Znajte da ste zrtva psiholoskog nasilja a ne fatalne "ljubavi" ako:

10 znakova kako prepoznati psihopata

- U jednom trenutku su šarmantni, a u drugom polude.
- Osjećate se kao da netko kontrolira sve što radite.
- Govori vam koliko vas voli, ali vi to jednostavno ne osjetite.
- Psihopati lažu o svemu, od toga gdje su do laganja o prošlosti.
- Pod neprestanim ste pritiskom da radite ono što ne želite.
- Nikad se ne kaje kad povrijedi vas ili druge.
- Kada nešto pođe po zlu, uvijek će okriviti vas ili druge.
- Vi uvijek sve plaćate: stanarinu, piće, a on kaže da će drugi put.
- Tjera vas da prekomjerno pijete alkohol ili uzimate droge.
- Ne razlikuju dobro od zla u bilo kojem aspektu života.

Česte poruke, pozivi 
i uhođenje znak su 
da ste s psihopatom

Emocionalno nestabilni muškarci često će vas i uhoditi. Zvat će vas usred noći i stalno slati SMS-ove. Ako se dogovorite s prijateljima, on će se nepozvan pojaviti u kafiću, na poslu ili u teretani. A kad se posvađate u jednom trenutku, vikat će, a u sljedećem plakati i moliti da ga ne ostavite. Ovakvu vezu što prije treba prekinuti.
Zbog prijetnje: ‘Ako me ostaviš, ubit ću se’ treba prekinuti

bold- možda je nesrećnik izgubio posao jebte:lol:

a ovo ostalo..šta reći, definitivno smo oboje psihopate:super::zaljubljena:

:lol:

E,ako umes da pravis strudlu i krofne,onda si stvarno mačo! Što jes'...jes' vala :ok:
:lol:

Nisam nikada sam pravio, gledao sam kako se to radi i mislim da bi umeo kad bi morao, lenj sam brate :rumenka:, lakse bi mi bilo da napravim pitu sa gotovim, kupovnim korama, ne tegljenim, ko ce se zezati oko testa i razvlacenja kora... probaj takvu obicnu pitu sa makom i visnjama, slatko-kiselkasta kombinacija, nije kao strudla, ali moze da prodje. :D

Ružno rečeno. Svako je dostojan ljubavi koliko god srećan ili nesrećan bio, samim tim što je ljudsko biće. No comment za ostalo.

Naravno da nije svako dostojan ljubavi.

Narocito, ne daj Boze da je voli psihopata :lol:

Potpuno se slazem. Pretpostavka nije bila da je postavljac sam sastavio listu karakteristika patoloske veze, vec da je istu preuzeo iz neke "strucne" analize tako da se odnosi iskljucivo na vrstu i nacin te analize. Ovako sastavljena lista karakteristika jedne veze nazvana nasiljem, ne ulazeci u pojedine tacke, pre je lista karakteristika koje slaba i nesigurna osoba nalazi u svom ponasanju, ovde je naznacena kao zena, pa je i post u tom smislu.

Fizičko zlostavljanje znak je da ste s psihopatom preko kojeg ne biste smjeli prijeći. No psihičko je još gore, kažu dr. Schouten i dr. Silver.

Istinito, ali u okviru teme i uz dodatke aluzija na musku populaciju je ocigledna, Dok sama analiza nema rodnih odredjenja, ovde je zloupotrebljenja radi dovodjnjea u zabludu onih kojima je upucena kao i potcenjivanje intelegencije zenske populacije.

Poslednja izmena:

Back