- Poruka
- 5.887
Ja stvarno pokušavam da budem dobra sa tobom ali razlike su nepremostive. Jedno je što ti slušaš Mileta Kitića a ja Sully ErnuFolk klub sto bi ti rekla Aleks je mala maca u odnosu na Exit i slicne festove. Meni je prijatelj pricao o gadostima koje rade na Exitu i takvim manifestacija. Samo cu reci da je video kako se dva muskarca oralno zadovoljavaju naocigled svih, da ne govorim dalje. To je za mene dno dna. Ja sada ne idem u bilo kakve klubove niti me zanimaju takve zene..

Baš takvi koji slušaju taj tip muzike su me napadali pijani uglavnom, ali gore od "pijan" je biti tako (ne)vaspitan da su žene kurrve i objekti i ako "idem sama kući iz grada u 3-4 sata ujutru, "tražim sama".
A dešavalo se da se sama vraćam i to peške jer nisam imala auto ni pare za taxi.(Ujedno odgovorih na pitanje @Harmonica, uglavnom nepoznati tipovi na periferiji grada)
Sa druge strane, ti prosto ne možeš da razumeš (ni da razlikuješ) "orgijanje po rejvovima" (mada preteruješ, ali neka bude tako), tu niko nikoga ne siluje niti prisiljava na nešto.
Protiv gejeva nemam ništa protiv, e sad ćeš sigurno da me zamrziš...
To su dva različita sveta. Različiti ljudi.