Znak Strelac podznak Devica

Strelac vatreni energican znak, privlace ga putovanja, strani jezici, filozofija, dok je devica prilicno mirna, povucena, racionalna, vredna, stidljiva.
Medjutim, ono sto je veoma bitno je znak u kojem se nalazi merkur, vladar device, on ce da kaze na sta si najvise usmerena, i mozda ce i najvise da te opise.

Posto je 3. kuca, prirodna kuca blizanaca verovatno si drustvena i generalno imas blizanacke osobine, a merkur u strelcu naglasava osobine strelca, moguce i da te svasta zanima, da ne znas sta ces pre da proucavas, merkur u strelcu je takav, nikad mu nije dosta informacija, moze da prica satima, da filozofira :lol:
Meni je isto merkur u strelcu xD
Tebi bi bas bilo dobro da se posvetis stranim jezicima, putovanjima, pisanju.

Hvala Hetfield girl!!! :) Istina ziva! ne znam sta cu pre i cini mi se da i kada bi dan trajao 48 sati meni ne bi bilo dovoljno da uradim sve sto bih htela u toku dana :) Ja sam pokrenula ovu temu da bih potvrdila da sam stvarno takva zahvaljujuci takvom raspordu planeta, tj.da se sve to mez objasniti astrologijom. U stvari, opkladila sam se sa sestrom da cu naci jos jednu osobu u tom znaku-podznaku koja ce biti slicna meni i da cu joj tako dokazati da to stvarno ima veze sa planetama :) Znaci, mogu da joj kazem da sam ja dobila opkladu? ILi ipak to nema toliko veze sa znakom-podznakom?

Ja nemam taj znak i podznak ali mi je merkur u strelcu u devetoj kuci i pravi mi trigon na ascendent pa mnogo volim da citam o svemu i svacemu, da ucim, da pricam bla, bla, bla, nikad mi dosta vremena ni informacija, sto ti kazes ni 48 sati mi ne bi bilo dovoljno xD
Jupiter, vladar strelca mi takodje pravi trigon sa ascendentom pa zato imam osobine ovog znaka. Obozavam inostranstvo, strane jezike i kulture, visoko obrazovanje, filozofiju i sve ostalo.
Sve planete koje su ti u aspektu sa vrhom prve kuce(ascendent) ili sa vladarem te kuce opisuju tebe i tvoje osobine. Prva kuca je "ja" tako da je sve sto ima veze sa njom tvoja licnost. :D

podznak strelac znak devica

1024114076.jpg

tumblrlrey6m5ppl1r0n7dp.jpg

Back