Znate šta sam uradila

verujem ti
aj da vimo lajon jel isto tako nezna

- - - - - - - - - -

i ti slapše ?
zano sam
a ja mislio vi znate :sad2:

pa ništa...metnem ja vas oboje ma sedište od bajsa
al prvo lajona da ga što pre otkačim, a paranormalnu ću da gustiram :per:

:(

Malo je to jadno al Yebiga

Vi znate da sam se ja mlada udala imala sam 20 godina :) i ove godine na proljeće 20 punih godina braka zaokružili smo

Nekad se nako gledam u ogledalu i mislim se "Bože dragi kako li ja delujem na druge muškarce "? Bili ja bila njima interesantna ?

I tako ti ja jedan dan na pametni telefon instaliram jedan app za chat upoznavanje i igrice i instaliram ja to postavim sliku i moj telefon se nije smirivo (imam Samsung galaxy 5 pa ko ptica pjeva ) i kad sam provirila šta se radi meni se divili crnci, arapi i po neki njemac

Došlo mi da povratim i odma izbrišem tu instalaciju

Sad sam u jos gorem bedaku no što sam bila ...

Eto to sam htela da podelim sa vama :(
Oces da sad kazem u lazi da sam iz ove teme naucio zahvaljujuci tebi nesto o ljubavnom i seksualnom zivotu, ili da je to sto si napisala zaista me dirnulo i jos vise nego ova knjiga od Sartra sto sam uzeo u srce, ili sta?

I tako ti ja jedan dan na pametni telefon instaliram jedan app za chat upoznavanje i igrice i instaliram ja to postavim sliku i moj telefon se nije smirivo (imam Samsung galaxy 5 pa ko ptica pjeva ) i kad sam provirila šta se radi meni se divili crnci, arapi i po neki njemac
Ovde (u Srbiji) plaćaju botove da šalju poruke novim korisnicima, verujem da ni u Švabiji nije mnogo drugačije, štaviše, po opisanom se vidi da mogu samo neku emigraciju da navataju to da radi.

Back