znak sa neba

da li je meteor znak sa neba?

• da, definitivno

• ne, nikako, to je samo prirodna pojava

• nisam siguran/sigurna

• da, definitivno

• ne, nikako, to je samo prirodna pojava

• nisam siguran/sigurna

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

gost 114587

Elita
Poruka
23.661
definitivno je meteor koji je proleteo iznad grdelicke klisure protekle nedelje tema broj jedan u dnevnoj stampi. mnogi ga dovode u vezu sa nekim predskazanjem, pa me zanima sta vi mislite o tome? da li je ovo samo jedna obicna prirodna pojava ili znak da ce se u srbiji/svetu desiti neke promene i koje?

definitivno je meteor koji je proleteo iznad grdelicke klisure protekle nedelje tema broj jedan u dnevnoj stampi. mnogi ga dovode u vezu sa nekim predskazanjem, pa me zanima sta vi mislite o tome? da li je ovo samo jedna obicna prirodna pojava ili znak da ce se u srbiji/svetu desiti neke promene i koje?

E,pa sad.....
proročanska pitanja postavljaš....
ko bi na njih mogao dati
iole relevantan odgovor?
Sionski mudraci....?
dalaj lama.....?
direktni potomci starih Inka....(e,vala,kod njih se napadalo....)
baba Vanga....(da je pretekla!).....
Rus Čumak.....?
......Mitar iz Kremana...?
Nostradamus? (on je isprofanisan)....
deda Miloje......
=========================================
Ko taj odgovor zna je gore....
Paž Svetog Petra.....
:think::think::think:

Posle svega najavljenog, a neostvarenog, ovo je jedna od stvarcica za koju ce obavezno da se uhvate svi oni koji ocekuju smak za dve godine...

Inace, sasvim normalna pojava, koja je dala "nadu" nekima da ipak nece da prezive...

Molim administratora da moju temu Nesvakidasnji meteor i ovu sastave u jednu bilo kako jer ovo vise ne mogu da gledam kako se na skroz leve teme pise o tome a ja postavio konkretnu temu za to a sad ih ima 2 plus i tamo na temi Nova misterija se pise isto o meteoru a tema je nesto sasvim drugo i ima vese postova za meteor nego ove dve teme zajedno a nije joj to tema!!!:rtfm::dash::evil:

evo sa nekog kaze da je i 95:
Kada je 1995. na Svetog Savu pukao grom u Beogradu (ali koliko se sjećam i u Banjaluci!) mnogi su očekivali da se u toj godini nešto strašno desi. Bili su potpuno u pravu.
i jos na netu kao pise da je 1941, onda najbolje da je uvek...

Poslednja izmena od moderatora:
Smatram da je svaka pojava u prirodi deo kosmičkog ispoljavanja... odnosno kako svaka akcija ima reakciju, tako i svaka pojava dovodi do drugih pojava, povlači i druge stvari...
...e sad, šta konkretno povlači, to je več pravo umeće predvideti. Mene lično nikad nisu interesovala ta fatalistička predviđanja.

Nekada su ljudi vladali umećem čitanja znakova sa neba ... mnogi danas ne znaju da je ona velika zvezda na nebu zapravo mesec :lol:
Drugim rečima, ono što želim da kažem je da smo deo nečeg što ne možemo ni da pojmimo i da je sasvim normalno da padaju meteori, asteroidi, normalno je i da se planete sudaraju, pa čak i galaksije ... koliko se sećam, naš Mlečni Put bi trebao da "zaigra" valcer sa Andromedom jednog lepog dana :lol:
Da li kosmičke pojave najavljuju neki određeni događaj? Ne znam, verovatno da, ali ne u tom "smak sveta" smislu ... ne preostaje nam ništa drugo nego da čekamo :)

Back