ZNACI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hah,ajde dobro to......mozda bi mu neko i poverovao sa tim jednim okom i skrsenim kljunom da nije precrtao znam za mir.
To za mir jeste precrtano jer taj znak predstavlja mir sa sistemom piramide, mir sa masonerijom...

Kuku majko,da li je moguce!?

ne dirajte mi star wars i ne mesajte ga sa reptilima,da vam ne bi nabio lightsaber u bulju!
Povedi racuna o ponasanju. Takav u vojsci mozes samo da ribas klozete.

da, da....ljubav...
inace, nikad nisam voljela ptice...stvorenja praznih kostiju, prazne glave...previse perja...
a i ta njihova...rodbinska relacija s dinosaurusima...sta reci...
osim da je cudo kako nisu izumrle...
I gusteri, zmije su rodbinski mnogo blize povezani sa dinosaurima, pa jel cudo sto nisu izumrali? Danas ima podosta vrsta reptila i veoma su raspostranjeni sirom zemaljske kugle. Njih volis?

meni samo malo...vise cudno
kud bas tica...mislim, zivuljka iz...dino familije?
Kad bi ti samo znala da je tvoje ponasanje reptilsko...

Ajde ne seri vise,nerviras me!
Pripazi na ponasanje. Ti si dete i oprastam ti, stavise razumem ali to sto ti ne razumes nisam ja kriv ni najmanje. Ne razumam cemu ovo..

prvo si protiv V,kazes to je repto znak,pa sad preobrazujes V u orlovsku glavu,podrzavas ga..... smisli se sta hoces pa onda pricaj!
Kad sam ja to bio protiv V? Ti ili ne citas ili ne razumes ono sta pise a mozda i zaebavas(nisi za vojsku).
Vidis, da ponovim, masonski znak sadrzi A a ispod njega je V. A predstavlja sistem, tamnicu u kom su zatoceni robovi V( ja, ti, Arion, Adeptus....Vragana..) V predstavlja sve ono sto nas razlikuje od zivotinje ali kad to V spustis na predeo stomaka ili one stvari onda ljudi postaju najgore zivotinje sto velikom vecinom i jesu. V je znak slobode i prestanak robovanja tvoje sustine A sistemu iz koga mora da izadje. Sve je vrlo jednostavno i uprosceno receno.

lazes pa sam mislis da istina!
Vidi ga, jos mi kaze da sam lazljivac. Mislim da svi ostali razumeju kada su u putanju konstrukcije koje opet imaju skrivenu poruku a kada cinjenice imaju bukvalno znacenje.

i onda se jos cudis kad neko nesto ne razume....
Uopste ne shvatam kako ne razumete kad sam to spomenuto vec 10ak puta..
lajes na pogresnu banderu...cak i kad su...ilustracije...metafore u pitanju....
Orlovi ne mogu da laju vec kreste, psi laju...

You have a lot to learn, my young padawan...

Stvarno nista ne razume. Nego da nije to problem u meni, razumes li me ti Arione, ono u vezi sa A i V?

...maybe i can teach you something,my old "master".

Ti ovoj temi doprinosis tako sto pravis zaebanciju od nje. Svako ko ce da dodje, slucajno ili namerno ovde imace utisak da se svi mi ovde zaebavamo a ja to ne radim. Ako branis papu, reptile i ostale njihove agente matrixa reci jasno i glasno. Zato i volim Srbe jer sve rade jasno i glasno tako da se vidi sa meseca, i kad kradu i kad lazu,mrze... ali i kad vole, postuju, vrednuju...

Anger is the path to the dark side...

Tacno tako.

za ban je vase...sektasko ponasanje
da se razumijemo ova opaska ukljucuje i Ariona
a ako mislite da se to nece istjerati na cistinu...grdno se varate
Nikako ne mogu da shvatim sta imas protiv toga da se ovde na onom forumu jasno kaze da postoji piramidalan sistem u kom su svi oni koji placaju porez. Hoces da kazes da to nije istina? Dalje se kaze da svetski mocnici koji su na vrhu preko svojih banaka i kompanija upravljaju zivotima svih ljudi koji svojim rukama dotacinju novac, pogotovo americki. Da gospodari i bogati imaju u svojim firmama radnike koji im zaradjuju pare a oni samo sede jer je tako sistem omogucio. Isto se govori i o zaveri na glogalnom nivou da svaka zemlja ili bude materijalisticko, nacionalisticko ili religijsko fanaticna. Znaci oni hoce da naprave da drzave u kojima su ljudi siromasni nikada ne bude mira ili da bude velike gladi nad jednim delom stanovnistva, znaci klasna podeljenost. Onda se u takvim zemljama pojave nekakvi predstavnici bankarskih udruzenja koji im propovedaju kako treba da postanu kapitalisti i da sve dok oni sa vrha te male beznacajne siromasne zemlje se ne budu gusili od novca oni ce biti siromasni. Kazu postanite robovi i radite vise kako bi imali da jedete i da bi vase gazde naravno uzele mnogo veci deo kolaca....

Mada meni je dosta ovog pisanja po ovom forumu i dosta mi je da me proglasavaju za ludaka. Dosta mi je jalovih sagovornika i pricanja u prazno. Ako nikom ne treba ovo sta kucam, cemu onda sve to. Vreme je da se prekine sa ovim a vi radite sta hocete. Mozete da prihvatate kakve god uloge hocete, mozete da ovo mesto pretvorite u jalovu i glupavu, dosadnu zabavu, vise me nije ni najmanje briga. Pobedili ste, ispraznili ste svima baterije, cak i Buudali. Vasi glupavi nepromisljeni komentari vise i nisu za tolerisati. Ko ce koga ovde da nazove sektom, vi zivcani branioci, svojom voljom podanici sistema piramide? Razumeo bih ako ste nekakve gazde koje ne zele da se odreknu svoje moci ali da sitan rob kaze ja volim da sam rob i uzivam u tome...

Nadam se da sam ostao pravilno protumacen oko simbola. Ukoliko neko ima pitanja moze da postavi i jedino oko toga su komentarisati jos sutra. Kada razmisljate o simbolima zamislita krst i u njemu upisan X. To sve daje osmougao a ovo gore V predstavlja pravi put. U njemu se nalazi srce, pluca kojim udisemo slobodu, usta kojim govorimo i tako ostvarujemo svoj potencijal uma ali se i hranimo jer da to ne radimo um ne bi imao napajanje. Tu su i oci pomocu koji vidimo i bez kojih ne bi bili potpuni, usi da cujemo. Naposletku tu je um. Misao srca tvog je misao uma tvog.

Zahvaljujem se svim sagovornicima, pogotovo onima sa kojima delim isto ili slicno misljenje. Za ovo vreme provedeno pisajuci ovim forumom naucio sam mnoge stvari i pomoci ce mi u daljem putu koji me ocekuje. Posebno bih se zahvalio Buudali na njegovim kratkim i istinitim dosetkama i komentarima, Kajzersozeu koji je uneo drugaciji nacin razmisljanja, Ozimanu na njegovim filozofskim pojasnjenjima, Parkerissu na upoznavanju sa osnovim znanjima savremenih teorija, Vavatiki na upoznavanju sa licnim nadprirodnim iskustvima, Joshui i par njih sa filozofije, kao i svim onima otvorenog uma spremnih da stave na razmatranje sve one stvari obavijene velom logike.

Neki su razumeli moje delovanje ovde, neki nisu a za njih i ne vredi pojasnjavati. Ako sam i ostao neshvacen nije ni bitno, nisam jedini. Ionako kucanjem nisam imao nikakav cilj sem onog da kazem da postoji i drugacije misljenje koje itekako zasluzuje da se cuje ali cini mi se da sam se slabo drao. Mozda treba ujahati neki snazniji zvucnik, neku snazniju trubu?

Svim sanjarima letacima zelim da uskoro prolete a preostalim prizemljenim orlovima da se probude i izvrsavaju svoju duznost tako sto ce pokidati lance, popeti se na najvecu planinu, rasiriti krila i poleteti u lepotu slobode.

Srdacan pozdrav,
ovaj orao je upravo odleteo na neku drugu planinu.

To za mir jeste precrtano jer taj znak predstavlja mir sa sistemom piramide, mir sa masonerijom...

Povedi racuna o ponasanju. Takav u vojsci mozes samo da ribas klozete.

I gusteri, zmije su rodbinski mnogo blize povezani sa dinosaurima, pa jel cudo sto nisu izumrali? Danas ima podosta vrsta reptila i veoma su raspostranjeni sirom zemaljske kugle. Njih volis?

Kad bi ti samo znala da je tvoje ponasanje reptilsko...

Pripazi na ponasanje. Ti si dete i oprastam ti, stavise razumem ali to sto ti ne razumes nisam ja kriv ni najmanje. Ne razumam cemu ovo..

Kad sam ja to bio protiv V? Ti ili ne citas ili ne razumes ono sta pise a mozda i zaebavas(nisi za vojsku).
Vidis, da ponovim, masonski znak sadrzi A a ispod njega je V. A predstavlja sistem, tamnicu u kom su zatoceni robovi V( ja, ti, Arion, Adeptus....Vragana..) V predstavlja sve ono sto nas razlikuje od zivotinje ali kad to V spustis na predeo stomaka ili one stvari onda ljudi postaju najgore zivotinje sto velikom vecinom i jesu. V je znak slobode i prestanak robovanja tvoje sustine A sistemu iz koga mora da izadje. Sve je vrlo jednostavno i uprosceno receno.

Vidi ga, jos mi kaze da sam lazljivac. Mislim da svi ostali razumeju kada su u putanju konstrukcije koje opet imaju skrivenu poruku a kada cinjenice imaju bukvalno znacenje.

Uopste ne shvatam kako ne razumete kad sam to spomenuto vec 10ak puta..

Orlovi ne mogu da laju vec kreste, psi laju...

Stvarno nista ne razume. Nego da nije to problem u meni, razumes li me ti Arione, ono u vezi sa A i V?

Ti ovoj temi doprinosis tako sto pravis zaebanciju od nje. Svako ko ce da dodje, slucajno ili namerno ovde imace utisak da se svi mi ovde zaebavamo a ja to ne radim. Ako branis papu, reptile i ostale njihove agente matrixa reci jasno i glasno. Zato i volim Srbe jer sve rade jasno i glasno tako da se vidi sa meseca, i kad kradu i kad lazu,mrze... ali i kad vole, postuju, vrednuju...

Tacno tako.

Nikako ne mogu da shvatim sta imas protiv toga da se ovde na onom forumu jasno kaze da postoji piramidalan sistem u kom su svi oni koji placaju porez. Hoces da kazes da to nije istina? Dalje se kaze da svetski mocnici koji su na vrhu preko svojih banaka i kompanija upravljaju zivotima svih ljudi koji svojim rukama dotacinju novac, pogotovo americki. Da gospodari i bogati imaju u svojim firmama radnike koji im zaradjuju pare a oni samo sede jer je tako sistem omogucio. Isto se govori i o zaveri na glogalnom nivou da svaka zemlja ili bude materijalisticko, nacionalisticko ili religijsko fanaticna. Znaci oni hoce da naprave da drzave u kojima su ljudi siromasni nikada ne bude mira ili da bude velike gladi nad jednim delom stanovnistva, znaci klasna podeljenost. Onda se u takvim zemljama pojave nekakvi predstavnici bankarskih udruzenja koji im propovedaju kako treba da postanu kapitalisti i da sve dok oni sa vrha te male beznacajne siromasne zemlje se ne budu gusili od novca oni ce biti siromasni. Kazu postanite robovi i radite vise kako bi imali da jedete i da bi vase gazde naravno uzele mnogo veci deo kolaca....

Mada meni je dosta ovog pisanja po ovom forumu i dosta mi je da me proglasavaju za ludaka. Dosta mi je jalovih sagovornika i pricanja u prazno. Ako nikom ne treba ovo sta kucam, cemu onda sve to. Vreme je da se prekine sa ovim a vi radite sta hocete. Mozete da prihvatate kakve god uloge hocete, mozete da ovo mesto pretvorite u jalovu i glupavu, dosadnu zabavu, vise me nije ni najmanje briga. Pobedili ste, ispraznili ste svima baterije, cak i Buudali. Vasi glupavi nepromisljeni komentari vise i nisu za tolerisati. Ko ce koga ovde da nazove sektom, vi zivcani branioci, svojom voljom podanici sistema piramide? Razumeo bih ako ste nekakve gazde koje ne zele da se odreknu svoje moci ali da sitan rob kaze ja volim da sam rob i uzivam u tome...

Nadam se da sam ostao pravilno protumacen oko simbola. Ukoliko neko ima pitanja moze da postavi i jedino oko toga su komentarisati jos sutra. Kada razmisljate o simbolima zamislita krst i u njemu upisan X. To sve daje osmougao a ovo gore V predstavlja pravi put. U njemu se nalazi srce, pluca kojim udisemo slobodu, usta kojim govorimo i tako ostvarujemo svoj potencijal uma ali se i hranimo jer da to ne radimo um ne bi imao napajanje. Tu su i oci pomocu koji vidimo i bez kojih ne bi bili potpuni, usi da cujemo. Naposletku tu je um. Misao srca tvog je misao uma tvog.

Zahvaljujem se svim sagovornicima, pogotovo onima sa kojima delim isto ili slicno misljenje. Za ovo vreme provedeno pisajuci ovim forumom naucio sam mnoge stvari i pomoci ce mi u daljem putu koji me ocekuje. Posebno bih se zahvalio Buudali na njegovim kratkim i istinitim dosetkama i komentarima, Kajzersozeu koji je uneo drugaciji nacin razmisljanja, Ozimanu na njegovim filozofskim pojasnjenjima, Parkerissu na upoznavanju sa osnovim znanjima savremenih teorija, Vavatiki na upoznavanju sa licnim nadprirodnim iskustvima, Joshui i par njih sa filozofije, kao i svim onima otvorenog uma spremnih da stave na razmatranje sve one stvari obavijene velom logike.

Neki su razumeli moje delovanje ovde, neki nisu a za njih i ne vredi pojasnjavati. Ako sam i ostao neshvacen nije ni bitno, nisam jedini. Ionako kucanjem nisam imao nikakav cilj sem onog da kazem da postoji i drugacije misljenje koje itekako zasluzuje da se cuje ali cini mi se da sam se slabo drao. Mozda treba ujahati neki snazniji zvucnik, neku snazniju trubu?

Svim sanjarima letacima zelim da uskoro prolete a preostalim prizemljenim orlovima da se probude i izvrsavaju svoju duznost tako sto ce pokidati lance, popeti se na najvecu planinu, rasiriti krila i poleteti u lepotu slobode.

Srdacan pozdrav,
ovaj orao je upravo odleteo na neku drugu planinu.

Komentarisacu samo ovo sto si napisao za mene......
i da kazem.......ti si gluplji nego sto izgledas. :)

u pocetku me shvatas ozbiljno(misli se samo na ovaj post) i pricas mi da pazim kako se ponasam,onda kazes da mi je sve zaebancija i to je jedino sto prinosim temi.....
ajde sad lepo,smisli se,dobro razmisli,znam da ti je tesko da razmisljas jer je tvoj mozak stvoren za mnogo prostije stvari,ali molim te,molim te pokusaj. :) i kad dobro razmislis onda mi reci sta si smislio....jel se zaebavam ili sam ipak ozbiljan? :) posto vidim da ti znas bolje od mene kako se ja ponasam i sta radim. :roll:

Ne branim papu,si ti normalan!? :eek:
Branis SW. :P
ja sam 99% siguran da reptili ne postoje....al ajde,udovoljicu ti.
ne branim ni njih,ali ih ne okrivljavam za nista jer nisam u potpunosti siguran da su krivi. :)
a ni da postoje....

nemas ti pojma....

a i cekaj malo......upravo si priznao da si ozbiljan... jel to znaci da si ti ipak onaj mali liliputanac sa planete dzlj!? :D:super::lol::lol::lol:

a za polaznu tocku uzmemo Adamsov citat....
i tvrdimo da je to sve..."zaprave",
ali je...globalna macija urota to sve od nas...ljudi...macijih robova krila?
kad nam podastru dokaze da je ideja o macijoj globalnoj uroti prosto...nezivediva...ako nista drugo, iz...tehnickih razloga
reci cemo da je to sve macija fabrikacija...
kad vec pomalo dignu ruke od nas uz napomenu da smo...skrenuli
objasnit cemo im da su i oni dio urote...
svjesni ili nesvjesni...ovisno o tezini..."napada"...

zar te taj...recept ne podsjeca na neke...pojave ovdje?

ps naravno, iznijet cemo i neke...fantasticne dokaze

dokaz A
maciji boss ufacen na nedjelu u firizideru
sve prizno, evo ga ...transkript na slici...
fridge.jpg

dokaz B
nizerangirani maciji elitni vojnik - vampir
ufacen usred transformacije u ladici...
inmahcofin.jpg

dokaz C
tajni agent krade podatke
computer-cat.jpg

dokaz D
obuka macijih paravojnih fomacija...negdje
459331914_c3f134f924.jpg

dokaz E
snimak sa sjednice macijih vodja
lokacija - pomocna vrata, straznje dvoriste
ovaj..bezdlaki mutant u prvom planu je , kazu, vodja...
genetski modificiran tako da slici na covjeka...
funny-pictures-cats-are-scared-o-2.jpg

dokaz F tzv, krunski dokaz
kad ih pokvasis macke pokazu... svoje pravo lice
wet_cat.jpg

Poslednja izmena:
eto...to su strasne stvari...:kafa:

inace, sve su ovo...samo znaci... Propast dolazi...
znakovi su svuda oko nas...al avaj...samo ih Izabrani vide...
nadajmo se da ce ljudi otvoriti oci prije nego bude kasno...

evo, jasno je da se svijet izopacijo...nacisto
cheshirecatcostume_mens.jpg

macke ne prezaju ni od sofisticiranih tehnika kontole uma
cute%20kitten%28weee%29.jpg

danas je zrtva vas pas....sutra to mozete biti vi...macke dolaze...
soldier-cat.jpg

Poslednja izmena:
tj. bila je...bas smo raspravljali o neizbjeznim znacima
macije invazije na koju je upozorio jos veliki Douglas Adams...
kad si ti naisao i poceo remetiti red i mir svojim...besmislenim, spam te uznemiravajucim porukama... : (

:mrgreen:Krajnje je vreme da skrenemo pažnju daragoj V da mora da počne da pishe na srpskom ili engleskom.............misim.............yeeeeeeeeeeeeee........:mrgreen:

Ili da se nesto promeni pa da prestanem da se smaram sa prijavljenim porukama na svaka dva minuta.

to nesto nije u mojoj moci
prijave ostaju u bazi
i ja cu biti prisiljena traziti da ih...nepristrasan moderator ili supermoderator
jos jednom pregleda posto ih ti birises ne rjesavajuci ih...
takodjer, zbog ukupne situacije na ovom pdf
namjeravam predloziti kolegama...ucesnicima
da o tome svemu izvjestimo administraciju...
"materijala" ima sasvim dovoljno za jednostavnu...rekonstrukciju situacije

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back