Je l' verujete u snove ?

Zvezdana_prashina

Zainteresovan član
Poruka
113
Kratko i jasno pitanje, da li verujete u snove ?
Da li vam se nekad desilo da vam snovi "predvide" nesto i da li vam se desava, da vam se UVEK kada sanjate neke snove koji su slicni po svom sadrzaju dese neke lepe/ruzne stvari ?

Npr- Kada sanjam bebe, ja se obavezno razbolim, ili me nesto boli , u svakom slucaju nije mi dobro. Kontate ?
Bas me zanimaju vasa iskustva drugovi/drugarice forumasi/ce :klap:

Ne verujem u snove tipa sanjala sam Draganu pa ce mi biti nesto drago ili jos gluplje sanjam Vidu pa cu videti nekog koga dugo nisam...Tumaci snova su glupost.

Verujem da u snovima vidim neke buduce situacije. Sanjala sam san pre par godina toliko cudan da mi se urezao u secanje, pre par meseci sam ga prezivela od pocetka do kraja, ili npr. sanjam neku kucu koju nikad nisam videla na javi, sigurno nikad a onda nakon godinu ili dve vidim tu kucu i ona je potpuno ista kao u snu, potpuno.

Nista cudno, samo nedokazano i nepoznato.

Ja nocas sanjala sve nesto nepovezano, pa neke ljude iz proslosti, pa iz sadasnjosti. Trcim negde, jurim, nesto sam zbunjena na trenutke i sve tako.
Obicno kad sanjam, neke scene iz sna mi se kasnije dogode u stvarnosti i to identicne scene :eek: , ali ovo od nocas ne umem da objasnim.

Kratko i jasno pitanje, da li verujete u snove ?
Da li vam se nekad desilo da vam snovi "predvide" nesto i da li vam se desava, da vam se UVEK kada sanjate neke snove koji su slicni po svom sadrzaju dese neke lepe/ruzne stvari ?

Npr- Kada sanjam bebe, ja se obavezno razbolim, ili me nesto boli , u svakom slucaju nije mi dobro. Kontate ?
Bas me zanimaju vasa iskustva drugovi/drugarice forumasi/ce :klap:

Kontamo,tolko vijuge jos rade:lol:
Verujem u snove u rl-u,a u one sto sanjam samo dok spavam:lol::rotf:

Verujem i ne,svasta sanjam nekad osecam kao da se stvarno desava.Na javi sam upoznala jednog decka svideo mi se uputili par pogleda i to je to.Sanjala sam kako se vracam na to mesto gde sam ga srela i kazem:"Neka bude sta bude pitacu za br" idem ka njemu pocinjem da se gusim i decko poceo da mi diktira broje i samo 3 cifre jos mi ostale i probudim se.:( Sta ako je to bio taj br?

Имала сам тако ружан сан да је то страшно. И пре неко вече и сада, били су језиви.
Пре неко вече сам сањала како лебдим изнад кревета али да то не могу да контролишем, скроз до плафона, како покушавам да вриштим и да зовем маму, али као што у сновима бива, нема се гласа. Страшан осећај.
Синоћ сам сањала како ми се кожа одваја од тела, како сам узела и понерила кожу од образа до ока, и испод су биле неке црне ране. Значи..

Back