gost 270414
Veoma poznat
- Poruka
- 13.578
Pa pošto vam smeta tema, molim moderatore da zaključaju, odnosno da obrišu temu.
Hvala.
Hvala.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kralju ako nista drugo vise nemam dilemu.Zaboravi na sve moje postove i ja ti od srca zelim viziju doticne do poslednjeg dana tvog zivota.Porodican si covek i znam da ces sve uraditi ispravno a zelim ti da njen lik dobija na bistrini svakog dana.Za to stanje u glavi ljudi zivote daju a ti to imas.Cestitam i samo napred.Odusevio si me.NE!![]()
Kao što sam izneo u prošlim postovima, jedno je hemija koju svakodnevno setiš u kontaktu sa nekim osobama, a drugo je kada ti se desi nenadano, na nekom bezveze mestu, osetiš jaku energiju ljubavi, koja se oseti na primer, i kad si okrenut leđima negde na javnom mestu. Osetiš je na daljinu.
Kad se jednom desi takav osečaj i sretnu ti se pogledi sa takvom osobom, koja je takođe isto osetila, duhovni spoj ostaje zauvek, jer si tad sreo srodnu dušu, kojoj je osnova - ljubav.![]()
Dešava se da se dvoje nikad se ni ne upoznaju, ali to ostaje večno. Ako si me razumeo sad.
Nisi razumeo da to nije NAMERA, več iznenadni događaj, kome nemožeš da se nadaš i sa namerom da ostvariš.
Možda te buni to što ima sličnosti sa situacijom gde ti se svidela neka ženska, pa si ušao u vezu i zavoleo je jako, pa čak i zaljubio. Tu ima sličnosti u opisivanju, ali ogrmna je razlika u osečanjima, jer ovde se osečanja nikad nebrišu, ne nestaju, ostaju stalna, i bilo gde da se ko kreče, jedno zna i oseča drugo, pa bilo da su 5000 km udaljeni jedno od drugog.
U ovim se osečanjima nemožeš određeno osečati, niti spoznati bilo kakav nivo po kome bi mogao nešto odrediti, zaključiti. Jednostavno osečaš i vidiš sebe u nekom drugom prostoru, gde nema određenosti, nema mogučnosti zaključivanja, donošenja odluka, jednostavno, nemožeš ništa, do da pratiš sebe, da pratiš taj osečaj. On te vodi putem koji je određen, i ti tu nemožeš ništa, ali je osečaj koji sadrži sve, ljubav jaku, patnju, snagu, bol i sve što se i nemože nabrojati. Sve je satkano u jednom - NEBESKA LJUBAV.![]()
I nemožeš tad osečati to o čemu ti navodiš, osečaj mladosti, zaljubljenost i tid. To se uopšte neoseča na taj način, već je sve moguče i nemoguče u jednom!
- - - - - - - - - -
Da ko želi, iznese svoje iskustvo, viđenja, misli, zaključke, tumačenja....
Konkretno ne očekujem ništa, nisam pokrenuo temu iz nekog određenog cilja, već razmene iskustava, časkanja, druženja... A sve to može mnogima dobro doći.![]()
Pa pošto vam smeta tema, molim moderatore da zaključaju, odnosno da obrišu temu.
Hvala.
NE!![]()
Kao što sam izneo u prošlim postovima, jedno je hemija koju svakodnevno setiš u kontaktu sa nekim osobama, a drugo je kada ti se desi da nenadano, na nekom bezveze mestu, ostiš jaku energiju ljubavi, koja se oseti na primer, i kad si okrenut leđima negde na javnom mestu. Osetiš je na daljinu.
Kad se jednom desi takav osečaj i sretnu ti se pogledi sa takvom osobom, koaj je takođe isto osetila, duhovni spoj ostaje zauvek, jer si tad sreo srodnu dušu, kojoj je osnova - ljubav.![]()
Dešava se da se dvoje nikad se ni neupoznaju, ali to ostaje večno. Ako si me razumeo sad.
Nisi razuemo da to nije NAMERA, več iznenadni događaj, kome nemožeš da se nadaš i sa namerom da ostvariš.
Možda te buni to što ima sličnosti sa situacijom gde ti se svidela neka ženska, pa si ušao u vezu i zavoleo je jako, pa čak i zaljubio. Tu ima sličnosti u opisivanju, ali ogrmna je razlika u osečanjima, jer ovde se osečanja nikad nebrišu, ne nestaju, ostaju stalna, i bilo gde da se ko kreče, jedno zna i oseča drugo, pa bilo da su 5000 km udaljeni jedno od drugog.
U ovi mse osečanjima nemožeš određeno osečati, niti spoznati bilo kakav nivo po kome bi mogao nešto odrediti, zaključiti. Jednostavno osečaš i vidiš sebe u nekom drugom prostoru, gde nema određenosti, nema mogučnosti zaključivanja, donošenja odluka, jednostavno, nemožeš ništa, do da pratiš sebe, da pratiš taj osečaj. On te vodi putem koji je određen, i ti tu nemožeš ništa, ali je osečaj koji sadrži sve, ljubav jaku, patnju, snagu, bol i sve što se i nemože nabrojati. Sve je satkano u jednom - NEBESKA LJUBAV.![]()
I nemožeš tad osečati to o čemu ti navodiš, osečaj mladosti, zaljubljenost i tid. To se uopšte neoseča na taj način, već je sve moguče i nemoguče u jednom!![]()
Jako je lepo ovo opisano, vrlo bajkovito a opet tako stvarno.
Ali moje misljenje je da jo to fantazija, a ne ljubav. Kako se moze voleti neko kog ne poznajemo, kome ne znamo mane, s kim nemamo zajednicka iskustva? Mogu nam se sresti pogledi s nekim, i moze nas taj neko ocarati na prvi pogled, i mozemo osetiti privlacnost kakvu nikad pre toga nismo osetili....i mozemo proziveti ostatak zivota misleci o tom susretu i osecati duboku vezu sa tom osobom u nasim mislima....ali ja mislim da to nije voleti tu osobu, vec voleti fantaziju o njoj, ono sto smo izmastali, jednu skroz alternativnu realnost.
Mozda gresim, ali ja to tako shvatam.
Kralju ako nista drugo vise nemam dilemu.Zaboravi na sve moje postove i ja ti od srca zelim viziju doticne do poslednjeg dana tvog zivota.Porodican si covek i znam da ces sve uraditi ispravno a zelim ti da njen lik dobija na bistrini svakog dana.Za to stanje u glavi ljudi zivote daju a ti to imas.Cestitam i samo napred.Odusevio si me.
- - - - - - - - - -
Povuci ovaj post,poslusaj me.
Hahaha...
Poštovani, ali ja nemislim o njoj nikad. Suština je da se javi misao, ili spontana reakcija za kontaktom putem telefona, ali to se desi možda par puta godišnje. Evo, nisam se čuo sa njom više od godinu dana, a setih se Nje, na osnovu čitanja nekih postova na ovom PDF-u. Ne Nje, već situacije!
I to je bio povod da otvorim temu.![]()
A što se tiče odnosa sa dotičnom, pa to je samo ljudski priajteljski gest, kad se javi osečaj potrebe da se pomogne u nekoj teškoći kad se nađe. Nemamo mi ljubavnu vezu, niti ljubavišemo.![]()
Ne neču da povučem, ako ne obrišu, nastavite bez mene. Čim se javi negacija za mene više ne postoji smisao za nastavak.
Svako dobro svima želim.![]()
Da ko želi, iznese svoje iskustvo, viđenja, misli, zaključke, tumačenja....
Konkretno ne očekujem ništa, nisam pokrenuo temu iz nekog određenog cilja, već razmene iskustava, časkanja, druženja... A sve to može mnogima dobro doći.![]()
Covek tj dusha ne stari, stari samo telo...
Potrebe coveka za ljubavlju ostaju iste mozda i vece kako je covek stariji....
- - - - - - - - - -
Zavisi od coveka.
Hmmmm diskutabilno ali je kasno.
strah od starenja od žena napravi lolite, od muškaraca patetične zavodnike... tužno deluje u oba slučaja. dok kod onih retkih kriterijumi rastu.Pa i jeste diskutabilno jer je individualno...neko vremenom postane gladniji neko sitijia nekoga mrzi
Hvala.
Ne bih rekla da nekome smeta tema ali da ima i onih koji ne razumeju - ima. No, zašto bi zbog manjine koja (još) ne razume zaključavali ili brisali temu?
Потребу за сексом могу да разумем али за љубављу у тим годинама не, мислим да мушарци после 24,25 престају да буду емотивни.
Потребу за сексом могу да разумем али за љубављу у тим годинама не, мислим да мушарци после 24,25 престају да буду емотивни.
A gresis, tek tad ulaze u real life i pocinju da vole zenu i imaju potrebu da budu voljeni, dotle se izivljavaju....kod mnoogh taj period pocinje i kasnije u tridesetm recimo ili pak sa roditeljstvom. Sve to ima veze.... Ko ne voli da bude voljen? Svi volimo da nas vole, da nekome znacimo i budemo dragi. A posto se radi o muskarcima, zene se vode misljenjem da su bezosecajni i samozivi, ali u principu i nije tako. Svako ima svoju masku i lice.
A gresis, tek tad ulaze u real life i pocinju da vole zenu i imaju potrebu da budu voljeni, dotle se izivljavaju....kod mnoogh taj period pocinje i kasnije u tridesetm recimo ili pak sa roditeljstvom. Sve to ima veze.... Ko ne voli da bude voljen? Svi volimo da nas vole, da nekome znacimo i budemo dragi. A posto se radi o muskarcima, zene se vode misljenjem da su bezosecajni i samozivi, ali u principu i nije tako. Svako ima svoju masku i lice.
Lepo zvuci, ali sve vise slusam o prevarama, paralelnim vezama, i onda ne znam ko je tu kriv, da li zena sto zapostavlja muza, ili muz sto je bezosecajan i slicno.
sa zreloscu kriterijumi rastu, tako bi trebalo...
обично јако млади људи имају високе критеријуме, али не знам...
Tako i treba biti, jer tako i jeste.Pa meni sa godinama kriterijumi se ne smanuju nego rastu...