Znam da lažeš, ali verujem ti...Savet mladim momcima kako do devojke :)

• Začetnik teme Začetnik teme DUH
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Folk klub sto bi ti rekla Aleks je mala maca u odnosu na Exit i slicne festove. Meni je prijatelj pricao o gadostima koje rade na Exitu i takvim manifestacija. Samo cu reci da je video kako se dva muskarca oralno zadovoljavaju naocigled svih, da ne govorim dalje. To je za mene dno dna. Ja sada ne idem u bilo kakve klubove niti me zanimaju takve zene..
Ja stvarno pokušavam da budem dobra sa tobom ali razlike su nepremostive. Jedno je što ti slušaš Mileta Kitića a ja Sully Ernu :lol:, mi bukvalno živimo u različitim svetovima.
Baš takvi koji slušaju taj tip muzike su me napadali pijani uglavnom, ali gore od "pijan" je biti tako (ne)vaspitan da su žene kurrve i objekti i ako "idem sama kući iz grada u 3-4 sata ujutru, "tražim sama".
A dešavalo se da se sama vraćam i to peške jer nisam imala auto ni pare za taxi.(Ujedno odgovorih na pitanje @Harmonica, uglavnom nepoznati tipovi na periferiji grada)

Sa druge strane, ti prosto ne možeš da razumeš (ni da razlikuješ) "orgijanje po rejvovima" (mada preteruješ, ali neka bude tako), tu niko nikoga ne siluje niti prisiljava na nešto.
Protiv gejeva nemam ništa protiv, e sad ćeš sigurno da me zamrziš...
To su dva različita sveta. Različiti ljudi.

Industrija je sasvim razlicito od kluba 54 , exita ili Ibice i vasara u Badovincima,
prema industriji ovo su sve seljacki vasari sa seljancicama koje su dosle da se vinu u visoko drustvo.
U Industriju su dolazile pristojne cure, kao i sada u vecini klubova Beograda, gde se za neprijstojnost bilo devojaka ili muskaraca leti napolje bez pardona.

• Voli
Reactions: DUH
Ljudi jednostavno nemaju takta, ne znaju ili ne zele da procene dokle sa nekim mogu da idu sto cesto prelazi u bezobrazluk. Sto se tice takvih komentara, cesto ih vidim kod nasih komentatora na bilo kakav video u kom se pojavljuje zenska osoba pristojnog izgleda. Imam dvojicu kolega koji se slicno ponasaju i mislim da su seljacine.
To mene zanima, da li ne znaju ili se namerno iživljavaju (da vide dokle mogu daleko)

Industrija je sasvim razlicito od kluba 54 , exita ili Ibice i vasara u Badovincima,
prema industriji ovo su sve seljacki vasari sa seljancicama koje su dosle da se vinu u visoko drustvo.
U Industriju su dolazile pristojne cure, kao i sada u vecini klubova Beograda, gde se za neprijstojnost bilo devojaka ili muskaraca leti napolje bez pardona.
Prepoznala sam te :D
Imaš Kainov znak na čelu ;) :heart2:

E, vidiš, zbog ovakvih pitanja nikad nisam otišla u policiju.
Šta god bih odgovorila, ispašću ja kriva.

Faličan ti je ovaj rezon.

To da napasnik treba da visi je (nadam se) univerzalno prihvaćen stav. Ono što nije (a trebalo bi da bude) univerzalno prihvaćen stav je da žrtva posle takvog incidenta treba da ažurira svoju mapu realnosti jer će se u suprotnom istorija najverovatnije ponoviti.

Mudar čovek dela u domenu sopstvene moći. To znači da se fokusira na ono što može da promeni ili predupredi umesto na ono što ne može. Ne možeš da iskoreniš predatore iz sveta. Ono što možeš je da naučiš kako da ih što bolje izbegneš ili neutrališeš.

• Podržavam

A Brodarac i Nana?

Istina je da se mnogo vise vide muskarci u zakasnelom ili produzenom pubertetu, ali je sigurno mnogo vise zena zaglavilo ili tek stiglo u hormonsku oluju u kasnim godinama.
Istina je da se mnogo vise vide muskarci u zakasnelom ili produzenom pubertetu, ali je sigurno mnogo vise zena zaglavilo ili tek stiglo u hormonsku oluju u kasnim godinama.
Mislite da neki dezurni muskarci brane fine devojke od nasrtljivaca ili to one same rade?
Pa naravno da rade same, osim na mestima gde ne bi trebalo da ocekuju da je neko nasila o cemu brinu domacini takvih mesta.
Mislite da i na takvim mestima nema nasilnika i siledzija? Pa ima, vidis im po pogledima, ali su mirni kao bubice i pristojno pokusavaju da odvoje " nesto", pa ako se bas nadju slicni, sta je koga briga sta rade kada izadju iz kluba. po tome se guscice i pubertetlijke poznaju.

Poslednja izmena:
  • Podržavam
Pa ako se bas zapijes i produzis u Brodarac i to si sam izabrao.

Da, samo što to nije klub na koji možeš slučajno da naletiš dok lutaš gradom tražeći mesto za provod. Za taj klub moraš da znaš, a čim za njega znaš, znaš i kakvi se ljudi tu okupljaju. Za one koji ne znaju - tu dolaze navijači, dileri, makroi, zelenaši, kurave, kao i dosta onih koji nemaju ništa suštinsko sa tim svetom ali žele da izgledaju opasno i neobično ''običnim smrtnicima''.

E sad, na konto ovog razgovora koji smo @M4j4 i ja započeli...

Recimo da ja o tom klubu znam sve ovo što piše gore, i da sam pritom neko ko ne traži problem ali opet ne daje nikom da piša po njemu. Ja bih, ako sam mudar, trebalo da ga izbegavam po svaku cenu. Zašto? Zato što je velika verovatnoća da ću naleteti na nekog ko hoće problem i ko će ga na kraju napraviti, što ja neću iskulirati, i što na kraju može dovesti do fatalnih posledica. Ako to pak ne činim, ako znam sve to o sebi i o tom klubu i opet idem tamo - to znači da tražim đavola i da zaslužujem sve loše što može da mi se desi.

Poslednja izmena:
Da, samo što to nije klub na koji možeš slučajno da naletiš dok lutaš gradom tražeći mesto za provod. Za taj klub moraš da znaš, a čim za njega znaš, znaš i kakvi se ljudi tu okupljaju. Za one koji ne znaju - tu dolaze navijači, dileri, makroi, zelenaši, kurave, kao i dosta onih koji nemaju ništa suštinsko sa tim svetom ali žele da izgledaju opasno i neobično ''običnim smrtnicima''.

E sad, na konto ovog razgovora koji smo Maja i ja započeli...

Recimo da ja o tom klubu znam sve ovo što piše gore, i da sam pritom neko ko ne traži problem ali opet ne daje nikom da piša po njemu. Ja bih, ako sam mudar, trebalo da ga izbegavam po svaku cenu. Zašto? Zato što je velika verovatnoća da ću naleteti na nekog ko hoće problem i ko će ga na kraju napraviti, što ja neću iskulirati, i što na kraju može dovesti do fatalnih posledica. Ako to pak ne činim, ako znam sve to o sebi i o tom klubu i opet idem tamo - to znači da tražim đavola i da zaslužujem sve loše što može da mi se desi.
Mudro zboris :) i ne trazis zenske na takvim mestima, kao nas postovani kolega...

Ja stvarno pokušavam da budem dobra sa tobom ali razlike su nepremostive. Jedno je što ti slušaš Mileta Kitića a ja Sully Ernu :lol:, mi bukvalno živimo u različitim svetovima.
Baš takvi koji slušaju taj tip muzike su me napadali pijani uglavnom, ali gore od "pijan" je biti tako (ne)vaspitan da su žene kurrve i objekti i ako "idem sama kući iz grada u 3-4 sata ujutru, "tražim sama".
A dešavalo se da se sama vraćam i to peške jer nisam imala auto ni pare za taxi.(Ujedno odgovorih na pitanje @Harmonica, uglavnom nepoznati tipovi na periferiji grada)

Sa druge strane, ti prosto ne možeš da razumeš (ni da razlikuješ) "orgijanje po rejvovima" (mada preteruješ, ali neka bude tako), tu niko nikoga ne siluje niti prisiljava na nešto.
Protiv gejeva nemam ništa protiv, e sad ćeš sigurno da me zamrziš...
To su dva različita sveta. Različiti ljudi.
Ja gledam sta ima dobro u ljudima, a ne pricam sa njima o temama po kojima se razlikujemo. Znaci oko cega mozemo da se slozimo o tome pricamo. Ne mrzim te uopste i mislim da si u sustini dobra zena, nisi zlonamerna i tako dalje. Ja slusam razlicitu vrstu muzike, slusam 50 posto vremena klasicnu muziku, 30 posto domacu gde spada i Mile Kitic recimo, a 20 neke alternativne pravce, slusam i gusle takodje. Ja sam svestran covek.

...je bila rečenica jako popularna u vreme kada sam ja imala momke i zabavljala se :)

Odnosila se na muško laskanje, tipa: "Mnogo si slatka, kako imaš lepe oči, nekako se osećam posebno pored tebe..."
I tako dalje. E, sad, fora je bila da su to bile "standardne izjave", i ako hoću sa dotičnim da spavam, ja mu kažem: "Znam da lažeš, ali ti verujem", što je značilo da tim momcima stavimo do znanja da nismo glupače koje su "pale na foru", već pametne devojke koje "namerno žmure" i "gledaju kroz prste".
Često se dešavalo da taj prvi kontakt, prvi sex, pređe u vezu- prvo, muškarci su nas poštovali, a i mi smo njima više verovali.
Barem u smislu da me nije strah da će me prebiti , silovati i baciti u Dunav :lol:

Kažem "lol", ali uopšte nije smešno.
Mnogi me citiraju što se ne upuštam u seksualne odnose u današnje vreme.
Zato što:
1. svuda slušam/čitam o ženama kao o stvarima ( "****** li ŠTA?" A ne "****** li KOGA?" ; "Što neće da se zarati da pojjebem NEŠTO"- A ne NEKOGA/NEKU; iz domaće serije "Nemanjići" rečenica koju pop upućuje Savi: "PRIČVRLJI NEŠTO")
MENI JE VEĆ MUKA....a nisam stigla ni do tačke 2.
Tačka 2: Ispitivanje o intimi i to na drzak način
(" A jel voliš da te ližu?" "Jel stenješ?" itd. pitanje od nepoznatog sa interneta)
Tačka 3. "Ala bi' te yebbo do besvesti"
Zvuči kao pretnja. :lol:

Šta, taj dečko koji kaže: "Komšinice, koja si prepi-čka, Ala bi' te yebbo do besvesti", stvarno očekuje da će yebati?!
Pa samo PREPLAŠITE DEVOJKE.
ILI IM SE ZGADITE.
Šta tu nije jasno?
U hebote, gde ti srećeš sve te kretene?? Ili je to pisano iz iskustva drugih devojaka/žena?

Nemam pojma koliko imaš godina, ali ja ih imam dovoljno da mogu reći ono čuveno "u moje vreme". Ili ne. Možda se meni to nikad nije desilo? Jer definitivno mi nijedan muškarac nije rekao ee al bi te ebao tokom muvanja ili nedajbože prvog kontakta. Takve se izjave koriste kasnije, u vezi, i onda su mi ok. Ali tokom prvog kontakta? I šta, danas je normalno upoznat devojku i u trećoj je rečenici pitat jel voliš da te ližu? Odavno više ne izlazim na mesta po kojima se kreću mladi ljudi, danas mi je izlazak večera u restoranu, ili ako sam baš raskalašna, onda neki pub, ako ga mogu naći. Samo da muzika ne urla, da niko ne pleše i da nije ceca/seka/ajfon/nokia ili kako se već zovu. Tako da više nisam u stanju odgovorno govorit ko nekad kad sam non stop visila u gradu. Zato pitam, jel to stvarno način na koji momci danas komuniciraju s devojkama? Mislim, uvek je bilo meĐeda koji su se tako izražavali, ali na njih se gledalo ko na nešto u šta ugaziš na ulici - nije bilo šanse da ikog smuvaju. I bili su manjina. Danas su SVI takvi? I uspevaju nać devojke?
Zanimljivo.

• Podržavam
U hebote, gde ti srećeš sve te kretene??
Primer "Pričvrlji nešto" je iz TV serije "Nemanjići- početak kraljevine".
Ne znam ni ja kako je sad osim ovog što gledam i čitam.
I ja mogu reći "U moje vreme", imam 44 i ne izlazim.

Zato se i raspitujem, da vidim jel' istina da su devojke danas kurrave i svašta nešto.
@Lorelajn mi je odgovorila da lično poznaje devojke/žene koje vole da im se rade određene stvari (iz mog ugla gledanja ponižavajuće, razlika i u generaciji i u mentalnom sklopu)

Primer "Pričvrlji nešto" je iz TV serije "Nemanjići- početak kraljevine".
Ne znam ni ja kako je sad osim ovog što gledam i čitam.
I ja mogu reći "U moje vreme", imam 44 i ne izlazim.

Zato se i raspitujem, da vidim jel' istina da su devojke danas kurrave i svašta nešto.
@Lorelajn mi je odgovorila da lično poznaje devojke/žene koje vole da im se rade određene stvari (iz mog ugla gledanja ponižavajuće, razlika i u generaciji i u mentalnom sklopu)
A sad, ako pričamo da hoće da ih se veže na lanac i tuče, i niko ih nije naterao već stvarno ih to pali, onda je to BDSM, s kojim sam u redu (ko i sa svakim fetišom ako se radi o odraslim i svesnim ljudima. Naglašavam: odraslim i svesnim, i: ljudima.) Meni može izgledat ponižavajuće, ali ako njih to veseli baš me briga. Međutim, verujem da nisi mislila na tako nešto.
Ova me tema zbunjuje, jer nisam navikla čuti da su momci danas tako kuražni - navikla sam čuti da su manji od makovog zrna i da women rule. Verujem da se to ne odnosi na zemlju Srbiju (ko što se ništa ne odnosi na zemlju Srbiju, ovo je paralelni univerzum), ali svejedno mi nije baš jasno kako su momci ovde uspeli baš toliko izbeći zapadnjački uticaj, i postati još više "mačo" nego su se pre ponosili. Šta znam, ovde u Bg na ulici viđam neke bledunjave momke u uskim farmerkama i bodi majicama, s markiranim očalima i nekim fensi šeširima - i veoma mi je teško zamislit da neko od njih govori to što si rekla bilo kojoj devojci. Naravno, možda su homosexualci, ali ako jesu, onda ih brate ima iznenađujuće mnogo. Zanimljiva mi je cela tema, jer prkosi svemu što mislim o današnjim momcima/muškarcima, a shodno tome i ženama. Da li onda ispada da je zemlja Srbija jedina preostala zemlja u kojoj women don't rule, ili šta?

• Podržavam
A sad, ako pričamo da hoće da ih se veže na lanac i tuče, i niko ih nije naterao već stvarno ih to pali, onda je to BDSM, s kojim sam u redu (ko i sa svakim fetišom ako se radi o odraslim i svesnim ljudima. Naglašavam: odraslim i svesnim, i: ljudima.) Meni može izgledat ponižavajuće, ali ako njih to veseli baš me briga.
Ne, pitala sam se da li devojke vole ili ne vole a trpe.

Ova me tema zbunjuje, jer nisam navikla čuti da su momci danas tako kuražni - bledunjave momke u uskim farmerkama i bodi majicama, s markiranim očalima i nekim fensi šeširima - i veoma mi je teško zamislit da neko od njih govori to što si rekla bilo kojoj devojci. Naravno, možda su homosexualci, ali ako jesu, onda ih brate ima iznenađujuće mnogo. Zanimljiva mi je cela tema, jer prkosi svemu što mislim o današnjim momcima/muškarcima, a shodno tome i ženama. Da li onda ispada da je zemlja Srbija jedina preostala zemlja u kojoj women don't rule, ili šta?
Gde u Bg, Beogradu?
Jes' da nije tema, ali zar ti ne živiš u SAD-u?

Ne volim nepristojne ljude.nekad se devojci na diskretan nacin stavljalo do znanja da ima neke hemije ili je bilo neodoljivih sarmera koji su uspevali da ih nasmeju,sada ti naruce pice I pocnu neke nebuloze a u klubovima ne cujes sam sebe.izlalio sam vise puta sa najboljom prijateljicom I njenim drugaricama nikad nista nisu placale.
To me nerviralo nisam izasao da trazim srodnu dusu u paklu muzike nego da se opustim.bezveze.

Ne volim nepristojne ljude.nekad se devojci na diskretan nacin stavljalo do znanja da ima neke hemije ili je bilo neodoljivih sarmera koji su uspevali da ih nasmeju,sada ti naruce pice I pocnu neke nebuloze a u klubovima ne cujes sam sebe.izlalio sam vise puta sa najboljom prijateljicom I njenim drugaricama nikad nista nisu placale.
To me nerviralo nisam izasao da trazim srodnu dusu u paklu muzike nego da se opustim.bezveze.
❤️

Back