aeolus
Primećen član
- Poruka
- 644
Evo je sad hoće da baci dete kroz prozor...
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/308134/Pretila-da-ce-baciti-dete-kroz-prozor
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/308134/Pretila-da-ce-baciti-dete-kroz-prozor
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam siguran, ali zakonski je dosta jasna, bilo kakav udarac je nasilje, mozda gresim?
Zanima me koju ce kaznu odrediti i da li su dete odvojili od nasilne majke u cilju sprecavanja novih ugrozavanja telesnog integriteta deteta?
Svako ko tuče dete treba da robija. To što se vi lažni patrioti i ultrasrbende ne slažete sa tim to je problem vaše psihopatije i zatucanog plemensko-pećinskog mentaliteta
Teško vama i vašim mozgovima ako opravdavate nasilje nad decom.
Kamo lepe sreće da svaki roditelj koji maltretira dete glođe zatvorske rešetke!
Al dovešće vas Evropa u red, kad tad.
И да не видим локацију, било би ми јасно да је то неко са дубоко усађеним западњачким вредностима. Заиста се трудим да будем пристојна, али овакви ставови ме излуђују. Можда смо ми пећински људи, али смо ЉУДИ, са дубоко усађеним људским вредностима. А то смо захваљујући васпитању у кући, не учењу о правима детета у школи (обавезе сви прескачу). Шамарање детета није исто што и злостављање и малтретирање, у Србији нема толико дегенерика као у Америци, не печемо децу у рернама, не закључавамо их у мрачне собе да бисмо од њих направили масовне убице и психопате... Ух, предалеко ћу отићи. Молим те, остани у Америци.Svako ko tuče dete treba da robija. To što se vi lažni patrioti i ultrasrbende ne slažete sa tim to je problem vaše psihopatije i zatucanog plemensko-pećinskog mentaliteta
Teško vama i vašim mozgovima ako opravdavate nasilje nad decom.
Kamo lepe sreće da svaki roditelj koji maltretira dete glođe zatvorske rešetke!
Al dovešće vas Evropa u red, kad tad.
udarac po guzi otvorenom sakom? ja svoju decu onda zlostavljam ebt....
elem jedna majka je stojala pored puta sa detetom, dete krene da prelazi put ne gledajuci da li idu kola. majka se uplasi za dete jer je istrcalo ispred auta pa ga povuce snazno za ruku, cimne ga nazad i na sred ulice pocne da se dere na njega pri tom ga udarivsi 2 puta po guzi. majka je bila prijavljena od strane briznih grdjajna koji su se nasli "na licu mesta" zbog toga mislim da zakon treba da se bolje formlise..
prijateljica radi u oblastinasilja u porodici...pricala mi je kako deca u buntovnickim godinama dolze da prijavljujui roditelje za samar. deca pret roditeljima prijavom. mislim da taj zakon ako se ne primenjuje kako treba moze da bude mac sa dve ostrice. ne kazem da nam takvi zakoni ne trebaju uopste ali mora da se primeni na pravi nacin, a ne da se kaznjavaju lupkanja po guzi a da se zmuri pred pravim zlostavljanjem.
Uff, jesam.
Nista onda, da se spreci i duhovno uznemiravanje deteta, odmah ga treba odvesti u prihvatiliste.
U ebote, kakva dramatika ba. Pa tek izrazi... "telesni integritet", "duševno spokojstvo".... Kao sam Andrić da je pisao optužnicu. Kakav cirkus od države, sudstva i naroda.
A sto ga je udarala po faci?
Da je po dupetu, verovatno bi je optužili za pedofiliju
Није циркус него реформисано судство..., као један од највећих успеха демократске власти.
Ne daj bože da ti nešto zavisi od naših sudova, reformisanih![]()
Pa ne daj Bože ali i normalnom čoveku zatreba.., da ne kažem ostavina ali ono bar overa ugovora ili nekog drugog dokumenta. Pakao.