Znam da lažeš, ali verujem ti...Savet mladim momcima kako do devojke :)

• Začetnik teme Začetnik teme DUH
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

DUH

Iskusan
Banovan
Poruka
5.887
...je bila rečenica jako popularna u vreme kada sam ja imala momke i zabavljala se :)

Odnosila se na muško laskanje, tipa: "Mnogo si slatka, kako imaš lepe oči, nekako se osećam posebno pored tebe..."
I tako dalje. E, sad, fora je bila da su to bile "standardne izjave", i ako hoću sa dotičnim da spavam, ja mu kažem: "Znam da lažeš, ali ti verujem", što je značilo da tim momcima stavimo do znanja da nismo glupače koje su "pale na foru", već pametne devojke koje "namerno žmure" i "gledaju kroz prste".
Često se dešavalo da taj prvi kontakt, prvi sex, pređe u vezu- prvo, muškarci su nas poštovali, a i mi smo njima više verovali.
Barem u smislu da me nije strah da će me prebiti , silovati i baciti u Dunav :lol:

Kažem "lol", ali uopšte nije smešno.
Mnogi me citiraju što se ne upuštam u seksualne odnose u današnje vreme.
Zato što:
1. svuda slušam/čitam o ženama kao o stvarima ( "****** li ŠTA?" A ne "****** li KOGA?" ; "Što neće da se zarati da pojjebem NEŠTO"- A ne NEKOGA/NEKU; iz domaće serije "Nemanjići" rečenica koju pop upućuje Savi: "PRIČVRLJI NEŠTO")
MENI JE VEĆ MUKA....a nisam stigla ni do tačke 2.
Tačka 2: Ispitivanje o intimi i to na drzak način
(" A jel voliš da te ližu?" "Jel stenješ?" itd. pitanje od nepoznatog sa interneta)
Tačka 3. "Ala bi' te yebbo do besvesti"
Zvuči kao pretnja. :lol:

Šta, taj dečko koji kaže: "Komšinice, koja si prepi-čka, Ala bi' te yebbo do besvesti", stvarno očekuje da će yebati?!
Pa samo PREPLAŠITE DEVOJKE.
ILI IM SE ZGADITE.
Šta tu nije jasno?

Naravno, ti znaš da je muška priča idimidođimi?
Pa objasnila sam u uvodnom postu (da znam).
Poenta je da se današnjih muskaraca plašim.

Jedno je otići u krevet sa nekim ko ti priča bajke (da sam najlepša na svetu, da će da me ženi i slično) a sasvim drugo otići u krevet sa nekim ko mi govori da bi me šamarao, svršavao po licu/kosi/, "jebbao do besvesti u doope", itd. Neverovatno da takvi očekuju da devojka spava sa njima (ili se čude zašto su nevini, pa nisu devojke željne batina, nego nežnosti)

Jedno je otići u krevet sa nekim ko ti priča bajke (da sam najlepša na svetu, da će da me ženi i slično) a sasvim drugo otići u krevet sa nekim ko mi govori da bi me šamarao, svršavao po licu/kosi/, "jebbao do besvesti u doope", itd.

S obzirom da su pre pričali ovo prvo a potajno želeli ovo drugo, možda danas pričaju ovo drugo a potajno žele ovo prvo?

• Haha
Reactions: DUH
Pa objasnila sam u uvodnom postu (da znam).
Poenta je da se današnjih muskaraca plašim.

Jedno je otići u krevet sa nekim ko ti priča bajke (da sam najlepša na svetu, da će da me ženi i slično) a sasvim drugo otići u krevet sa nekim ko mi govori da bi me šamarao, svršavao po licu/kosi/, "jebbao do besvesti u doope", itd. Neverovatno da takvi očekuju da devojka spava sa njima (ili se čude zašto su nevini, pa nisu devojke željne batina, nego nežnosti)
Nisam ekspert za razbijanje žena ni ženskog straha ali ja imam tu prednost da me se žene ne plaše i ne moram mnogo da se trudim da zadobijem poverenje. I nije mi jasno zašto bih pričao priče da bih tukao neku ženu jer to inače ne radim i nisam nikad ali dobro, ti si imala loša iskustva i to što pričaš je razumljivo.

Nisam ekspert za razbijanje žena ni ženskog straha ali ja imam tu prednost da me se žene ne plaše i ne moram mnogo da se trudim da zadobijem poverenje. I nije mi jasno zašto bih pričao priče da bih tukao neku ženu jer to inače ne radim i nisam nikad ali dobro, ti si imala loša iskustva i to što pričaš je razumljivo.
Eeeee, nisam imala "iskustva".
Nisam luda da proveravam. Zato nemam seks od kad je "moderno" ponižavati žene.

Kod zena je strah afrodizijak, a pored toga je postalo moderno da javno budes " bad girl" mislim na one starije, mladje imaju sasvim druga merila, jer brzo prodju tu igricu "losih cura" pa pocinju da dizu svoj rejting na razne druge nacine, recimo " radom na sebi" tipa plastike ili citanja knjiga ili najcesce izucavanja muskaraca iz raznih uglova.
Bad girl ne ide bez bad guy, pa onda ide i strah....ali i losa iskustva.
U neko doba je bila prekretnica zenske svesti, postalo je in da se sa lepih reci, dzentlmena ocekuje da se stvari nazivaju svojim imenom i izgovaranje vulgarnosti postane mainstream jer nikad se ne zavrsava na srednjoj vrednosti, pa tako ni terminologija ne zavrsava na recima " koje su pravi izraz" bez ulepsavanja, vec je vulgarnost preuzela musko zenski recnik.
A zasto sredovecne zene prestanu da se seksaju iako im je to skoro najvaznije interesvanje ( pored opstanka u licnoj reziji), same ce reci jer se plase grubosti, ali lazu, plase se sebe i odrzavaju svoj ego na visini.. Plase se jer su izgubile ideale i opis idealnog muskarca. Plase se samoosude i osecaja da su jeftine, a tako im je potrebno ono sto ne mogu da dobiju svojim sposobnostima, postovanje. U isto vreme osudjuju zene koje na tom postovanju rade ceo zivot.
I da, dzabe krivite muskarce javno, kada sebe znate najbolje i same sebi sudite. :)

Šta, taj dečko koji kaže: "Komšinice, koja si prepi-čka, Ala bi' te yebbo do besvesti", stvarno očekuje da će yebati?!
Pa samo PREPLAŠITE DEVOJKE.
ILI IM SE ZGADITE.
Šta tu nije jasno?
Poznajem primerke ženskog roda koje same sebe na društvenim mrežama opisuju sa: ''Koja sam ja meni pre-pi*ka!!!'', i šta onda, da je zove zumbulom kad je već objavila šta je najradije?
Npr. ja sam neka prenaglašena puritanka kada je verbalizacija u pitanju, ali eto, drugarica moje drugarice me je često kad se skockamo za izlazak pitala: ''Jesam li je*ozovna?''. Koji, šta, otkud bih ja to znala, hajd' me mani!!! :zcepanje: Da pitaš bar jesi li lepa, pa i da razmislim... a to... ma, nije moj posao, prosto!

Iskreno, imam muške prijatelje koji psuju kao kočijaši i te stvari vrlo eksplicitno im konstantno izlaze iz usta, ali nakon nekog vremena shvatiš da su to samo reči i da ništa posebno ne biva, nisu agresivci, ne misle zlo, čak vrlo dobri i empatični ljudi... to je, ipak sve stvar vaspitanja i konfiguracija od malih nogu, pa se nađi sa osobama koje ti odgovaraju.
Nisam još doživela da me suprotni pol oslovljava bilo kako do mojim imenom ili titulom na radnom mestu, a živim vrlo dinamičan život.
Ne pada mi na pamet da se zgađavam nad rečnikom koji su u velikoj meri i žene usvojile i prema njemu se odnose kao resursu za ekvivalente-lepa, zgodna, privlačna, femme fatale, zavodnica; Ili drugojačije reči za običan seksualni odnos. Zašto biti zgađen? Uzmeš ili ostaviš.
Naročito na internetu je uobičajeno da se ljudi liberalnije obraćaju jedni drugima... ali i to može da se svede na meru koja tebi kao devojci/ženi odgovara.

Nego, gde srećeš takve papane? Uživo? Na internetu?
Ne znam više ni sama gde ih srećem...pre će biti da "čujem u prolazu" delove razgovora, pa onda i ovde na forumu čitam šta mnogi muškarci pišu...jednom mi se samo desilo uživo, od komšije iz bloka gde živim da mi je rekao da sam "prepi-čka" za svoje godine i da bi baš hteo da me kresne. Ja ga lepo otvoreno pitam u fazonu da mi malo opiše KAKO, jer svašta čujem, on prvo mislio da ga zajebavamm što uopšte pitam, onda reče nešto u smislu "jebbo bi te satima....i u bulju i u p." Itd. Rekoh "Ne bih, hvala" :lol:
Ali post sam počela sa "...je bila rečenica jako popularna u vreme kada sam ja imala momke i zabavljala se "

Ne znam više ni sama gde ih srećem...pre će biti da "čujem u prolazu" delove razgovora, pa onda i ovde na forumu čitam šta mnogi muškarci pišu...jednom mi se samo desilo uživo, od komšije iz bloka gde živim da mi je rekao da sam "prepi-čka" za svoje godine i da bi baš hteo da me kresne. Ja ga lepo otvoreno pitam u fazonu da mi malo opiše KAKO, jer svašta čujem, on prvo mislio da ga zajebavamm što uopšte pitam, onda reče nešto u smislu "jebbo bi te satima....i u bulju i u p." Itd. Rekoh "Ne bih, hvala" :lol:
Ali post sam počela sa "...je bila rečenica jako popularna u vreme kada sam ja imala momke i zabavljala se "
Zasto pricas sa takvim prostacima i ulicarima uopste?

• Haha
Reactions: DUH
Ko hoce da smuva devojku lako samo treba da je laze do mile volje. Da je najlepsa, najbolja, ovo ono, to zene gutaju, padaju na te fore.
Glumimo da padamo.
Meni to nedostaje, što rekao @Metronomy fali mi to hranjenje ega. Da mi laskaju, daju komplimente, a iskreno nedostaje mi bukvalno taj i takav seks.
Sa ovima što me nazivaju MILFAČOM, "sve su žene kurrve" itd nisam luda da priđem na 5 metara.

Back