gost 41782
Elita
- Poruka
- 19.642
BuhahahahaahhNismo ali u svakom slučaju nemamo toliko teoretičara zavjera.
Rece covek iz drzave piramida........i ravnozemljasa......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
BuhahahahaahhNismo ali u svakom slučaju nemamo toliko teoretičara zavjera.
Vi ste država sa najviše teoretičara zavjera u svijetuBuhahahahaahh
Rece covek iz drzave piramida........i ravnozemljasa......
Zato vam je pola tema o FederacijiKako smarate. Sto se ne okanete srpskih foruma. Mi na vase ne zalazimo.
Opetereceni ste Srbima.
Ja u zivotu nisam napravila nalog na nekom balijskom forumu.
Mi brinemo o Srbima a federacija manje vise nikog ne interesuje.
Nije o Federaciji vec o interesima prekodrinskih Srba...Zato vam je pola tema o Federaciji
Nikakva bolest samo mi je interesantno kako razmišljate. Objašnjava puno stvari.Nije o Federaciji vec o interesima prekodrinskih Srba...
a vi sto mrzite Srbe i sto spavate na srpskim forumima je vec neka vrsta bolesti...
Ja ne mrzim Srbe nimalo samo četnike.Nije o Federaciji vec o interesima prekodrinskih Srba...
a vi sto mrzite Srbe i sto spavate na srpskim forumima je vec neka vrsta bolesti...
имате још и више. али те ваше будале су информатички неписмени, па немају ни приступ друштвеним мрежама.Nismo ali u svakom slučaju nemamo toliko teoretičara zavjera.
нема четника, давно су помрли. или мислите да су то неки надљуди који живе по двеста година? моји прецу су били четници, сви од реда, а ја нисам. како бих био? то је била оружана формација Краљевине Југославије (ЈВуО), а те Краљевине одавно нема, нити су живи они који су се за њу борили у WW2.Ja ne mrzim Srbe nimalo samo četnike.
Četnici su bili koljači nevinog stanovnistva i za vrijeme Kraljevine Jugoslavije a i u zadnjem ratu, otpad ljudski.нема четника, давно су помрли. или мислите да су то неки надљуди који живе по двеста година? моји прецу су били четници, сви од реда, а ја нисам. како бих био? то је била оружана формација Краљевине Југославије (ЈВуО), а те Краљевине одавно нема, нити су живи они који су се за њу борили у WW2.
Vodite ubjedljivoимате још и више. али те ваше будале су информатички неписмени, па немају ни приступ друштвеним мрежама.
Ma najbitnije je da svi imaju jednaka prava, da narod dobro zivi, da deca imaju buducnost i povrh svega da rata ne bude jer to sve nabrojano onda pada u vodu.
Znamo da politicari kao i novinari (i njihova deca) koji pale vatru nece ici u taj rat i ginuti.
Mir se mora ocuvati.
па моји преци нису били ни злочинци ни кољачи, а били су четници, сви. а мухамеданци су имали већа права у тој “четничкој” Краљевини него у Титовој Југославији. али је Тито успео да вашу гладну гологузију нахрани па сте му зато захвални.Četnici su bili koljači nevinog stanovnistva i za vrijeme Kraljevine Jugoslavije a i u zadnjem ratu, otpad ljudski.
Pa otkud toliki četnički pokreti u BiH i Srbiji?
па моји преци нису били ни злочинци ни кољачи, а били су четници, сви. а мухамеданци су имали већа права у тој “четничкој” Краљевини него у Титовој Југославији. али је Тито успео да вашу гладну гологузију нахрани па сте му зато захвални.
не разумем о каквим ти четничким покретима говориш кад су то све удбашке организације. па Шешеља сви зову Црвени Војвода, а какав је то “војвода” кад је црвен. то су разне скупине будала, које је окупила Титова Удба да би њима плашила вас горе будале.