Zoran Djindjic

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
DeDa:
chokolada:
Odmah da kazem da ne znam puno o politici i da politicka dogadjanja uopste ne pratim!
Htela sam samo da kazem da vecina Zorana Djindjica nije podnosila dok je bio ziv, sada kada je ubijen svi ga gledaju kao sveca! Kao bio je najbolji politicar koji se ikada desio Srbiji! To mi je bas bezveze!
Pa sta onda Kej*s ako nepratis politiku
Cemu tolika zajedljivost?! :roll:
Ja sam samo rekla ono sto je istina. Vecina koje ja poznajem je govorila kako je Djindjic spijun, kako je odvratan, kako vodi Srbiju u propast, kako ga treba smaknuti sa politicke scene...........
Kada je ubijen svi ti isti pocese da mu dizu spomenike, da ga dizu u zvezde (maltene postade svetac), kako je bio najbolji, kakva tragedija..............
Mozda ne pratim politiku, ali izlazim sa ljudima na kafu i slusam sta pricaju. :roll:

Za mene je Zoran Djindjic NEPONOVLJIV, jedan i jedini. Volela sam ga dok je bio ziv, branila sam ga dok je bio ziv, i nikada ga necu prezaliti. Mislim da je bio toliko ispred svog vremena...
"Ovo sto rade sa Djindjicem je izraz genetske mrznje tunjavih, tupavih, zadrtih i baksuznih prema coveku koji zaista nije izgledao kao produkt ovog podneblja. To drustvo ce radije da skonca nego da se civilizuje. A najvise mrze pozitivne, energicne i sposobne. Kvare im mocvarni pejzaz, valjda..."
Zoran Djindjic je bio laf, i mi kojima je bio inspiracija nikada ga necemo zaboraviti.

Estella:
Za mene je Zoran Djindjic NEPONOVLJIV, jedan i jedini. Volela sam ga dok je bio ziv, branila sam ga dok je bio ziv, i nikada ga necu prezaliti. Mislim da je bio toliko ispred svog vremena...
"Ovo sto rade sa Djindjicem je izraz genetske mrznje tunjavih, tupavih, zadrtih i baksuznih prema coveku koji zaista nije izgledao kao produkt ovog podneblja. To drustvo ce radije da skonca nego da se civilizuje. A najvise mrze pozitivne, energicne i sposobne. Kvare im mocvarni pejzaz, valjda..."
Zoran Djindjic je bio laf, i mi kojima je bio inspiracija nikada ga necemo zaboraviti.

:wink: Razumemo se :D Samo mi molim te reci ci je ovo citat. Izuzetno mi se svidja

Velika vecina ljudi koju znam ili voli ili barem postuje Djindjica. Sampion je jedan drug koga zovemo Djindjic vec jedno cetri-pet godina. Mislim da ce on lakse podneti smrt roditelja... A inace covek uopste ne spada u grupu ljudi koja voli ili nalazi idole.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back