Зло дрво (да се најежиш)

Au ljudi nije to nista... Na jednom od poseda moje babe(mojih buducih poseda z:mrgreen: )
se nalazi jedan region prekriven velikom kamenom plocom. Onda jednog dana su dosli likovi i skenirali citavo podrucije i rekli da postoji verovatnoca da se ispod te ploce nalaze zlatni i predmeti i ostala vredna blaga, jos zakopavana od strane rimljana i pljackasa... Rekli su da ce mozda doci da iskopaju i provere ali se nikad nisu vratili, onda je jedna dezurna budala(svako selo ima svoju dezurnu budalu) se napravila pametna i pocela da kopa, i sledeci put kad su ga videli,bilo je to kada je obesio sam sebe.... A jos od davnina tim prostorima kruze price o ukletom blagu i ukletim grobnicama z:p

Ej bre.... Osim ako nije izgledao kao da se obesio o ukleto drvo, ne spamuj temu! :)
A posto sam tek sda video Vuletov post, hajd da mu odgvorim...
Kontam ja sta ti hoces da kazes, a kontam i da to uopste nije receno u postu o kom sam ja pisao... Ne mogu ja da bacam pasulj da bih saznao dal ti mislis da je problem sto Srbi nesto pitaju Evropljane ili je problem sto se nista ne nadje, pa nema ni sta da se pitaju Evropljani....... :)

Ej bre.... Osim ako nije izgledao kao da se obesio o ukleto drvo, ne spamuj temu! :)
Kontam ja sta ti hoces da kazes, a kontam i da to uopste nije receno u postu o kom sam ja pisao... Ne mogu ja da bacam pasulj da bih saznao dal ti mislis da je problem sto Srbi nesto pitaju Evropljane ili je problem sto se nista ne nadje, pa nema ni sta da se pitaju Evropljani....... :)
srecni jesi ti to blago meni naucio da gatas u pasuljz:lol:

A STA AKO SE BAS OBESIO O UKLETO DRVO?
Au *** ja tebe ne razumem draze ti je neko drvo od blaga z:hm:

Ok,ako ima jos neka zaludna budala ovde osim mene,koja zeli da kopa,driluje i zaviri malo ispod povrsine ove kamencuge radi moguceg obogacavanja nek mi se javi na pp i dogovoricemo se vec nekako.z:mrgreen:z:)z:poz:

I znam ja Happy da ti nisi vidovit,ali sta ces ybg,pokusaj nekad s tim pasuljem....ili bobom,cujem on ima vecu karmickogalakticku moc.z:mrgreen: xD

Ok,ako ima jos neka zaludna budala ovde osim mene,koja zeli da kopa,driluje i zaviri malo ispod povrsine ove kamencuge radi moguceg obogacavanja nek mi se javi na pp i dogovoricemo se vec nekako.z:mrgreen:z:)z:poz:

I znam ja Happy da ti nisi vidovit,ali sta ces ybg,pokusaj nekad s tim pasuljem....ili bobom,cujem on ima vecu karmickogalakticku moc.z:mrgreen: xD

Ja sam pokusao da saznam kako se to radi sa pasuljem na pdfu Travke i biljke (valjda se tako zove), al su mi zakljucali brzo temu. Izgleda da neke svete tajne treba da ostanu tajne... :)

Ja sam pokusao da saznam kako se to radi sa pasuljem na pdfu Travke i biljke (valjda se tako zove), al su mi zakljucali brzo temu. Izgleda da neke svete tajne treba da ostanu tajne... :)

Hahaha,ja sam citao negde na netu da kada bacis pasulj onda gledas u kom se sazvezdju formirao oblik i onda se gata.... :eek: mada cisto sumnjam da su stare babe upoznate s tim. XD

Sigurno ima raznih nacina.....al da ne vodimo temu u off.

pa nije to zivotinja pa da se dresira..To ide drugacije....Npr,ako je tu neko bacio kletvu iz nekog razloga,ili je tu ubijen neko pa mu luta duh jer ne moze da predje na onaj svet i tome slicno...E,sad,svaka kletva i magija se moze skinuti ako se sazna pravi uzrok sto se sve to desava i uradi se skidanje svega toga

Woooooooooow!!!!! :D :D :D

Zdravo Vlajna,ja sam Vuk!

E a jel si ti neka vidovita baba gatara,jel!? :D

Zdravo i tebi Vuce...Samo se nadam da nisi neki olinjali,sumski vuk ;) Vidovita tu i tamo,kad stavim naocare sve vidim bolje :D Baba tesko da mogu da budem sa svojih 20 godina,a gatara nisam sigurno jer su gatare mnogooo starije. Pa ako te zanimaju sredovecne dame mogu da ti sredim nesto ;)

e,pa,vidis hepi,treba da se iskopa i da se uz popa i sve ostalo sahrani kako dolikuje,a zatim da se osvesta to drvo. I postoje posebne bajalice kojima se isteruje necastivi sa nekog mesta,a one se govore na vlaskom jeziku.

Zdravo i tebi Vuce...Samo se nadam da nisi neki olinjali,sumski vuk ;) Vidovita tu i tamo,kad stavim naocare sve vidim bolje :D Baba tesko da mogu da budem sa svojih 20 godina,a gatara nisam sigurno jer su gatare mnogooo starije. Pa ako te zanimaju sredovecne dame mogu da ti sredim nesto ;)

Nisam bre...ja sam Vukodlak! :D
Pa dobro,ja to "baba gatara" reko onako figurativno... ;)
Neka,neka,ok su mi ove s 20. z:mrgreen:

Back