Zona sumraka braka

Ne ignorisem nego razotkrivam zene i njihova manipulativno stetocionstvo, dakle dajem jasnu sliku te " zenske sposobnosti" koja je zapravo obicna manipulacija a ne neki produktivan i koristan rad.Po toj zenskoj logici bi se i sibicarenje moglo nazvati radnom sposobnoscu .Istina je jedna i nema dve istine dakle ili jesi ili nisi a zene nisu ni radnici ni stvaraoci.Pogledajmo samo broj zena u SANU nema ih jer tamo se ne moze proci preko medjunozja i po nekom kljucu vajne rodne ravnopravnosti.
Zene koje rade u ustanovi gde i ja radim su mizerno kvalifikovane i nesposobne cak i za najprostije manuelne poslove a kamoli za nesto ozbiljnije i zahtevnije.U poredjenju sa muskarcima njihov radni angazman je potpuni promasaj i teska neefikasnost dakle ne zasluzuju i treci deo plate koju dobijaju kada se njihov rad uporedi sa radom muskaraca.Na posao dolaze samo da bi pobegle od kuce i kucnih obaveza i poslova Spram toga treba da imaju i trecinu prava jer delo govori ko je i koliko sposoban.

Poslednja izmena:
ne znam, mozda zena mora imati odredjenu emotivnu stabilnost da moze da radi efikasno i bespolno, kao muskarac, a koja to izgubi vise nije isto. mada ne verujem ni u tu pricu. tj ne znam. moguce da ako nemaju ok porodicu vise propadaju dok je kod muskaraca manje to izrazeno ali neke su sredjene dakle treba da postoje i one koje rade kako treba
a kako na fakultetu dobiju iste ocene kao muskarci?

hyhaha ali ima nas svuda raspalih i neefikasnih pa se snadjite. ali meni se cini da postoje zene ok profesionalci, mislim da tu preterujes prosto, da rade svoj posao i da su lepe. da li su raspale ili ne ne znam

ne bih dala nekom prednost poslovnu zato sto je musko meni to nema smisla
mislim da ne bih, da ne valja tako razmisljati

znaci zene uglavnom puknu i budu lazni profesionalci a muskarcima to ne moze da se desi?

Poslednja izmena:
imaju ako ne odlepe : )) a onda mozda mogu da se zalepe
a dobro to ti je neki trip da zivis
pa eno ti je angela merkel ona je premijerka. mislim imas sigurno neku lepu koleginicu koja nesto ume. ali dobro mozda ti je to previse

mogu ove sto se srecno udaju te su ok. ove sto se ne udaju srecno ali su ostre mogu jos kako tako. i onda ima treca grupa to su raspadi

Za kompleksne i stresne operacije zene su neupotrebljive .Najbolji primer je statistika koju sam citao sa stomatoloskog odeljenja.Procenat lomova zuba i komplikacije koje su nastale usled toga su pokazale da koleginice imale178 a kolege su imale dva loma koji su verovatno bili posledica potpune trulezi.

e ****** jeste to bedak kad tako padnesh, ali ako ti je bitno da imas takvu zenu koja je full mozes je verovatno naci, ima kontrolorki leta mislim
da li su generalno takve nisam verovala ali moguce
verovala sam i sama da mogu da igram tako hrabro kao u muskoj ligi ali nisam uspela i to me je dotuklo i razocaralo u sebe iako sam imala predispozicije u mladosti
ali kod nekih se ta osobina mislim ipak zadrzi
ne znam bez veze mi je to, kad pomislim da su zene glupe odem medju neke zene i ispadne da nisu glupe. niti su muskarci jako pametni. samo postoje musko zenski odnosi koje treba ispravno savladati i raditi u svoju korist

Poslednja izmena:
Muskarci su inteligentniji i sposobniji a potvrda toga je sto je 80 % kapitala u njihovim rukama.Onih 20 % koje imaju zene nisu zaradile nego su dobile spekulacijom dakle ni to nisu bile sposobne da stvore

I to je relativno jer se pojam zenske uspesne udaje razlikuje od slucaja do slucaja a ono sto im na pocetku deluje kao premija na kraju bude pakao sto uopste i nije rdjavo da nahebu i nagraisu.Imam na poslu nekoliko njih koje su kokodakale da su se uspesno udale hvalisale kako su sposobne,,,:roll:pa se kroz par meseci pocese jadati da nije nista kako su mislile:lol:.
E onda krece ispovedanje i savetovanje u zenskom kruzoku.Neke su resile da se razvedu misleci da ce dobiti silan kesh i brdo novih prilika od cega je dobijen tuki :hahaha:i kasnije po neki svaler koji ih torba dok ih se ne zasiti ili ih zavlaci i obmanjuje dok ne nadje mladju .Druge rese da se bore i menjaju narav svog izabranika sto se pretvori u jos goru soluciju da isti potpuno otkaci i taba ih i odvaljuje od zivota pa na posao dolaze trajno nasminkane.:hahaha:
Bilo kako bilo uzivam da ih zezam i da im dupe pomeram kad ih prozovem mojim cuvenim pozdravom za dobro jutro "Gde ste gnjiloguze polovnjace ne nadje se neki novi badza da vas torba i izdrzava" Tada krece skrgutanje sa zubima i onaj pritajeni bunt i pakost koja ih gricka kao rdja gvozdje.

e znam primer super veze gde zena radi ispravno i uzivaju oboje
!

- - - - - - - - - -

i bice zajedno do kraja, cak iako se razidju volece se

- - - - - - - - - -

nikad neces znati da li su zajedno ili nisu, ne smem da se kladim u nesto, ali sigurno ce biti na neki nacin zajedno. ali ne smem se kladiti jer zele da izgubim opkladu
ali bice zajedno do smrti, i duze

ali ima jos takvih primera gde je sve lepo i kako treba, tu se malo ukine na komforu i zena treba da na neki nacin prati a da na izgubi sebe fatalno

Daj ne fantaziraj sta ti mozes da znas o tudjem zivotu a jos je smesnije sto dajes tupave prognoze.Citava nauka se uzdrzava davanja prognoze za neke potpuno poznate i definisane stvari a ti tjes da lopas o tudjem zivotu.Zene kad bi znale kako su tragicne sa svojim poimanjem zacutale bi zauvek ali ih neznanje tera da laprdaju.

e u ovo sam sigurna 200%

- - - - - - - - - -

samo sto mislim da mogu da naprave da izgleda da nisu zajedno a da jesu tako da ne vredi da se kladim

- - - - - - - - - -

ali takav seks takvu strast nisam videla nigde

haha pa i ne prija mi ovo ne znam sto radim. ali generalno verovatno ce zauvek da se vidjaju ili da se vole ali nemas nacina da to proveris

Poslednja izmena:

Back