Zrela zena

Od kud sada ovo ?
Pa ti si pisala na Film i video kako te je Bred Pit muvao i Di Caprio ...i ne samo oni, vec pola holivudskih zvezda..:zcepanje:

Slazem se. Leonardo Di Kaprijo mi je odvratan.. Ne podnosim te prcaste noseve kod muskaraca. On je bio zaljubljen u mene, ali mi se uopste nije svidjao

Taj Migel Anhel je dolazio u Beograd i hteo je da se vidimo, jer sam ja velika zvezda u Spaniji.

Aron Speling mi je bio super prijatelj, a super sam se druzila i sa Donom i njenim bratom.

Jeff BridgesJa sam ranije pisala kako smo se nas dvoje muvali.

Meni je Molder sladak. Svi znaju da sam se ja palila na njega i on na mene. Sve mi je upropastila ona njegova pokvarena zena Tea. Cujemo se ponekad.

Sa Bredom Piton sam se muvala, a i iznenadio me je svojom glumom, a i Djordj Kluni. Ja ne podnosim Djordja Klunija, jer mi deluje kao neka slanina, ali je ovde super. Nas dvoje smo izasli jednom pre par godina

a tu glumi i moj bivsi decko tu Eli Rot.

Dobro. Pisala sam. I? Kakve sad to veze ima s kim sam ranije bila u vezi?

Inspirisan tvojom temom resio sam da napisem pesmu koju cu prodati Marini kad je vidim. Treba uskoro da je menjam u žiriju pinkovih zvedzica.

Opet si me sreco prodala
Realnosti sise prodala
S drugima sise vodala
a od vode daleka obala

a? a?

jel moze?

Od kud sada ovo ?
Pa ti si pisala na Film i video kako te je Bred Pit muvao i Di Caprio ...i ne samo oni, vec pola holivudskih zvezda..:zcepanje:

Slazem se. Leonardo Di Kaprijo mi je odvratan.. Ne podnosim te prcaste noseve kod muskaraca. On je bio zaljubljen u mene, ali mi se uopste nije svidjao

Taj Migel Anhel je dolazio u Beograd i hteo je da se vidimo, jer sam ja velika zvezda u Spaniji.

Aron Speling mi je bio super prijatelj, a super sam se druzila i sa Donom i njenim bratom.

Jeff BridgesJa sam ranije pisala kako smo se nas dvoje muvali.

Meni je Molder sladak. Svi znaju da sam se ja palila na njega i on na mene. Sve mi je upropastila ona njegova pokvarena zena Tea. Cujemo se ponekad.

Sa Bredom Piton sam se muvala, a i iznenadio me je svojom glumom, a i Djordj Kluni. Ja ne podnosim Djordja Klunija, jer mi deluje kao neka slanina, ali je ovde super. Nas dvoje smo izasli jednom pre par godina

a tu glumi i moj bivsi decko tu Eli Rot.

i jos je nevina....

nego , jel je to ono, E sada kada se probudim , ono noge u lavoru......

Ja nikog ne teram ni da mi veruje, ni da mi ne veruje. Samo pisem sta mi se dogodilo.

malo teze , malkoooo je teze , uopste i doci u kontakt sa poznatim licima.

mnoge , mnoge starlete i pocetne glumice pokusavaju i ti hoces da kazes da , vec imas kucu u majamiju i da imas licnu kuvaricu i uz to , partijas na veliko.

Dakle, vrela cico, mozes samo biti vrela tu dje jesi ,

malo teze , malkoooo je teze , uopste i doci u kontakt sa poznatim licima.

mnoge , mnoge starlete i pocetne glumice pokusavaju i ti hoces da kazes da , vec imas kucu u majamiju i da imas licnu kuvaricu i uz to , partijas na veliko.

Dakle, vrela cico, mozes samo biti vrela tu dje jesi ,
Mene zanima kako je jos nevina, a imala je decka sa 9 godina...

Moji tinejdjerski dani su daleko. Iako ja furam imidj mlade tinejdjerke, po godinama to nisam, a posebno sam primetila da sve vise sazrevam kao zena. Iako u sebi imam strah od 27. godine, ona je jos uvek daleko, ali kao priznata umetnica i sexy pojava, ja moram da strepim od toga. Mnogi moji prijatelji su tada stradali. To nije tema ove moje teme. Gledala sam omaz koji mi je priredila Branka i pocela sam da razmisljam, koliko se moj zivot munjevito promeni za godinu, mogu da dodam i po dana. Ovaj decko, koji mi se svidja, ali sa kojim nisam u bezi, a koji je sa nekom drugom devojkom, me je prilicno pormenio i iscrpio. Da prekinem konatakt naprasno? Ne znam, kako. Ja to ne radim. Pocela sam da primecujem koliko sam postala ozbiljna i svesna mnogih stvari. Pocela sam da gledam zivot drugacijim ocima. Muskarce vise ne shvatam ozbiljno. Iako mi je vec odavno vreme da se udam, mozda je ovo krajnji rok.
Kako prepoznajete svoju zrelost u ljubavi? Kada ste shvatili da ste od tinejdjera postali odrasla zena ili muskarac? Kako se to pokazuje?

Ja se i dalje secam da si ranije imala nekog kamiondziju za decka, pre nekoliko godina, sta je bilo sa njim?

- - - - - - - - - -

Odrasla da ne kažem zrela žena očekuje torbanje svaki dan. I to ne bilo kakvo torbanje nego sa svim raspoloživim resursima.
Reči poput volim te maco, može jednom mesečno, ali i ne mora :lol:

A odrastao, tj. zreo muskarac, ima citav niz fora i inteligentnih izgovora da izbegava to svakodnevno torbanje sa tom zrelom zenom sa kojom je u vezi vec duze vreme :lol::per:

Back