i to multiplicirana fekalija! 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
samo da ti skrenem paznju da si ti taj kome smeta tudje misljenje jer inace ne bi onako ostro reagovao na moj post. na ovaj nacin sigurno neces pokrenuti neku smislenu raspravu (a ova tema je ponajvise zasluzuje) tako da je bolje preskociti vredjanje...tratur:Smeta li ti to ijekavica ti gromado slobodoumlja i demokratije, sta ce sutra da ti smeta, necija boja ociju, frizura ili ne daj boze bilo kakva pomisao drugacija od tvoje i ostalih djelova nicega.Posto pretpostavljam da ce ti glavni argumenti biti bujica uvreda i psovki zavrsavam sa tobom da se ne uprljam.
Sto se tice 9 tvrdnji koje je postavio a33 nisam rekao da se slazem sa bilo kojim od njih, ali isto tako nisam procitao ovdje da je ijedna pobijena bilo kojim argumentom nego je krenulo sumanuto i najprizemnije vrijedjanje, sto me je iznerviralo pa se izvinjavam svim normalnim ucesnicima teme.
Prevod za magarcinu:
Smeta li ti to ijekavica ti gromado slobodoumlja i demokratije, sta ce sutra da ti smeta, necija boja ociju, frizura ili ne daj boze bilo kakva pomisao drugacija od tvoje i ostalih delova nicega.Posto pretpostavljam da ce ti glavni argumenti biti bujica uvreda i psovki zavrsavam sa tobom da se ne uprljam.
Sto se tice 9 tvrdnji koje je postavio a33 nisam rekao da se slazem sa bilo kojim od njih, ali isto tako nisam procitao ovde da je ijedna pobijena bilo kojim argumentom nego je krenulo sumanuto i najprizemnije vredjanje, sto me je iznerviralo pa se izvinjavam svim normalnim ucesnicima teme
a,da,..poznata mi je ova "demokratska" argumentacija,.crow:zamisli
pojavio se niotkuda
i ekspresno postao
NAJVECI IDIOT KOJI JE UZEO TASTATURU U RUKE!
znam da nije lepo ali...
RAZBOLI SE I UMRI, MAMU LI TI MALOUMNU 'EBEM!
ne,na politici ovako dialog ne vodimo,.crni lepotan:cccccc
zasto tako nepristojne reci
ne znam dal postoji mogucnost da se ova tema prebaci na politiku tamo je ovo uobicajen dialog
Bar pisi pravilno, SRBINE!a33:a,da,..poznata mi je ova "demokratska" argumentacija,.
pa pravi ste divljaci,.kada nemate argumenata ,pocnete da lajete,palite,ubijate,.
p.s.da ne bi opet sablju neku uveli i vanredno stanje,pa da pohapsite 16 000 ljudi,bez ikakva povoda,..?
ti mora da se salis? ovoliko glup sigurno nisi, tako da se ili sprdas ili si zlonameran...a33:a,da,..poznata mi je ova "demokratska" argumentacija,.
pa pravi ste divljaci,.kada nemate argumenata ,pocnete da lajete,palite,ubijate,.
p.s.da ne bi opet sablju neku uveli i vanredno stanje,pa da pohapsite 16 000 ljudi,bez ikakva povoda,..?
Lorens Darel:samo da ti skrenem paznju da si ti taj kome smeta tudje misljenje jer inace ne bi onako ostro reagovao na moj post. na ovaj nacin sigurno neces pokrenuti neku smislenu raspravu (a ova tema je ponajvise zasluzuje) tako da je bolje preskociti vredjanje...
tratur:Jos jednom se izvinjavam, posebno tebi jer vidim da nisi imao namjeru da ikoga uvredis, ponekad je i tastatura brza od pameti.Sa druge strane molim te procitaj jos jednom one histericne bljuvotine pa pokusaj da ostanes ravnodusan.
Daleko od toga da mi smeta tudje misljenje, smeta mi da to bude jedino misljenje.
Za pocetak razmislite o tvrdnji broj 4
Slavic Land:tema je definitivno za podforum politike jer tamo ima vise frustriranih nego ovde...hm... bar se nadam...
potpuno se slazem s tobom. djindjic nije bio nikakav heroj, on je samo izdajica...a33:da jos dodamo par cinjenica o tom olosu:
1.strani placenik
2.domaci izdajnik
3.dezertirao 1999-e
4.pozivao nato agresore 1999-e ggodine da ne prestaju sa bombardovanjem Srbije
5.predvodio vandalsko paljenje skupstine,5.oktobra kako bi se spalili ghlasacki listici sa oprethodnih izbora i kako nikada ne bi bili prebrojani.
6.doveo mafiju na vlast.
7.kidnapovao predsednika milosevica protivno ustavu i svim zakonima ga izrucio zlocinackom hagu
8.pljackao srbiju
9.ubijen od istih mafijasa koji su ga i doveli na vlast
To je tacno, ali je isto tako tacno i da je Djindjic pravio bolju i lepsu Srbiju, za razliku od S. Milosevica koji je na svoj narod hteo tenkovima i koji je od Srbije napravio balkansku Kolumbijua33:posto smo dokazali da je Điki bio mirotvorac
ajd sad da pokazemo i njegovu borbu protiv organizovanog kriminala
http://www.nin.co.yu/2003-04/29/28657.html
ko nam je to sa glavnim narko dileron za SAP Vojvodinu?
Veceg izdajicu od S. Milosevica Srbija nije imala nikada. Pustio je tolike ljude da poginu, ostavio jos mnoge bez icega, a onda naterao vojsku i p[oliciju da se povuce i potpisao predaju...El_Guerrila:potpuno se slazem s tobom. djindjic nije bio nikakav heroj, on je samo izdajica...