Znate li neku protivnicu braka?

kladim se da se neće pojaviti forumašica koja se nije razvodila a koja je protivnik braka.
znam neke retko retko koje ne žele decu, ali čak su i one sve listom za brak.....

čini se da je težnja udaji ubedljivo najjači motiv kod žena u kasnim dvadesetim i tridesetim....

kladim se da se neće pojaviti forumašica koja se nije razvodila a koja je protivnik braka.
znam neke retko retko koje ne žele decu, ali čak su i one sve listom za brak.....

čini se da je težnja udaji ubedljivo najjači motiv kod žena u kasnim dvadesetim i tridesetim....

To je sve krajnje tipichno za njihovu plitku pamet-zele da se udaju da bi ispunile formu, deca su im jedna od stavki na listi prioriteta da bi se smatrale "ostvarene" a posle takvog rezona kukaju i kriv im brak shto se udale za mentola. :lol:

Sve zavisi od osobe do osobe, ako je bogata i ima neka porodična očekivanja, svadbu obavezno praviti kako bi legalizovao brak na vidiku pa i dete.....a ko je siroma, nema tu veselja, zovne te ajde zajedno živite...i šta fali?

- - - - - - - - - -

A ovde vidimo da ima muškarci ne vole decu, ni pod razno, samo seksanje u glavi i ništa više...:roll:

Брак даје женама осећај да поседују мушкарца и многе законске погодности.Нама не даје скоро ништа а може да нам одузме свашта.

Baš tako. Zanimljivo mi je kako muškarcima treba mnogo vremena da otvore oči kakva je žena. E pa zaslužili su a nisu hteli slabije žene koje su bolje.

Poznajem nekoliko njih obožavaju decu i jedva čekaju da se ožene :lol:...ipak nisu svi isti.

Ja govorim o vecini.Tako ne razmislja vecina mushkaraca nego zena.

- - - - - - - - - -

Baš tako. Zanimljivo mi je kako muškarcima treba mnogo vremena da otvore oči kakva je žena. E pa zaslužili su a nisu hteli slabije žene koje su bolje.

Kako slabije moze da bude bolje :lol:

u nasoj sredini slabo sto i ne cudi obzirom kakva smo seljana sto se tih stvari tice, svi se trpaju u tudja posla. inace da, ima i takvih zena...ko i onih u vanbracnoj zajednici decenijama, sa sve decom. medjutim u vecini zemalja je lakse ako imas porodicu da si u braku, zajednica kao takva ima vise prednosti i olaksica pred zakonom. tako da imas onih koji su se vencali zbog toga.

Back