Malo sam napravila pauzu na forumu. Znam da sam vam nedostajala, nedostajali ste i vi meni. Kada ste u duboj stabilnoj vezi, onda i nemate nekih belikh skokova, pa i nemam sta da pisem. Da vam dajem dnevni izvestaj, pa to i nije nesto. Ipak, uvek ima nesto novo, a posebno sada.
Ja sam ranije imala jednu super drugaricu. Zaboravila sam joj ime, jer je podmukla. Nas dve smo se bas efektivno druzile. Izlazile, sve super.I dopao nam se jedan decko. U stvari, ja sam se njemu svidela, a i on meni. On je bio bas sladak. Nekako po mojoj meri. Jeste bio siromasan, ali je bio nekako dinamican i od akcije. Nekako sam verovala u nasu buducnost. On se plasio da mi pridje, to sam saznala od moje drugarice, jer je mislio da sam ja neka promiskuitetna osoba, a sami znate da sam ja nevina i sada, a normalno bila sam i tada. Ljudi na prvi pogled pomisle svasta i uvek se prevare, a ne znam zasto to misle. Ljudi su povrsni. Zasto bi neka osoba kao JA, koja je tako fina i divna prema svim bila negativna? Zli jezici. Nije ni bitno, poznato je ko sam i sta sam , ap necu sada da ponavljam jasne stvari. Dakle, on se mene plasio. A ova moj drugarica se zaljubila u njega, dakle, nije on u nju, kao sto je u mene. I, naravno, prostacke metode, muvanje, onako nisko. Pokvareno. Ne, kao moje sofisticirano. I oni se smuvaju. On je nju pratio svuda. Na fakultet, zajedno na pijacu, kao dva penzionera. Bas sam pomislila da imam srece. Ja podrzavam penzionere, ali njih dvoje su mi delovali kao oni pokvareni penzioneri, koji su se domogli penzije preko veze i mogu da iscupaju volu rep, a tu se nesto prenemazu. Ja sam tada patila i tugovala. Bila sam u vezi sa jednim deckom, ali je to bilo kratkrtrajno, kao sto znate dugo sam bila u kratkotrajnim vezama. Sada je druga stvar. I nema veze, podigla sma glavu i znala sam da ce doci maca na vratanaca, jer ne moze da se desi da neko nije zaljubljen u mene i da ne bude u vezi sa mnom. Vencaju se oni, ja ne odem, dobiju dete. Ovu na babine, ja kupim neku lutkicu, nije dete krivo sto su oni podmukli. I veremnom prestanemo da se vidjamo. Oni su bili dosadni, a ja sam Moderna.
Sretnem ja nju pre neki dan. Onako odvratna i ofucana, kao i uvek sto je bila. Sredjena u normalnoj meri, ali polubabasto, u njenom stilu. I iznenadimo se mi. Kis, kis, hag, hag! Sta ima novo?! Ona se razveeeela. Ja sam toliko izgubila kontakt s njima da cak nisam to ni cula. Kaze ona: "Cico moja, on je bio kreten!" Ja nisam nista rekla, ali sam samo rekla: "Ja sam oduvek mislila da ste kao stvoreni jedno za drugo." Nismo nesto pricale detaljno, jer nije bila prilika, ali sredicu ja to. Bas mi je drago, sto je na kraju ispalo tako, a ja sam oduvek znala da je oteto prokleto. Vukli su se godinu dana i ona nije mogla da vidi ko je on i sta je, a jos je uzela decka, koji je bio zaljubljen, ma, koji je umirao za mnom.
Sta dalje?