Владан
Buduća legenda
- Poruka
- 37.700
Duke Nukem 3DVojvoda Nukem
ко није играо много пропустио )
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Duke Nukem 3DVojvoda Nukem
kolko znam, penzioneri u Srbiji izdrzavaju svoju nezaposlenu decu, unuke i praunuke od svoju penziju. Dal im ovi otimaju il na dobrovoljnu bazu, svejedno.samo sto bi u srbiji penzioner spasao svoje dupe pre deteta
ne vredi ti........oni take vataju po Hr i isporucuju nama , mi isto njima. Solidarnost.Prijavi i mene drukercino.Zivim u Hr, cisto informativno
Ja da budem patriota a dezerteri bolje prodjose od mene.Ja barem imam oba oka,obe ruke,obe noge a sta ce da rade oni sto su od toga nesta izgubili?Danas ih niko ne gleda nemaju ni za lek.Hjebes ti takav patriotizam.Znas sta kazu za takve,budala iso da ratuje i krade.A u pozivu pisalo Otadzbina zove!Hjebem ti takvu otadzbinu!
mozda se prijavi kao dobrovoljacA Tihi biciklom ulece u kadar RTS-u
mogli bi da idu, ovi sto se uclanjuju u stranke, pa gledaju da se uvale u javna preduzeca....zamisli da imas od 20 do 25g, a juris da upadnes u neko JP da budes inkasant za vodu ili naplacujes parking....a stranke ih vodaju kao ovce po mitinzima, da prave gomilu....propast od naroda i drzaveJa da budem patriota a dezerteri bolje prodjose od mene.Ja barem imam oba oka,obe ruke,obe noge a sta ce da rade oni sto su od toga nesta izgubili?Danas ih niko ne gleda nemaju ni za lek.Hjebes ti takav patriotizam.Znas sta kazu za takve,budala iso da ratuje i krade.A u pozivu pisalo Otadzbina zove!Hjebem ti takvu otadzbinu!
Govfna,prodane duse.Dupe prodaju da nece mene i drzavu.mogli bi da idu, ovi sto se uclanjuju u stranke, pa gledaju da se uvale u javna preduzeca....zamisli da imas od 20 do 25g, a juris da upadnes u neko JP da budes inkasant za vodu ili naplacujes parking....a stranke ih vodaju kao ovce po mitinzima, da prave gomilu....propast od naroda i drzave
Ima mnogo udova,cuvajte se sudovaAko ga Danilo pozove na sud,
Može i meni da poliže ud.
![]()
mislim da jos nije zakasnio da uci za dilera na veliko![]()
Foto: Privatna Arhiva
"ZNAM JEDNOG ŠTO NEĆE DA SE PREDA" Oglasio se Danilo Vučić, predsednikov sin spreman da ide na Kosovo
POLITIKA
12.12.2022. 23:56h 23:59h
Sin predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Danilo Vučić, večera se oglasio snažnom i patriotskom porukom na svom Instagram profilu.
- Ima jedan što neće da se preda, a Boga mi znam i drugog - napisao je na Instagramu Danilo Vučić ispod fotografije na kojoj je zajedno sa svojim ocem Aleksandrom Vučićem, predsednikom Srbije.
FOTO: PRIVATNA ARHIVA![]()
(Kurir.rs)
https://www.kurir.rs/vesti/politika...cic-predsednikov-sin-spreman-da-ide-na-kosovo
Dusa draga. 'oce na Kosovo da se bije.
Ali mu ne daju. Kazu ko ce onda da nasledi upravu nad Beogradom za koju godinu. Mudra glava se mora sacuvati da upravlja buducim pokolenjima.
mnogo ih je...kada krene predizborna kampanja, na svim coskovima po gradu...najbrojniji naprednjaci, pa socijalisti...iima ih koliko hocesGovfna,prodane duse.Dupe prodaju da nece mene i drzavu.
Nagrnu ko tifusari u filmu Bitka na Neretvi.mnogo ih je...kada krene predizborna kampanja, na svim coskovima po gradu...najbrojniji naprednjaci, pa socijalisti...iima ih koliko hoces
Dok mi skace predati se necu.JA SE PREDAJEM...OMATOREO SAM...NE MOGU VISE DA SE BORIM PROTIV DOMACIH IZDAJNIKA I LOPINGERA...IMA IH KAO KINEZA...NADIRU SA SVIH STRANA...KAO DA IH CUNAMI IZBACUJE NA POVRSINU...NAKOTILO SE ZGADIJE I DjUBRADI...PRODALI BI OCA I MAJKU, DA SE DOKOPAJU PARA......NEKA MI SVEMOCNI ALLAH OPROSTI. STO SAM POSTAO SLAB I BOLECIV...ALLAHU AKBAR
PIje se vino, cita se literatura, miris borovine na stolu.
Znam jednog što neće da se preda
И мој вршњак то говори а ја сав срећан...
Нема предаје у позним годинама
Pa srbi su oduvek bilo goveda vucic je mila majka sta ti kreteni tek mogu da izdrze.![]()
Foto: Privatna Arhiva
"ZNAM JEDNOG ŠTO NEĆE DA SE PREDA" Oglasio se Danilo Vučić, predsednikov sin spreman da ide na Kosovo
POLITIKA
12.12.2022. 23:56h 23:59h
Sin predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Danilo Vučić, večera se oglasio snažnom i patriotskom porukom na svom Instagram profilu.
- Ima jedan što neće da se preda, a Boga mi znam i drugog - napisao je na Instagramu Danilo Vučić ispod fotografije na kojoj je zajedno sa svojim ocem Aleksandrom Vučićem, predsednikom Srbije.
FOTO: PRIVATNA ARHIVA![]()
(Kurir.rs)
https://www.kurir.rs/vesti/politika...cic-predsednikov-sin-spreman-da-ide-na-kosovo
Dusa draga. 'oce na Kosovo da se bije.
Ali mu ne daju. Kazu ko ce onda da nasledi upravu nad Beogradom za koju godinu. Mudra glava se mora sacuvati da upravlja buducim pokolenjima.
Znam jednog što neće da se preda
И мој вршњак то говори а ја сав срећан...
Нема предаје у позним годинама
Ух...![]()
"ZNAM JEDNOG ŠTO NEĆE DA SE PREDA" Oglasio se Danilo Vučić,
Čkode BiIde je prigodnija markaotje nositi majicu "nema predaje" ???