Znoj koji ne mirise lose, ni zadah, iako covjek ne pere ni zube ni tijelo dugo

Svako smrdi kada se ne okupa, tj kada se razmnoze bakterije a sam znoj ne smrdi ako si okupan i cist, pa onaj prvi talas znoja.

Inace, ja se ne bih hvalio da se ne kupam, samo zato sto "sam sebi ne smrdim". Otud imamo pune autobuse smrdljivaca, kojima kada kazes da zaudaraju cak do tvog onesvescivanja i kolapsa ladno kazu - "Ja bre nista ne osecam, doobro jeeeedva neeesto malo al to sam se sad bas oznojio, uprzilo sunce".

Dakle :bljak:

Eto i ja imam za sebe "misljenje" da mi zaista ne bazdi znoj i da se moram tusirati 3-4 puta dnevno leti a 2 puta zimi, pa se opet istusiram, koristim stick, itd. Cak i na treninzima uvek nosim svoj peskir, maramice, vlazne maramice itd. Ne mora da smrdi samo, ali ne mora ni da grozis ostale.

Milan Tarot je dobro objasnio sve te koji misle za sebe "da im ne smrdi znoj, pa se ne moraju istusirati pre posla, posle posla, pred spavanje"", nego subota pa subota, kao nekada u vojske.

Nije svaki znoj los.Poznato je,da ima dosta muskaraca,kojima je znoj njihovih seksualnih partnerki,najveci afrodizijak.U ostalom,poznato je,da je Napolepn kada se vracao
sa svojih vojnih pohoda,na kojim aje boravio mesecima,svojoj zeni Zozefini,zabranjivao da se kupa,do njegovog dolaska.On jednostavno,nije mogao da ima seksualni
kontakt,sa Zozefinom,ukoliko bi ona kupanjem,odstranila,specifican miris svog znoja,koji je Napoleona palio do ludila.Mislim da ima i dobrih strana u tom specificnom znoju.
Kada zena upotrebi parfeme,i toaletne vode,onda to nije onaj specificni miris njene koze,koji tako razdrazuje,i raspaljuje ljubavni zar.Ja preporucujem zenskoj populaciji,
da pre vodjenja ljubavi,dan dva pre,samo opere svoje telo.Nikakva upotreba toaletnih voda i parfema,nije uputna.

kako to objasniti, zasto neki ljudi kao da su odbacivaci bakterija...ne kupas se danima ne peres zube kosu a nema smrada
kako to da se objasni
to sam primijetio kod sebe i zanima me ima li veze sa psihom...

Ovo nije tacno..Ako se ne kupas danima i ne preses zube, kosu ..nema sanse da ljudsko bice ne smrdi
tema je nonsens

Back