Žrijeb skupina kvalifikacija za SP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Групица није лоша. Ако се ови криминалци разјуре и савез поставимо на здраве ноге, можемо да се надамо нечему. Французи су јачи од нас, а са Румнима можемо да играмо, па шта буде. Понављам, ако остане овакво стање у савезу, очекујем лежерно испадање, као и у квалификацијама за ЕП 2008.
Лично, желео сам уместо Румуна Енглезе, а уместо Француза усташе, па да играмо.

Problem je u ljudima kao sto si ti, koji ulivaju pesimizam u nase redove...Dokle bre vise sa tim teskim grupama
NAMA SVAKA GRUPA KOJU IZABEREMO JE TESKA PA PROBLEM JE ONDA U NAMA
Dosta vise o tome, sta je tu je, ja ocekujem plasman

Jes' vala :D!
I meni je više puna alatka ovakvih pesimističkih komentara. Ja bih voleo da smo naišli na najjaču grupu i žao mi je što nismo sa Englezima i Hrvatima. Verovatno se ne bi kvalifikovali, ali bi se nagledali dobrog fudbala. Uostalom ko može da porekne da mu je pobeda protiv Hrvatske najslađa :D. Ja ne mogu :lol:

Sve nekako, al' ja još uvijek ne kontam otkud Izrael, a naročito Belgija u drugom šeširu!!! Mislim, njih godinama nema nigdje!!!
Izrael je u prvom sesiru zato sto su pojas Gaze i istocna obala dali kandidaturu za SP 2118.
Svejedno Hrvati 'ladno mogu do polufinala. Neka igraju kao na kvalifikacijama i uz malo sreće idu oni daleko.

Ovo im je vrh i kako kaze onaj chikica iz Maratonaca - Dalje neces moci

Mi smo goveda....ni 6 timova iz zadnjeg sesira nam ne bi garantovalo prolaz

Problem je u ljudima kao sto si ti, koji ulivaju pesimizam u nase redove...Dokle bre vise sa tim teskim grupama
NAMA SVAKA GRUPA KOJU IZABEREMO JE TESKA PA PROBLEM JE ONDA U NAMA
Dosta vise o tome, sta je tu je, ja ocekujem plasman

Pa ja nisam rekao da je problem u nekom drugom:roll:,a ako ti ocekujes da pobedimo nekog solidnog a jedva se nosimo sa nekim penzionerima koji obuju kopacake uzmu loptu i izlete na teren:roll: onda nemamo o cemu da pricamo,a u tim kao sto kazes redovima pricaju o nekom patriotizmu i "motivu" a do 60 minuta nepriprete u sesnestercu i pritom govore da je dobra atmosvera pa naravno da neocekujem da dodjemo do S.prvenstva...:!::!::!::!::!::!::!:

Pogledajte reakciju sudionika izvlačenja u Durbanu nakon
što je Engleska ponovo izvukla Hrvatsku u skupini:

http://vinovo.magnify.net/watch/playlist/M85G18HW5FY46LRC

AFRIKA PAPRIKA
'Osvetit ćemo se Hrvatima!'

0241007.17.jpg

'Ovo je prilika da im uzvratimo!', hrabrio se nakon ždrijeba engleski Marković. No odao ga je talijanski kolega: 'Sjedio sam pored Engleza kada su izvukli Hrvate i vidio strah u njihovim očima!'

"Moramo ponovno igrati s Hrvatskom, no ovoga puta znat ćemo što trebamo učiniti za prolaz", rekao je nakon ždrijeba skupina za SP 2010. u južnoafričkom Durbanu predsjednik Engleskog nogometnog saveza Brian Barwick.

---------------
eto afrika-ljuta-paprika
i nama i englezima:mrgreen:

Ali Hrvatima samo čestitke od mene, iskreno!
Sa takvim krš igračima , osim Eduarda, , napraviti takav tim, to je za poštovanje!

Srbija ima u svakoj ligi Evrope, koja nešto znači, bar 1 igrača u prva 3 tima na tabeli! Od Engleske, do Turske, jedino za Francusku ligu nisam siguran, a u nekim ligama, kaoŠpanska (Valensija , Sevilja, a mogao je biti i Krkić iz Barselone, al jeb.iga) i više igrača, a tim je 0000000000!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back