vecina ih je motivirana neuzvracenom paznjom.

A ovo iznad sta kaze "provocirala-tako joj treba", ne znam bas. Nije moja metoda.
Po tom principu meni bi vec obe glave bile odrubljene jer sam muvao neke tamo samo radi seksa, iako sam obecao svasta.

Poslednja izmena:
Imam jednog ortaka iz davnina koji se u mnogo zaljubio u drugaricu :zaljubljena:, a ona je koktiz zenska. Znaci malo flertuje, malo komplimenti, fore i fazoni i on se nalozio nenormalno, ali ga je docekao hladan tus:"Mislim da je bolje da ostanemo samo prijatelji.".

Nakon toga, razocaranje, depresiva i bes, nervoza :sad2:, ugojio se 35 kg i cak je dobio i visok pritisak.:(

A nakon toga, iz istog drustvanceta je jos jedan lik postao zrtva te devojke, pa je zajedno sa ovim mojim ortakom formirao klub bivsih obozavatelja koktiz vampiruse :malav: gde je doticna ogovarana kao najgora psiho fukara.:zelenko:

E sad zasto su muskarci i ljudi toliko naivni da ne kazem glupi :fdlan: da ne umeju da prepoznaju koktiz :tease: i da ne razumeju da flert moze biti i samo radi flerta :flert:, a ne radi neceg vise, kao i da flert ne znaci nista, :nono3: jer lako neko drugi uskoci tu gde su oni hteli.;):ljubomoran:

A mozda vrhunac ove price je da se neko nalozi na nekog preko neta :ajmo:, a takvih slucajeva ima izgleda, sve i da nije bilo nikakvih da kazem "obecanja":gace: ili cak neke vece prisnosti :prstic: vec samo prijateljskog zezanja :ortaci2: koje je pogresno protumaceno.

Pitanje za forumase. Ko je tu kriv?:evil: Oni sami ili je "zlocinac" :twisted: kriv sto nije posebno naglasio :namcor: da ne zeli nista...:nono3: A mozda i jeste, ali zrtve to nisu zelele da shvate.:confused:

Molim te da mi je posaljes evo moj sin nece nesto da jede a jos je u pubertetu, mora da raste dete.. ta Koktiza bi mu bas dobro legla

Da ti pravo kazem, ne razumem navlacenje nekoga. Tipa vezbam moje zavodilacke vestine. U svakom slucaju, njihova je greska sto i dalje igraju njenu igru. Ona je i dalje centar njihove paznje.

juj uplasih se smajlija

- - - - - - - - - -

aj sad da procitam

- - - - - - - - - -

a pa krivo je neiskustvo,za takvu cypi mora da se ima iskustvo i strpljenje,kad joj zavuce lizace mu ruku

Back