Zloupotreba situacije samohranih majki

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne umanjujem vaznost seksa, dobrog seksa, ali kada se dodje u odredjene godine toga vise nema.
Zapravo kad dođeš u te godine videćeš da bahanalije tek počinju, Muškarci naročito kad prevale određenu dob prestaju da budu uzdržani i glupi.

I sta je onda to sto izistinski povezuje dvoje ljudi kao par?
Čim se pitaš onda ne možeš ni da zamisliš šta ga sve povezuje.

u crnini i otečenih crvenih očiju
od plača kobajagi ne od alkohola na šte srce :lol:
Cirkus su sve te metodologije startovanja.

Ali imao sam jednog drugara, taj je naleteo na odskočnu minu.

Mama dovela frajere, on spavao, njoj se učinilo da nije tu, on se probudi, krene u dnevni boravak, čuje nešto i taman da zine - Mama! - kad mama skoči do plafona a čika ne može da dohvati jastuče da se pokrije... i tako.

Objasnili smo mu i utešili ga. Posle je opet postao normalan mada je malo vukao u desno tokom narednih meseci,

Pa pobogu ''odradio'', valjda treba da ima neko poštovanje prema ženi koja mu je dopustila...da pazi da je ne povredi. Možda je mislila da će biti nežan. Ne smem da napišem šta je bilo u poruci
Pa covek treba da ima postovanje prema drugom coveku nevezano za pol.
A to je taj momenat,da li je rekla ne ako joj nesto nije prijalo?

Ma nije poenta tema, idite negde gde je tema seksualna izopačenost ili odrtavelost
onda idi i ti na tinejdž pdf tamo se još uvek drže majci za suknju musavi od slina do brade
Ne, ozbiljno.
Zivot nakon sexa. Kakav je? Da vas cujem. :)
sex je kao i vazduh draga moja, zvučiš drugačije nego kad si otišla ..ali nije važno

u životu između tridesete i četrdeset pete sex je nužno zlo naročito ako imaš decu koja ti uzmu zadnji atom snage...
teško je izdržati taj period i ostati normalan, ne nnapustiti bračnog druga, imati razumevanja za komemorativnu atmosferu u kući...

strpi se još malo, tvoje lepe godine tek dolaze.

onda idi i ti na tinejdž pdf tamo se još uvek drže majci za suknju musavi od slina do brade

sex je kao i vazduh draga moja, zvučiš drugačije nego kad si otišla ..ali nije važno

u životu između tridesete i četrdeset pete sex je nužno zlo naročito ako imaš decu koja ti uzmu zadnji atom snage...
teško je izdržati taj period i ostati normalan, ne nnapustiti bračnog druga, imati razumevanja za komemorativnu atmosferu u kući...

Pa sta sad jos devet godina da se ne kresem?! :sad2:

Za sebe pogotovo.
Nije kriv taj drugi sto me odradio,nego ja sto nisam gledala.
Zrtva je neko nad kim je izvrseno nasilje,vracamo se na pocetak,onda krivicna prijava
Ma to je mnogo komplikovanije od toga.
Sve pocinje emocionalnom manipulacijom.
U psihologiji postoji termin „Intermitten reinforcement“. U rukama manipulatora je to sjajan alat. Dobijanje nagrade za „ispravno ponasanje“ u nepravilnim intervalima i ne svaki put. I dok „zrtva“ ocekuje nagradu, a ne dobije je taj put nesvesno pristaje na pomeranje granica.
Ne govorim direktno o ovom slucaju, vec uopsteno o nacinu stvaranja „zrtve“ van tih nekih zakonskih okvira.

Pa sta sad jos devet godina da se ne kresem?! :sad2:
ma ne bre kafo
nego da budeš strpljiva sa proređenim terminima i sa nedovoljno putenog uživanja
imaš zadatak to su deca, a ako ga uspešno rešiš i odgajiš normalne ljude
sex će ti posle biti još slađi
i biće ga u izobilju jer su deca porasla i zapalila svojim putem...
niko se ne smenjuje na vratima da traži sendvič...

Poslednja izmena:
U psihologiji postoji termin „Intermitten reinforcement“. U rukama manipulatora je to sjajan alat. Dobijanje nagrade za „ispravno ponasanje“ u nepravilnim intervalima i ne svaki put. I dok „zrtva“ ocekuje nagradu, a ne dobije je taj put nesvesno pristaje na pomeranje granica.
Ne govorim direktno o ovom slucaju, vec uopsteno o nacinu stvaranja „zrtve“ van tih nekih zakonskih okvira.
svi su žrtve ako očekuju nagradu za ono što su učinili.

Znam za to Bambi,ali manipulatori se uvek otkriju u par bleskova na pocetku.
Znaci ko na pocetku kaze a nije tako strasno umesto mar.s u piz.du materinu da te ne vidim.Ti trebas tek da dodjes u situaciju da neko manipulise,ne moze sa mnom da manipulise lik koga sam videla par puta

Pa pobogu ''odradio'', valjda treba da ima neko poštovanje prema ženi koja mu je dopustila...da pazi da je ne povredi. Možda je mislila da će biti nežan. Ne smem da napišem šta je bilo u poruci
Pusti to iz sebe. Slutim šta te muči ali mislim da je tvoja mama samo ložila drugaricu.

Kao ono, pocepao me direktoriski, prava je stoka. To žene jedne drugima prave zazubice.

Ista sam kao i pre, ali ti si nekako...agresivna skoro. Ne znam zasto.

Ovo gore pitanje sam postavila zato sto verujem da sex nije samo sex, cak i kada svesno samo to trazimo. I da nismo ni svesni kada „zakacimo“ i po koju emociju. I onda s godinama prodje seksualni ushit i trebamo ono za sta smo se i onako „kacili“.
Ne ocekujem da drugi misle kao ja. Da naglasim! :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back