крсташ
Veoma poznat
- Poruka
- 10.604
Банализовање расправе и скретање у погрешном правцу.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ubijen od komunista , to ti tvrdis gospodjice.Ja to nikada nisam rekao. Ti si neverovatan lažov.
Ti si rekao da sam ja rekao da su svi ubijeni od strane komunista bili neveni ljudi. Ja to nikada nisam rekao. Ti si neverovatan lažov.Ubijen od komunista , to ti tvrdis gospodjice.
To sto sam ja rekao je istina,, a ti si taj koji lazes, svako moze da vidi sta si pisao na prethodnim stranicima, i sada kada sam te demantovao, e sada ti to ''nisi pisao''...smesno i jadnoTi si rekao da sam ja rekao da su svi ubijeni od strane komunista bili neveni ljudi. Ja to nikada nisam rekao. Ti si neverovatan lažov.
Svi mogu da vide da si ti neverovatan lažov. Da li imaš hrabrosti da kažes broj poruke u kojoj sam rekao da su svi ubijeni od strane komunista bili neveni ljudi?To sto sam ja rekao je istina,, a ti si taj koji lazes, svako moze da vidi sta si pisao na prethodnim stranicima, i sada kada sam te demantovao, e sada ti to ''nisi pisao''...smesno i jadno
Престани да импутираш другима оно што нису написали.To sto sam ja rekao je istina,, a ti si taj koji lazes, svako moze da vidi sta si pisao na prethodnim stranicima, i sada kada sam te demantovao, e sada ti to ''nisi pisao''...smesno i jadno
To sto sam ja rekao je istina,, a ti si taj koji lazes, svako moze da vidi sta si pisao na prethodnim stranicima, i sada kada sam te demantovao, e sada ti to ''nisi pisao''...smesno i jadno
Da li je istina da nijedan nevin čovek nije ubijen od strane komunista?Svaku rijec koju kazes je istina, samo naprijed!
Ja to nikada nisam rekao. Ti nisi dokazao da sam ja to rekao. Ti si neverovatan lažov. Tvoja tvrdnja je kleveta. Pravilnik foruma zabranjuje klevetanje.Za PA8 su svi nevini kojima su komunisti sudili na sudovima.
Spamujes forum sa svojim nebulozama, baronu Minhauzenu, a o tomi muuuuuuuuu.Ja to nikada nisam rekao. Ti nisi dokazao da sam ja to rekao. Ti si neverovatan lažov. Tvoja tvrdnja je kleveta. Pravilnik foruma zabranjuje klevetanje.
Stjepana Đurekovića, a i drugu dvojicu nije likvidirala OZNA nego DB SR Hrvatske:Za PA8 ''nevino'' likvidirani oz OZNE
Pogledajte prilog 1441205
Pogledajte prilog 1441206
Pogledajte prilog 1441207
Stjepana Đurekovića, a i drugu dvojicu nije likvidirala OZNA nego DB SR Hrvatske:
Josip Perković (Croatian pronunciation: [jǒsipperkoʋit͡ɕ] ⓘ; born 17 May 1945) is a former director of the Yugoslav-era Croatian secret police, the State Security Service (Služba državne sigurnosti, SDS),[Note 1] convicted in 2016 in Germany to life in prison for his involvement in the 1983 assassination of Croat émigré Stjepan Đureković.
Svi vide da si ti naverovatan lažov.Spamujes forum sa svojim nebulozama, baronu Minhauzenu, a o tomi muuuuuuuuu.
Svi vide da tvome lupetanju nema kraja iz praznog u supljegSvi vide da si ti naverovatan lažov.
Bez laprdanja jado, malo manje junačenja, škodi zdravlju.Njega su roknuli Crnogorci jado
https://balkans.aljazeera.net/teme/2019/3/6/operacija-sdb-arkan-i-giska-su-ubili-stjepana-durekovica
Svaku rijec koju kazes je istina, samo naprijed!
Kaze wikipedija ....Stjepan.a Đurekovića, a i drugu dvojicu nije likvidirala OZNA nego DB SR Hrvatske:
Josip Perković (Croatian pronunciation: [jǒsipperkoʋit͡ɕ] ⓘ; born 17 May 1945) is a former director of the Yugoslav-era Croatian secret police, the State Security Service (Služba državne sigurnosti, SDS),[Note 1] convicted in 2016 in Germany to life in prison for his involvement in the 1983 assassination of Croat émigré Stjepan Đureković.
Kaze wikipedija ....
Malo manje lupetanja i guslanja, škodi zdravlju.Njega su roknuli Crnogorci jado
https://balkans.aljazeera.net/teme/2019/3/6/operacija-sdb-arkan-i-giska-su-ubili-stjepana-durekovica
Malo manje lupetanja i guslanja, škodi zdravlju.
Pogledajte prilog 1443784
Perković je uhapšen u petak i odmah je avionom iz Zagreba upućen za Minhen, pošto hrvatski Ustavni sud nije uvažio njegovu žalbu.
Nemačke vlasti traže bivšeg visokog zvaničnika jugoslovenske tajne službe, poznatije kao UDBA, zbog navodne umešanosti u ubistvo hrvatskog političkog emigranta Stjepana Đurekovića 1983. godine u blizini Minhena.
„Ustavni sud Republike Hrvatske doneo je odluku kojom se ustavna tužba odbija“, navodi se u saopštenju suda koje je objavljeno na sajtu nakon donošenja odluke o Perkovićevom izručenju.
Perkovićev advokat Anto Nobilo rekao je da je „posle 10 sati [ujutro] policija Perkovića odvela iz njegovog doma“.
Perković je, međutim, u utorak rekao da očekuje da će biti oslobođen, čak i u slučaju da bude izručen radi suđenja za ubistvo.
„Ako već odem u Minhen, očekujem brzo suđenje… A ja, naravno, očekujem da se potvrdi moja apsolutna neumešanost u ono za što me optužuju“, rekao je Perković.
I dok je Perković izručen Nemačkoj, drugi pripadnik tajnih službi iz vremena Jugoslavije, koga Nemačka traži zbog navodne umešanosti u ubistvo, Zdravko Mustač, neće biti izručen zbog zastarelosti, odlučio je ranije ovog meseca Županijski sud u Velikoj Gorici.
Slučaj je postao kontroverzan pošto je Hrvatska prošle godine odbila da izmeni zakon o ekstradiciji, što je trebalo da omogućio primenu evropskih naloga za hapšenje. To je navodno bio pokušaj da se zaštiti Perković. Brisel je potom Zagrebu zapretio sankcijama, zbog čega je Hrvatska promenila stav.
Slučaj Perković izazvao je političke nesuglasice u Hrvatskoj, a veruje se da je prvobitna nespremnost Zagreba da izruči Perkovića razljutila nemačku vladu.
Perković je pomogao uspostavljanje obaveštajne službe u Hrvatskoj u vreme raspada Jugoslavije, početkom devedestih godina, a posle toga je bio na visokim pozicijama u službama bezbednosti.
https://balkaninsight.com/sr/2014/01/24/perković-izručen-nemačkoj/
Likvidirani ustaski teroristi za PA8 ''nevine zrtve komunizma''
Ime i prezime Ubijen Gdje
01. Ivan Protulipac 1946 Italija
02. Ilija Abramović 1948 Austrija
03. Dinka Domančinović 1960 Argentina
04. Rudolf Kantonci 1962 Argentina
05. AnđelkoVučina 1966 Kanada
06. Mate Miličević 966 Kanada
07. Marijan Šimundić 1967 Njemačka
08. Jozo Jelić 1967 Njemačka
09. Mile Jelić 1967 Njemačka
10. Petar Tominac 1967 Njemačka
11. Vlado Murat 1967 Njemačka
12. Anđelko Pernar 1967 Njemačka
13. Hrvoje Ursa 1968 Njemačka
14. Đurp Kokić 1968 Njemačka
15. Mile Rukavina 1968 Njemačka
16. Krešimir Tolj 1968 Njemačka
17. Vid Maričić 1968 Njemačka
18. Ante Znaor 1968 Italija
19. Josip Krtalić 1968 Italija
20. Nedjeljko Mrkonjić 1968 Francuska
21. Pere Čović 1968 Australija
22. Mirko Čurić 1969 Njemačka
23. Nahid Kulenović 1969 Njemačka
24. Vjekoslav Luburić 1969 Španjolska
25. Mijo Lijić 1970 Švedska
26. Mriko Šimić 1971 Njemačka
27. Ivo Bogdan 1971 Argentina
28. Maksim Krstulović 1971 Velika Britanija
29. Drago Mihalić 1972 Njemačka
30. Josip Senić 1972 Njemačka
31. Dr. Branko Jelić 1972 Njemačka
32. Stjepan Ševo 1972 Italija
33. Tatjana Ševo 1972 Italija
34. Rosemari Bahorić 1972 Italija
35. Stjepan Crnogorac 1972 Slovenija
36. Ante Miličević 1972 Jugoslavija
37. Josip Buljan-Mikulić 1973 Njemačka
38. Mate Jozak 1974 Njemačka
39. Ilija Vučić 1975 Njemačka
40. Ivica Miošević 1975 Njemačka
49. Bruno Bušić 1978 Francuska
50. Križan Brkić 1978 USA
51. Jozo Miloš 1979 Njemačka
52. Marijan Rudela 1979 USA
53. Zvonko Štimac 1979 USA
54. Goran Šećer 1979 Kanada
55. Cvitko Cicvarić 1979 Kanada
56. Nikola Miličević 1980 Njemačka
57. Mirko Desker 1980 Njemačka
58. Antun Kostić 1981 Njemačka
59. Mate Kolić 1981 Francuska
60. Petar Bilandžić 1981 Njemačka
Vidim da imas jake izvore, tipa rekao Bokan na tv hepiju.Više ustaša je bilo u omanjem selu u nekoj hercegovačkoj zabiti. Niste se nešto pretrgli. Nego gde su Pavelić, Artuković, Dragojlov?
Citata i zteksta koji si postavioMalo manje lupetanja i guslanja, škodi zdravlju.
Pogledajte prilog 1443784
Perković je uhapšen u petak i odmah je avionom iz Zagreba upućen za Minhen, pošto hrvatski Ustavni sud nije uvažio njegovu žalbu.
Nemačke vlasti traže bivšeg visokog zvaničnika jugoslovenske tajne službe, poznatije kao UDBA, zbog navodne umešanosti u ubistvo hrvatskog političkog emigranta Stjepana Đurekovića 1983. godine u blizini Minhena.
„Ustavni sud Republike Hrvatske doneo je odluku kojom se ustavna tužba odbija“, navodi se u saopštenju suda koje je objavljeno na sajtu nakon donošenja odluke o Perkovićevom izručenju.
Perkovićev advokat Anto Nobilo rekao je da je „posle 10 sati [ujutro] policija Perkovića odvela iz njegovog doma“.
Perković je, međutim, u utorak rekao da očekuje da će biti oslobođen, čak i u slučaju da bude izručen radi suđenja za ubistvo.
„Ako već odem u Minhen, očekujem brzo suđenje… A ja, naravno, očekujem da se potvrdi moja apsolutna neumešanost u ono za što me optužuju“, rekao je Perković.
I dok je Perković izručen Nemačkoj, drugi pripadnik tajnih službi iz vremena Jugoslavije, koga Nemačka traži zbog navodne umešanosti u ubistvo, Zdravko Mustač, neće biti izručen zbog zastarelosti, odlučio je ranije ovog meseca Županijski sud u Velikoj Gorici.
Slučaj je postao kontroverzan pošto je Hrvatska prošle godine odbila da izmeni zakon o ekstradiciji, što je trebalo da omogućio primenu evropskih naloga za hapšenje. To je navodno bio pokušaj da se zaštiti Perković. Brisel je potom Zagrebu zapretio sankcijama, zbog čega je Hrvatska promenila stav.
Slučaj Perković izazvao je političke nesuglasice u Hrvatskoj, a veruje se da je prvobitna nespremnost Zagreba da izruči Perkovića razljutila nemačku vladu.
Perković je pomogao uspostavljanje obaveštajne službe u Hrvatskoj u vreme raspada Jugoslavije, početkom devedestih godina, a posle toga je bio na visokim pozicijama u službama bezbednosti.
https://balkaninsight.com/sr/2014/01/24/perković-izručen-nemačkoj/
Ne laži jožobrozovisto, OZNA je bila Brozov Smerš, vojna formacija a UDBA tajna policija. Nastavak OZNE je bio KOS, s tim da je UDBA preuzela ideologiju i civile.a si
Citata i zteksta koji si postavio
Nemačke vlasti traže bivšeg visokog zvaničnika jugoslovenske tajne službe, poznatije kao UDBA, z
Prvo se zvala OZNA, a posle UDBA, ti bas volis da se blamiras ovako javno sa lupetanjem , e decko, decko
Premalo, velika većina je izbegla ruku pravde.Vidim da imas jake izvore, tipa rekao Bokan na tv hepiju.
To je kao da pitas Jevreje sto niste uhvatili Mengela, Milera. ZOMERA, Starka, Johan Ris, Dailde...i da ''zakljucis'' niste se nesto bas pretrgli..
Inace na Blajburgu je na prekim sudovima likvidirano preko 40.000 ustasa, malo ?