Zoran Milanović - čuvar interesa Hrvata i Srba u Bejha u vremenima Bajdena?

gost 41782

Elita
Poruka
19.642
Autorska.

Moram da priznam da to kako se nasi politicari ponasaju u vezi sa izjavama bosanskih muslimana je van svakih ocekivanja.

I onda gledam Zorana Milanovica i prosto me odusevi covek koji tako lepo iskreno odgovara na pitanja i ne pokazuje animozitet prema Srbima i realno posmatra situaciju u BIH.

Prosto me ta njegova skorpionska energija odusevila. Jednostavno ume tako lepo verbalno da obrise patos sa kim god hoce i kako hoce.

Da li ce Milanovic odigrati pozitivnu ulogu u vremenima Olbrajtove i Bajdena koja dolaze?

Ili ne mozemo da ocekujemo podrsku Hrvata?

Autorska.

Moram da priznam da to kako se nasi politicari ponasaju u vezi sa izjavama bosanskih muslimana je van svakih ocekivanja.

I onda gledam Zorana Milanovica i prosto me odusevi covek koji tako lepo iskreno odgovara na pitanja i ne pokazuje animozitet prema Srbima i realno posmatra situaciju u BIH.

Prosto me ta njegova skorpionska energija odusevila. Jednostavno ume tako lepo verbalno da obrise patos sa kim god hoce i kako hoce.

Da li ce Milanovic odigrati pozitivnu ulogu u vremenima Olbrajtove i Bajdena koja dolaze?

Ili ne mozemo da ocekujemo podrsku Hrvata?
Milanović je car.

Vidi kako je iznervirao Hadžifejzovića...

Kako je ovaj, šatro nadnacionalni nadbosanac pokazao svoje mahalsko bošnjačko lice

Hrvati u Federaciji BiH.
To je valjda cena ratne koalicije sa Alijom.
Jeste, ali je i nasa prilika da smanjimo dominaciju muslimanskog naroda. Da su se pitali Hrvati iz BiH drgacije bi bilo i i 1992.ali morali su slusati Zagreb. Njihov interes su bile vezane zastave a ne interes Joze iz Kiseljaka. Jozo bio uz vojsku RS celi rat.

Jeste, ali je i nasa prilika da smanjimo dominaciju muslimanskog naroda. Da su se pitali Hrvati iz BiH drgacije bi bilo i i 1992.ali morali su slusati Zagreb. Njihov interes su bile vezane zastave a ne interes Joze iz Kiseljaka. Jozo bio uz vojsku RS celi rat.
Ma najbitnije je da svi imaju jednaka prava, da narod dobro zivi, da deca imaju buducnost i povrh svega da rata ne bude jer to sve nabrojano onda pada u vodu.
Znamo da politicari kao i novinari (i njihova deca) koji pale vatru nece ici u taj rat i ginuti.
Mir se mora ocuvati.

Zašto ti Jugoslave kao jugonostalgičar i levičar nisi za Zokija i SDP nego za HDZ?
Dobro pitanje.
Nisam za HDZ, vec sam za EU birokratu Plenkovica.
OK, za HDZ sam i u Zadru, ali tu moja ljubav prema HDZ-u prestaje.

Milanovic je nasmrkani, oholi burzuj, to je problem.

Lako vama Bosnjacima iz druge drzave, zamisli kako je tek nama koji s njim zivimo.

Ne uzimaj previse srcu, prakticki ne postoji netko koga Milanovic vec nije vrijedjao.

Bile su prije par godina nekakve poplave po Slavoniji, par sela gotovo zbrisano sa zemlje.
Milanovic se pred uplakanim seljanima pojavio i rekao da zna kako je to, zato sto mu je nedavno pukla vodovodna cijev u stanu.

Back