Zona sumraka braka

ko mu kriv nije morao da zeni
ona je njega presankala garant lagala da je na piluli
muskarci samo yebite I ne priznatje decu ko ih y a ako vas pozovu na sud izbegavajte placanje
podmicuj lazi kradi sta god NE alimentaciji
sta kaze sredina je jos manje vazno
samo tako ce te ih nauciti da prestanu da se preracunavaju u glavi

- - - - - - - - - -

Takoe! :D
A on ako želi dete neka ga sam i rodi!

on nikad ne zeli dete
ona ako ne zeli moze da abortira
ako nece ko je y

Pa i ne moze, to hocu da kazem.
Jedini ko moze nekog da uhvati na bebu je muskarac zenu. Godinama imaju sex, uvek izvadi na vreme, iz tog razloga ona mu veruje pa koriste i dalje taj vid "kontracepcije"( da ne guta hormone a i kondom je s*anje)
Njemu doslo nesto da ima dete, ona nece jos, a nesto se premislja da li i dalje da ostane sa njim...i BAM, on kao slucajno,omaklo se i uhvati je na bebu.
Desilo se mojoj drugarici. True story.

K'o jedan moj poznanik...ozenio se,morao je iako su se znali mesec dana jer ga je uhvatila na bebu.
Pita ga moj drug, pa brate jesi li svrsio u njoj? Kaze, jesam 5,6 puta ali mislio sam da nece ostati trudna,da nisam toliki baksuz. :confused:
Moron.

- - - - - - - - - -

I zato decice,pamet u glavu i ne bezite sa casova biologije.

mnogoma se ovo desava na zalost, ljudi iskoriscavaju durge, a ovo za morona i to je ono sve mislis nece meni se desi oma :lol:

Eto ti sad. A ja sam mislila da hoćeš da razgovaraš kao detence :( msm kad već sam započinješ.

- - - - - - - - - -

Braaak buhuhuuu samo lejmeri se žene fuuuj ja se nikad neću oženiti ja sam iznad toga i totalno sam inovativan i drugačiji :lol: i idem da uradim domaći zadatak sad.

kakvih 5 hiljada
troskovi odrzavanja zenskog stvora koji se odaziva na "da draga" su enormno veci I rastu geometrijskom progresijom kako ista stari I propada

nisam vise ni potreban ovde ,sve znate i nadmasili ste ucitelja i drago mi je. :)

zene gore stare nego muskarci i teze podnose -fakat! ...
nemoj da vas sminke farbe i lakovi zavaraju ,brze gube snagu ,sex je sve redji i losiji ,zapuste se , a jezicina- auuu e taj samo im taj organ raste valjda od cestog koriscenja i palacanja , plus otkrivaju sve o tebi i sve manipulativne tacke i prolaze pokusavaju i mic po mic uspevaju ...a ono sto uspeju smatraju stecenim ,dakle ako jednom polozis oruzje i operes sudove jednom, gotovo -praces 300x godisnje, nemoj da vas njihova manipulativna torokanja zabuni, dakle ili-ili ...
samo ostro i bez milosti, nemojte ih zaliti ubijte bilo kakva osecanja sazaljenja i tog malenog uplasenog decaka u sebi, bioloski su predvidjene one za to da istrpe i izdrze.
odlican klip kako mala naizgled bezazlena parazitska biljka koja se nastani ,unisti mocno visevekovno stablo.

Poslednja izmena:
,dakle ako jednom polozis oruzje i operes sudove jednom, gotovo -praces 300x godisnje, nemoj da vas njihova manipulativna torokanja zabuni, dakle ili-ili

A sto se stalno pravdas i racionalizujes sopstvenu nesposobnost i kukavicluk nikako mi nije jasno?
Ja smatram da uvek mogu da "okrenem list" i pocnem drugacije da se ponasam.
Ti si izgleda toliko zavisan od te tvoje zene da ne smes jedno NE da joj kazes.

Ispade istina ono sto sam te u sali zezao, a to je da kad umoran dodjes sa posla krenes da usisavas i peres sudove dok ona lakira nokte.:roll:

Pa jesi li ti prizetko da ona uvek moze da te istera?:confused:

Poslednja izmena:

Back