Ne znam ni jednu žensku osobu koja ne želi da se uda, čak ni na netu nisam naišao da je neka protiv.
Zašto su žene toliki fanovi braka?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam ni jednu žensku osobu koja ne želi da se uda, čak ni na netu nisam naišao da je neka protiv.
naravno, izvoli, zašto si pobornik braka
kladim se da se neće pojaviti forumašica koja se nije razvodila a koja je protivnik braka.
znam neke retko retko koje ne žele decu, ali čak su i one sve listom za brak.....
čini se da je težnja udaji ubedljivo najjači motiv kod žena u kasnim dvadesetim i tridesetim....
Ja ne volim decu ni pod razno.
Sumnjam da ce ti bilo koji tip reci da se zenio da bi dobio dete.
Брак даје женама осећај да поседују мушкарца и многе законске погодности.Нама не даје скоро ништа а може да нам одузме свашта.
Ja znam.
Poznajem nekoliko njih obožavaju decu i jedva čekaju da se ožene...ipak nisu svi isti.
Baš tako. Zanimljivo mi je kako muškarcima treba mnogo vremena da otvore oči kakva je žena. E pa zaslužili su a nisu hteli slabije žene koje su bolje.
Ja govorim o vecini.Tako ne razmislja vecina mushkaraca nego zena.
- - - - - - - - - -
Kako slabije moze da bude bolje![]()
da ih ne smara okolina kako su s falinkomNe znam ni jednu žensku osobu koja ne želi da se uda, čak ni na netu nisam naišao da je neka protiv.