strani placenik
Primećen član
- Poruka
- 528
Znam da je prerano za njegovu istorijsku procenu, ali da probamo... Da vidim koliko kao pismeni Srbi (koristimo Internet) mozemo da pricamo cinjenicama, sa emocijama u drugom planu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
chokolada:Odmah da kazem da ne znam puno o politici i da politicka dogadjanja uopste ne pratim!
Htela sam samo da kazem da vecina Zorana Djindjica nije podnosila dok je bio ziv, sada kada je ubijen svi ga gledaju kao sveca! Kao bio je najbolji politicar koji se ikada desio Srbiji! To mi je bas bezveze!
mandrak-21:..Covek koga ce sadasnja vecina razumeti kroz 10 god(manjina vec to zna)
To se vidi sada, u ovom haosu posle njega...Ejpril:Po meni on je vukao celu tadašnju vladu.Mislim da bez njega nisu znali ni u wc da odu.
Ejpril:Po meni on je vukao celu tadašnju vladu.Mislim da bez njega nisu znali ni u wc da odu.
Mmmmmmmmmmmmmm, da... I ja sam primetila taj fenomen.chokolada:Odmah da kazem da ne znam puno o politici i da politicka dogadjanja uopste ne pratim!
Htela sam samo da kazem da vecina Zorana Djindjica nije podnosila dok je bio ziv, sada kada je ubijen svi ga gledaju kao sveca! Kao bio je najbolji politicar koji se ikada desio Srbiji! To mi je bas bezveze!
sch:P.S. Po politickom ubedjenju sam DEMOKRATA,ali DS ima veze sa demokratijom otprilike isto toliko koliko
nesretni Seselj ima sa velikanom srpske istorije Pasicem.
sch:Dobro,slazem se.Nadam se da ce Tadic napraviti provetravanje.Sto se "radikala" tice,ne vredi ih spominjati,ali me zaista nervira sto blate ime naseg pokojnog BAJE Pasica.
DON:Ok...Legija je sad u zatvoru.Svedoci....Citam da ce tek u septembru dati izjavu o ubistvu Zorana Djinjica.Kazu da stize i specijalni tuzilac iz inostranstva za ovo oko droge,jer po Legiji,mnogo to bilo na siroko.Videcemo......
Mene pak muci pitanje:Zasto su Spasojevic i Lukovic LIKVIDIRANI!!! A jesu,i to je ovih dana pisalo skoro u svim novinama(javno objavljeni patoloski nalazi ubijenih) i niko nije demantovao....da su ubijeni sa veoma male blizine,gde im je pucano,gde su metkovi prosli....znaci LIKVIDIRANI!!!!! Mi smo znali za verziju da su ubijeni jer su pruzali otpor.I tad je to dosta neubedljivo zvucalo,jer, ko ono na slici drzi KASIKARU u ruci? Nije bitno....bilo ko od njih dvoje bi je bacio.....
Sklon sam verovanju da su likvidirani jer su znali mnogo,a i u najnovijem TELEGRAFU (od danas) pise kako je Spasojevic pretio VIDEO KASETAMA!!!!!
Da,da,da....bojim se da ce ovo biti "SLUCAJ KENEDI"....nikad razjasnjen.Nazalost......
Pa sta onda Kej*s ako nepratis politikuchokolada:Odmah da kazem da ne znam puno o politici i da politicka dogadjanja uopste ne pratim!