SilverStar
Poznat
- Poruka
- 9.755
Ali, ljudi su se pretvorili u majmune (s tim mobilnim telefonima) i ne lice vise na ljude.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali, ljudi su se pretvorili u majmune (s tim mobilnim telefonima) i ne lice vise na ljude.
Razmišljam... ona sigurno nije došla sa unapred smišljenim planom da tako postupi.Najveca nekultura je otici u goste i koristiti mobilni telefon osim ako nije nesto vazno i kratko, takodje i u kaficima ako si s drustvom ili jednim drugom (drugaricom). Sta ce ti drustvo ako stalno buljis u mobilni?
Pa, volim da čujem o ljudima kao što je moja rođaka. Volim da slušam o dogodovštinama i planovima.Ionako se razgovori svode da svako priča o sebi i svojim dogodovštinama, planovima.
Tkd...ništa nisi propustila, spasila te telefonom.
Mrzi me sad da objašnjavam. Ukratko, malo ima dobrih razgovora.Pa, volim da čujem o ljudima kao što je moja rođaka. Volim da slušam o dogodovštinama i planovima.
Šta je tu pogrešno?
O čemu bismo drugo pričale, a da je bilo šteta propustiti?
Pa normalno da nije u redu, jedno je kad se neko oseca opusteno kod tebe pa obavi par razgovora ako nije stigla, naravno uz kratko izvinjenje, ali drugo je da sve vreme sedi na telefonu.Razmišljam... ona sigurno nije došla sa unapred smišljenim planom da tako postupi.
Pretpostavimo da je iskrslo nešto. Gde je glavno sredstvo komunikacije-jezik, da se kaže: "Ovo moram da obavim, moglo bi da potraje, oprosti/izvini, pričekaj!"???
Ništa, samo je sela preko puta mene, i ne obazirući se ni najmanje uzela svoj telefon i počela da poziva razne ljude.
Ooooh, da li sam povređena?
Ma, briga me!
Pitam se samo da li se svuda i sa svima tako ponaša, jer ako je takva stvar... negde neko od velikog značaja može da je na neprijatan način podseti koliko je to bezobrazno i neprihvatljivo. Nije baš svuda dobrodošla ta etiketa izostatka elementarne kulture.
Али док смо сами, не у друштву.Дакле, сви на теми су преко својих мобилних телефона осудили лоше понашање из почетног поста, тако што су преко свог мобилног телефона исписали пост.
Јеси ли гледао? Сетило ме на тоMi smo imali prost dogovor - kad smo u kafani, svi telefoni idu na sred stola.
Pravilo igre je prosto: ko prvi pipne telefon, plaća turu.
Bilo je vrlo zabavno.
gadim se onih koji se ne odvajaju od hendija. Potpuno su u drugom svetu i veoma neprijatni za druzenje. Nijednu temu ne prate, samo sa iscekivanjem svakog trena gledaju u hendi dal ce zazvoni, prekida te u po razgovora jer "neko je trazi.......sace ona" , i to traje 15 minuta, ondak pita o cega smo razgovarali i dismo stali ...........komunikacija totalno iscepkana, nervozna ...........i na kraju dok se jednom rukom pozdravlja sa tebe drugom drzi hendi na uvetu.......... okrece ti ledja i odlazi od tebe duboko unesena u razgovor na hendiju.Autorska...
Rođaka se najavila:"Ej, kuvaj kafu, dolazim za neki minut!"
I, ja skuvala kafu, otvorila čokoladu, kupila onu Kapri torticu, Štraus, spremila čak i Somersby u frižideru, unapred se obradovala kvalitetnom vremenu "zajedno", kad ono...
Otkako je sela i počela da pije kafu, obavila je nekoliko telefonskih poziva, prezevala na telefonu i bila odsutna, sve skupa čitav sat, a možda i duže.
U nekom trenutku mi je bilo neprijatno da blejim u nju i prisustvujem njenim razgovorima, pa sam i sama uzela telefon, išla po kući, izlazila napolje, radila neke svoje poslove.
Kafa se nekako popila, čokolada pojedena... Sedimo tako, i ona me pita, prvo pitanje otkako je sela: "Kako si zadovoljna telefonom?", pošto sam ga skoro kupila.
"Telefon k'o telefon. Vidi kako smo presedele, svaka na svom telefonu."
Opet telefon. Nešto skroluje... Žuri, mora da ide...
Sutradan me je pozvala da se izvini zbog svog ponašanja-obaveze su velike, morala je da skocka sve, pa čak nije ni uspelo...; Iznenađujuće, ipak se u nekom trenutku osvestila po pitanju toga šta je izvela! Neverovatno!
Lajk... Gde se dede onaj BONTON da u društvu svoj telefon odložiš, naročito ako negde svojevoljno prisustvuješ, javiš se na kratko-samo ako moraš i odložiš razgovor za kasnije?
Sedim sa klinkicom od 3 godine, pa kad zazvoni tel., ja se javim, ali kažem: "Zovem za pola sata/sat, trenutno sam zauzeta!"
Pogledajte prilog 1417788
Ima dve verzije spanska i engleska....Јеси ли гледао? Сетило ме на то![]()
Ово је италијанска.Ima dve verzije spanska i engleska....
Kupi ometac signala i stavi ga na skriveno mesto u kuci...
I posmatraj kako ljudi kriziraju...![]()