ZMAJEVA KUGLA + REP

• Začetnik teme Začetnik teme thruo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

thruo

Aktivan član
Poruka
1.546
šta mislite koje bi fuzije repera dovele do stvaranja vanvremenskog klasik albuma???
Napišite koje bi specijalne moći reperi imali!

eminem + slug + vinnie paz = slugpaz vinninem
power level: 5.000.000

moći:
perfektan wordplay kojim bi pravio orkane na celom UG tržištu.
"Emotional slaughter of christian religion with sense of giultiness and bloody tears which come from tha heart" - moć zbog koje bi došlo do novog svetskog rata u koji bi se uplele sve države!
"Multi-sylabic rhyme detonation of tha trackz"

Oh moj jeb-eni bože OMJB

izgubio sam 3 sekunde svog života pregledavši ovu temu..

Joj šta da radim.. osećam se tako jadno.. tako krhko... tako slomljeno... joj.... neeeeeeeee.... umireeeeem...

Moram da budem patetičan i da zaližem lepo svoju emo frizuru i da se udavim u suzama......

neeeeeeeeeeeeeeeeeee
šta da radim?

Thruo,koji si ti lik hebote :mrgreen:

Jasno je o čemu se radi,ali nisam nešto upućen u rep pesme i tekstove.
icon_smile.gif

gospodar vremena i reper iz kostolac... gosvrekos repos..

attack power: ne znam al mnogo boli....
kosa do kolena govnjivo braon boje ..
rime od kojih otpadaju muda..
mogucnost kreiranje diska sa pesmama koje nemaju nikakvog smisla AKA sekac glava..
i ono najvaznije, je legenda od koje se ledi krv u zilama i koja pripoveda da se od ove fuzije uplasio i sam bog.... mr.chak noris..

a shta je ovo,kao one celebrity emisije de biraju savrshene likove,kao ono ochi od od one halle berry(fucked up spelling)ili shta vec,dupe od j.lo i sise od pamele anderson...jel tako neshto,jer ako je tako neshto onda cu ja da se ukljuchim...samo mi reci da je tako neshto....

povratak tupaca bi zakopao 90% danasnje rep scene.ovih 10% bi ostala elita koja je oduvek i bila.snoop,dre,dmx,wu tang...

daj molim te ne proseravaj se, kao prvo tupakov povratak ne bi promenio nista u strukturi danasnjeg repa.. snoop ti je i dalje tu, i wu tang, sto oni ne zakopaju 90 posto repera? zato sto 90 % danasnjeg repa slusaju ne-reperi..
a kao drugo, koji vam je sad sa tim vracanjem tupaka, pustite coveka da pociva u miru..

daj molim te ne proseravaj se, kao prvo tupakov povratak ne bi promenio nista u strukturi danasnjeg repa.. snoop ti je i dalje tu, i wu tang, sto oni ne zakopaju 90 posto repera? zato sto 90 % danasnjeg repa slusaju ne-reperi..
a kao drugo, koji vam je sad sa tim vracanjem tupaka, pustite coveka da pociva u miru..

ili u prevodu,pustite ga da se odmara na kubi.....

ok,imam hibrida....

eminem,mos def i method man=Def Man's Shady Method

na skali od 1-10 evo sledecih kvaliteta

Napad-9
Odbrana-3
Izdrzhljivost-6
Stil-8
Flow-8
Ideje-10
Prihvacenost-8
Originalnost-9

+
Mogucnost transformacije i savrsheno blendovanje komplikovane strukture lirika,vizuelno shvatanje posredstvom chulnog na najvishem mogucem nivou,i sve to zajedno u prelepo ispoliranom ujednachenom i nesvakidashnjem flow-u.
-
u procesu usavrshavanja gubi se poznata struktura individualca i dolazi do blage konfuzije slushanjem navedenog hibrida,a time i odbojnost shirim masama slushaoca.

specijalne moci:
anti sve''i don't give a ****''kao univerzalni odgovor.....aktiviranje moci''role that shit,light that shit,smoke that shit''.....hit and run-mogucnost jakog napada i brzog povlachenja....mogucnost kombinovanja''combo attack''u jednom napadu u stilu klasichnog napushavanja''**** you,**** your mother,**** off,fagget,bitch,hoe,piece of shit''.....u nedostatku svega ostalog poslednja i najvazhnija moc''still don't give a ****''.....

:ok:

Back