Znam lika koji je...

• Začetnik teme Začetnik teme cole1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Znam lika koji je ebo matoru ženu koja ima istetovirano "Volim te" na bulji

Znam lika koji je kitom lupio lika iz razreda po obrazu i onda su ga izbacili iz škole

Znam likušu koja je stavila oglas za posao i onda joj se javio lik koji je nudio seks. usluge i dobru kintu jer mu je trebala razonoda, iako ima i ženu i decu i voli ih ali ima jaku seksualnu želju :mrgreen: Pritom reče kako je i veoma lep :D

Znam lika koji zna Milku Canić

Znam likušu koja je imala šesti prst ali su joj odstranili još kad je bila mala, mada ga ona i dalje drži u nekoj tegli

Znam cigana koji je silovao i ubio svoju majku, a ja planiram da silujem..al' samo silujem njegovu ćerku(ima dobre dojke, a i nije da je ružna cigančica :mrgreen: )

E dosta za sad

Znam lika koji je kitom lupio lika iz razreda po obrazu i onda su ga izbacili iz škole

Znam likušu koja je stavila oglas za posao i onda joj se javio lik koji je nudio seks. usluge i dobru kintu jer mu je trebala razonoda, iako ima i ženu i decu i voli ih ali ima jaku seksualnu želju :mrgreen: Pritom reče kako je i veoma lep :D

Znam likušu koja je imala šesti prst ali su joj odstranili još kad je bila mala, mada ga ona i dalje drži u nekoj tegli

Znam cigana koji je silovao i ubio svoju majku, a ja planiram da silujem..al' samo silujem njegovu ćerku(ima dobre dojke, a i nije da je ružna cigančica :mrgreen: )

E dosta za sad

Direkt, kralju sad me podseti, znam lika koji se loži na Milu Canić :hahaha:, ali bez zajebancije na kraju da bi se izvadio reko je da mu je ona rodjaka :hahaha::hahaha::hahaha:

Znam likušu koja je tripovala da se sve knjige pišu po istinitom dogadjaju, jednog dana ja krenuo da pričam sa njom kad ona kaže da je čitala neu triler knjugu i ne veruje kakvu priču je doživela ta likuša iz te knjige :lol:

Znam lika koji je hteo da se obesi za 250 dinara.

Znam likušu koja je mislila da je Isus vaskrso sve zajedno sa krstom.

Znam lika koji voli da baca na vremensku prognozu.

Znam lika (isti taj) koji uspeo da obije bravu sa češljom

Znam lika koga su uhvatile drugarice dok ga baca na seksi reklame na ekskurziji (i pritom se pravdao da je samo čačkao pupak).

Znam lika (profesora) koji je podučavao đake kako da obijaju bus plus aparate :D

E dosta za sad
Ovo je genijalno..:D

E dosta za sad

Ja sam kao mali morao da odsecem trecu nogu koju, k'o ta likusa, drzim u tegli...
http://3.***************/-8tJJoVBA-rM/Thy63JLwHOI/AAAAAAAACPM/Z7RoiMZjleY/s400/penis%2Bin%2Ba%2Bjar.jpg

@tema

Znam likusu koja ima spojene prste na nogama.

Znam lika koji ne moze da podrigne (ali zato prdi za medalju). Taj isti lik je jednom za noc naprdeo preko 50x.

Znam lika koji ima tuki preko 30cm.

^ Taj sam.

Znam lika koji drzi lika pumpu.

^ Dobra fora.

...will continue.

Poslednja izmena:
Znam lika koji će od sutra do nedjelje učiti hemiju i pritom ne sklopiti oka, naravno taj podvig neće proći bez 5-6 guarana i pola kilograma kafućina :mrgreen:

Abandon.gif

znam lika koji je pošo na otvaranje fensi kafane kad ono završi u birtiji plaća dupli vinjak kaod ono punoletstvo kad ono fraj sklopa i crka ludara za džabe od sveg budžeta samo ode 300 kinti na taksi i još ka fajrontu mazne pola flaše vermuta sa šanka ****** mislio da je votka al šta je tu je ne znam kako vi al meni je bilo mnogo smešno ismejem se celo jutro mada sada se više i ne smejem jer tog lika cepa glava a brufena nema u kući

Znam lika kojem je jedan profesor na prvom casu rekao da se premesti u prvu klupu , a on odgovorio: "Ako ce me napinjes od ranog jutra mozes slobodno da izadjes"

Znam lika koji je na drugarskom igrao za profesorkom

Znam lika koji se usrao u gace na ekskurziji

Znam lika koji je drkao na casu, pa ga prozvala profesorka, izasao je pred tablu a kroz trenerku..... Znate vec xD

Znam lika koji je radio sklekove pre seksa da mu se naduju sise...

Знам лика који је мерио тежину свог минулог рада (читати - гоМнета)

Знам лика који је хебао бетон.

Знам лика који је извлачио негативну енергију из аутомобилских фарова.

Znam lika koji je pitao da li ima snimak gradnje kanala po naredjenju Marije Terezije. Mi kao druze znas kad je to bilo, gde ima snimaka od tad, on kao pa kako ima snimaka dinosaurusa. MI kao pa gde si video snimak dinosaurusa. a on kaze na televiziji. stvarno je lepo znati tog lika.

Back