Derer
Buduća legenda
- Poruka
- 43.114
Kad malo pogledash Englezi su ista nasha repka samo shto umesto 1 Vidica imaju 3(Terry,Ferdinad i recimo Carragher).Tu se sva pricha oko kvaliteta zavrshava.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koga smo izvukli bolje da neigramo nego da se brukamo...ops:
![]()
Voleo bih da smo izvukli Hrvate, kao i za prošle kvalifikacije što sam želeo, ali nikako da mi se želja ispuni.
Mislim da nam je grupa povoljna, ali nema zajebavanja.
Hrvati, mislim da će vas Englezi ovaj put pobucati!![]()
Problem je u ljudima kao sto si ti, koji ulivaju pesimizam u nase redove...Dokle bre vise sa tim teskim grupama
NAMA SVAKA GRUPA KOJU IZABEREMO JE TESKA PA PROBLEM JE ONDA U NAMA
Dosta vise o tome, sta je tu je, ja ocekujem plasman
Ma od Hrvata se nece moci ziveti dok ih neko ne napuca na EP
kako bi voleo da upadnu u neku grupu smrti na EP
Izrael je u prvom sesiru zato sto su pojas Gaze i istocna obala dali kandidaturu za SP 2118.Sve nekako, al' ja još uvijek ne kontam otkud Izrael, a naročito Belgija u drugom šeširu!!! Mislim, njih godinama nema nigdje!!!
Svejedno Hrvati 'ladno mogu do polufinala. Neka igraju kao na kvalifikacijama i uz malo sreće idu oni daleko.
Problem je u ljudima kao sto si ti, koji ulivaju pesimizam u nase redove...Dokle bre vise sa tim teskim grupama
NAMA SVAKA GRUPA KOJU IZABEREMO JE TESKA PA PROBLEM JE ONDA U NAMA
Dosta vise o tome, sta je tu je, ja ocekujem plasman
Pogledajte reakciju sudionika izvlačenja u Durbanu nakon
što je Engleska ponovo izvukla Hrvatsku u skupini:
http://vinovo.magnify.net/watch/playlist/M85G18HW5FY46LRC
"Moramo ponovno igrati s Hrvatskom, no ovoga puta znat ćemo što trebamo učiniti za prolaz":
Svejedno Hrvati 'ladno mogu do polufinala. Neka igraju kao na kvalifikacijama i uz malo sreće idu oni daleko.