Zrele godine

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
42.825
Znamo mnogo
Imamo iskustva
Dosta vidjeli a dosta toga i prošli

Da li smo zbog toga

Osetljiviji
I kratko fitiljni

Znaci hteli ili ne stalno se nadjemo u nekom sukobu, jer nedamo pardona naša granica je ipak čvrsto utemeljena

Sa samim sobom
Sa seficom
Sa doktorom
Sa ženom/mužem/ djecom
Sa komšijama
(Dopunjavate)

Sta mislite ?

Mislim da sam se dobro najeo i da cu sad uzeti drugi dio dnevnog odmora.
1665411881860.png

Istina je daleko odatle....
Uglavnom vecina shvati da je iskocila iz sina i zabrazdila svojim putem koji ne zeli da odbaci...
Neki shvate koliko je nepoznanica i uklope se, neki se otimaju....uglavnom, naduveni ego, malo znanja, mnogo sablona zvanih predubedjenje......odatle neshvatanje drugih vidika i odbrana od svega nepoznatog....

i jos gore, nema nista za sablone jer zivot teche i uvek je drugaciji....ljudi postaju zreli (matori) kada vise nista nije novo jer sve se nalazi u usvojenim sablonima....mogu da legnu i umru....

Znamo mnogo
Imamo iskustva
Dosta vidjeli a dosta toga i prošli

Da li smo zbog toga

Osetljiviji
I kratko fitiljni

Znaci hteli ili ne stalno se nadjemo u nekom sukobu, jer nedamo pardona naša granica je ipak čvrsto utemeljena

Sa samim sobom
Sa seficom
Sa doktorom
Sa ženom/mužem/ djecom
Sa komšijama
(Dopunjavate)

Sta mislite ?
Ne sukobljavam se, osim kad je neophodno potrebno.
Bila veciti posmatrac, sada se samo jos manje reagujem.
Godine su mi donele prihvatanje, razumevanje (ne i odobravanje), nemam potrebu da ispravljam krive drine.
Kratak je fitilj samo za situacije i ljude koji su ga i skratili, ali i tada nema drame ali nema ni precutkivanja.
Da li je to mir, apatija, cinizam, ne znam. Mozda sve zajedno.
Moj film tece, sporednih bitnijih likova ima malo, ostali su statisti... isto kao sto sam ja statista u njihovom filmu.
Zivimo, prezivljavamo, to je sve.

Back