Zrelost

nikad necu razumeti kako neko uspeva da iskontrolise kad ce se udaje,ozeni jer je ovo ono..
zar nisu tu glavni elementi,zaljubljivaje,ribica se usijala niz obmane s,jedne i druge strane itd dok se ne usklade i budu porodica,,
sad cu čekam te i te godine da bi ..jbt hahha,,

Ko kaze da se to moze iskontrolisati? Svi pricaju neke price koje se retko kad realizuju.

ajd da udarim neku cifru iako se to ne proračunava el? :lol:
za muškarca negde od 35-e, dovoljno je zreo da bistro i kvalitetno razmišlja
malo i mozgom, ne samo mudima :manikir:

nikad necu razumeti kako neko uspeva da iskontrolise kad ce se udaje,ozeni jer je ovo ono..
zar nisu tu glavni elementi,zaljubljivaje,ribica se usijala niz obmane s,jedne i druge strane itd dok se ne usklade i budu porodica,,
sad cu čekam te i te godine da bi ..jbt hahha,,
pa kad bi svi tako razmišljali ljudi bi se ženili sa 20tak
jer tad imaš sve...emocije, mladost, možda poneko i materijalnu sređenost...

pa znaš kako...mog'o bi ja da je finansiram neko vreme al na duže staze bi bilo poželjno da se i ona uposli...uostalom i one same teže ka tome da nađu neki posao rade, da ne zavise od njegove plate tako da je to super

jednostavno
stvar je onakva kakvu je mi vidimo
ako je vidiš kao ugovor i posao onda će to da bude tako

Ok, dodjem kod tebe da otvorimo kompaniju. I napisem ti u ugovoru koji treba da potpises da ti primas 5 posto zarade, a ja 95 iako imamo isti , cak mozda ti i veci udeo u firmi. I kazem ti, znas kako, pusti ovaj ugovor, mi smo prijatelji , hajde ti to potpisi pa da pravimo posao. Kako bi na to posmatrao?
Jel ovako citat: "stvar je onakva kakvu je mi vidimo
ako je vidiš kao ugovor i posao onda će to da bude tako".

- - - - - - - - - -

A ako ti je argument da brak nije isto kao biznis, zasto se onda overava u istom mestu, istom procedurom i podleze istim zakonskim odredbama kao i partnerstvo u biznisu?

Za muskarce posle 30-te, a za zene od 25 -30.Ako poslije tih godina ne sazriju nece nikad..........................Ostanu li sami poslije toga slijedi im strahovanje i osudivanje od strane komsija i rodbine ..........................

Back