znachi narkomani

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zavisi o kakvim narkomanima pricamo...
Oni na koksu, horsu, i slicno su upropastili svoje zivote. Samo mali broj uspe da se izvuce....
Sto se tice lakih droga... duvanje... trava... i slicno... po cemu su oni gori od alkoholicara?
Bokte, danas se klinke od 13-14 ubijaju od vodke i tekile po klubovima, da bi tako pijane zavrsile na trosedu nekog matorca....
Alkohol je uzrocnik najveceg broja nesreca na putevima... ljudi masovno ginu jer su popili 'koju vise'....
Po cemu je gori neko ko s vremena na vreme zapali?

a ja mislila da narkosi slušaju Dejvida Bouvi-ja...

Mislim da sam bila prva godina kad sam otkrila film "The man who fell to earth", brilijantan inace, a uskoro i pesmu Space oddity sto je i danas jedna od mojih omiljenih folk rock pesama,a cula sam je kao pozadinsku pesmu u nekoliko reklama, bas mi bilo drago. Tad mi je otac reko da je Dejvid Boui uvrnuti degenerik, pa sam ga slusala krisom. Pre nekoliko dana sam, jes, i na svoje iznenadjenje, cula tatu kako svira Life on mars i to tako uverzirano, al ga nisam pitala sto mi je onda pridikovao za Bouvija. A i to mi je isto bilo drago, onako, ispunilo me detinjim ponosom, cale je ispo pravi muzicki genije s gitarom.
Uzgred receno, svaka pesma Dejvida Bouvija, ali bas svaka, ima relaksirajuci efekat i tera da mislis o necemu lepom, a liriksi su svevremenski. A ko nije do sad, neka pogleda Covek koji je pao na Zemlju, takvi filmovi se ne prave vise.

edit: Izvinjavam se na semi trollu, ali kad sam vidla da si napisala Bouvi, osetila sam da zelim da ispricam. Ko ovo zloupotrebi stisnuo go vno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back