Leon01
Buduća legenda
- Poruka
- 48.570
Ja ne vidim ironiju![]()
On to ozbiljno misli))
ja to ne verujem, da ozbiljno misli onda bi ispao pichka
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ne vidim ironiju![]()
On to ozbiljno misli))
ja to ne verujem, da ozbiljno misli onda bi ispao pichka
kako se kaže na nemački "metnem" (stavim) i "vas" ?
![]()
kako se kaže na nemački "metnem" (stavim) i "vas" ?
![]()
verujem ti
aj da vimo lajon jel isto tako nezna
- - - - - - - - - -
i ti slapše ?
zano sam
a ja mislio vi znate
pa ništa...metnem ja vas oboje ma sedište od bajsa
al prvo lajona da ga što pre otkačim, a paranormalnu ću da gustiram![]()
ma povuces nas za gastoski sic![]()
verujem ti
aj da vimo lajon jel isto tako nezna
- - - - - - - - - -
i ti slapše ?
zano sam
a ja mislio vi znate
pa ništa...metnem ja vas oboje ma sedište od bajsa
al prvo lajona da ga što pre otkačim, a paranormalnu ću da gustiram![]()
Znas sta sam ja uradio ?hoces da ti pokazem ?
![]()
Znas sta sam ja uradio ?hoces da ti pokazem ?
![]()
Oces da sad kazem u lazi da sam iz ove teme naucio zahvaljujuci tebi nesto o ljubavnom i seksualnom zivotu, ili da je to sto si napisala zaista me dirnulo i jos vise nego ova knjiga od Sartra sto sam uzeo u srce, ili sta?
Malo je to jadno al Yebiga
Vi znate da sam se ja mlada udala imala sam 20 godinai ove godine na proljeće 20 punih godina braka zaokružili smo
Nekad se nako gledam u ogledalu i mislim se "Bože dragi kako li ja delujem na druge muškarce "? Bili ja bila njima interesantna ?
I tako ti ja jedan dan na pametni telefon instaliram jedan app za chat upoznavanje i igrice i instaliram ja to postavim sliku i moj telefon se nije smirivo (imam Samsung galaxy 5 pa ko ptica pjeva ) i kad sam provirila šta se radi meni se divili crnci, arapi i po neki njemac
Došlo mi da povratim i odma izbrišem tu instalaciju
Sad sam u jos gorem bedaku no što sam bila ...
Eto to sam htela da podelim sa vama![]()
Ovde (u Srbiji) plaćaju botove da šalju poruke novim korisnicima, verujem da ni u Švabiji nije mnogo drugačije, štaviše, po opisanom se vidi da mogu samo neku emigraciju da navataju to da radi.I tako ti ja jedan dan na pametni telefon instaliram jedan app za chat upoznavanje i igrice i instaliram ja to postavim sliku i moj telefon se nije smirivo (imam Samsung galaxy 5 pa ko ptica pjeva ) i kad sam provirila šta se radi meni se divili crnci, arapi i po neki njemac
Oces da sad kazem u lazi da sam iz ove teme naucio zahvaljujuci tebi nesto o ljubavnom i seksualnom zivotu, ili da je to sto si napisala zaista me dirnulo i jos vise nego ova knjiga od Sartra sto sam uzeo u srce, ili sta?