Zle Forumske Bakice

ne kažem, ali sve više čujem od ljudi kako se ta i ta prozlila..kako su se iznenadili šta radi ljudima iza leđa
kako šalje pepeove, muti ovde onde..
i ja reko, pazi to ista ko ova moja

pa onda čuješ opet sa drugog mesta i to sve - zfb

ja nisam ni rekao da su SVE žene preko 5 u istom košu, koj ti je

...nikoji brate, sam si to izneo u uvodnom postu...sto se sad "otimas",
procitaj sta si pisao tamo....
...a lepo rekoh da ti prijaju ti pp-ovi vidis da je sam nazva SVOJOM:lol:

ZFB :zcepanje: I Erik Bern bi ti pozavideo na imenu tog fenomena, tj. "igre". Godine možda i nisu toliko bitne, ZFB igru mogu da igraju i žene mladje od 50 godina. Poremećaj unutar ličnosti gde "odrasli" gubi autoritet u odnosu: dete,odrasli,roditelj verovatno dovodi do disbalansa i manifestuje se kao ZFB. Ponekad stariji ljudi ekstremno podetinje... već svi znamo tu priču.
To bi bilo moje skromno mišljenje sa stanovišta TA... Ipak sam ja još uvek samo mladi pilić :)

...nikoji brate, sam si to izneo u uvodnom postu...sto se sad "otimas",
procitaj sta si pisao tamo....
...a lepo rekoh da ti prijaju ti pp-ovi vidis da je sam nazva SVOJOM:lol:

pa naravno da je moja
stalkerka bre

kako gde odem na neki forum, ljudi stanu da me abažavaju
al dobro to je zato što sam genia

i sad, samo odnekud vidiš kako počinju da se pojavljuju čudni nikovi, sa po pravilu malim brojem postova (dakle uglavnom čita i ćuti)
tek tu i tamo, drzne se da mi se približi sa kojekakvim komentarom

a šta zapravo radi - prati sa kim bih mogao da sam eventualno dobar
onda ih startuje i pepejiše i truje protiv mene
te on je ovakav te on je onakav i taj rad

zašto? Čuva me od ostalih
nada se da ću biti njen kad tad

u prevodu - totalni fijuk, mandril i masovni ubica

jesi gldala Misery? e pa to

miseryDD.jpg

Elem, dok sam o tome mislio, nisam verovao da će se već do sada iskristalisati jedan čudan fenomen – fenomen zlih forumskih bakica.

Na sve strane, vidim da ima učesnica koje voze 6-tu deceniju, ali koje su na diskusijama živahne.
:huh: Gde su? Na koga konkretno mislis_

Ono što upada u oči, je njihov otrov. Odakle on?
Kako je nastao?

Prijatelju Zoro, moraces da budes konkretniji. Ima otrova i kod forumasa i kod forumasica, a cenim da to bas i nema puno veze s godinama.

Da li je to životni sok koji se za deset godina nekako pokvario?
Ili je to obična zavist prema mladim devojkama, ženama, koje veselo lepršaju sa teme na temu..

Zavist, zavist :mrgreen:

Nije lako stariti, znam.
Prema ženama je tu nekako priroda posebno nepravedna.
Njihovo lice, telo..nemilosrdno ih odaju i nema te diskusije u kojoj će joj se više ikada gađati ton i slika jer, kada se ugase monitori, kada se ode na spavanje i pogleda u taj podvaljak, taj vrat u te ruke i pege..one ostaju same,same sa svojim godinama od kojih se upravo u nepoivrat otkinuo, još jedan dan.

Ovo ti je takav stereotip, da mi nije dobro.

Kakvo je njihovo zlo? Zašto uživaju da mrse račune mladim ženama? Zašto tračare? Zašto mute?
Hoće li im to zategnuti kožu?
Podignuti sise? Dupe?
Hoće li im to dovesti ljubavnika?

Nece, ali meni opet nije jasno gde si ih ti nasao. Ja na ovom forumu bivstvujem vec godinama, i nisam primetila fenomen "zlih bakica" samo "zlih forumasa i forumasica" svih boja, oblika, starosti... A ako cemo pravo, ceo ovaj tvoj uvodni post prilicno je zloban za jednog finog forumasa. Iznenadjena sam. Neprijatno.

Hoće li im spletkarenja doneti sreću? - Neće

A hoće li se osećati dobro? Hoće

Zašto?

Ne znam za spletkarenje, time se ne bavim, zamorno je, ali volim da odgovorim istom merom, verujem da sila silu silom savladjuje, da dziberana razume samo dziberski jezik a meni nije nikakav problem da ga upotrebim, i osecam se sasvim fino pre i posle.

E sad, problem su ovi moderatori kvarni, ne daju ljudima ni da se izvredjaju kako treba :(

gospodjice, suviše si dugo na ovom forumu da bi se pravila "neprijatno iznenadženom"
nemo izigravaš francusku sobaricu kad znaš na šta mislim

To na KOGA konkretno mislim, ne želim da pišem
to ću, ukoliko se nastavi, ukazati onome kome treba, sa sve praćenjem IP-a i kopiranjem pretećih i ucenjivaških poruka.

ja sam posuo sneg, sada neka zver ostavi trag

Pre desetak godina, na jednom drugom forumu, pitao sam se – da li je moguće da ćemo i kao starci, ovako diskutovati? Da li će nam tada forumi biti zanimacija ili uspomena.
I, za slučaj da nam ipak ostanu zanimacija, o čemu ćemo pričati?
O tabletama, bolovima, unucima, razbibrigama..ili o uvek istim „let’s learn Life“ temama, koje će nam tada pristajati odveć smešno..

Elem, dok sam o tome mislio, nisam verovao da će se već do sada iskristalisati jedan čudan fenomen – fenomen zlih forumskih bakica.

Na sve strane, vidim da ima učesnica koje voze 6-tu deceniju, ali koje su na diskusijama živahne.
Ono što upada u oči, je njihov otrov.

Odakle on?
Kako je nastao?
Ili je to obična zavist prema mladim devojkama, ženama, koje veselo lepršaju sa teme na temu..

Nije lako stariti, znam.
Prema ženama je tu nekako priroda posebno nepravedna.
Njihovo lice, telo..nemilosrdno ih odaju i nema te diskusije u kojoj će joj se više ikada gađati ton i slika jer, kada se ugase monitori, kada se ode na spavanje i pogleda u taj podvaljak, taj vrat u te ruke i pege..one ostaju same,same sa svojim godinama od kojih se upravo u nepoivrat otkinuo, još jedan dan.

Kakvo je njihovo zlo? Zašto uživaju da mrse račune mladim ženama? Zašto tračare? Zašto mute?
Podignuti sise? Dupe?

Zašto?
Ti ovo odeklamova ko pesmicu napamet. :roll: :think:

A nište se ne zapita za sebe! :eek:

:huh: Gde su? Na koga konkretno mislis_

Prijatelju Zoro, moraces da budes konkretniji. Ima otrova i kod forumasa i kod forumasica, a cenim da to bas i nema puno veze s godinama.

Zavist, zavist :mrgreen:

Ovo ti je takav stereotip, da mi nije dobro.

Nece, ali meni opet nije jasno gde si ih ti nasao. Ja na ovom forumu bivstvujem vec godinama, i nisam primetila fenomen "zlih bakica" samo "zlih forumasa i forumasica" svih boja, oblika, starosti... A ako cemo pravo, ceo ovaj tvoj uvodni post prilicno je zloban za jednog finog forumasa. Iznenadjena sam. Neprijatno.

Ne znam za spletkarenje, time se ne bavim, zamorno je, ali volim da odgovorim istom merom, verujem da sila silu silom savladjuje, da dziberana razume samo dziberski jezik a meni nije nikakav problem da ga upotrebim, i osecam se sasvim fino pre i posle.

E sad, problem su ovi moderatori kvarni, ne daju ljudima ni da se izvredjaju kako treba :(
Sve:
:ok:

A boldovano:
:super:

Ono što upada u oči, je njihov otrov.

Odakle on?
Kako je nastao?

...

Podignuti sise? Dupe?

Zašto?

Iskreno... ovo zaista jeste fenomen. Ne samo na ovde, vec na svakom cosku.
Mada... mislim da nema bas veze iskljucivo sa godinicama, vec kakav je ko kao osoba.
Na jednom forumcicu se nalazi jedna nesrecna zenica, mogu slobodno da kazem da je nesrecna jer ne vidim razlog zbog koga bi spletkarila i pravila gluposti, osim da je na to navodi sopstvena nesreca. O njoj svako prica istu pricu... da spopada svaki muski nick, da ne podnosi zene koje su mladje od nje, koje su zanimljivije od nje... a verujte mi, nije tesko biti bolji od goreg, problem je biti bolji od boljeg, ipak se treba pomuciti. Elem, kada je odbaci neki muski nick u smislu da otpocne razgovor/polemiku/kako god po temama sa nekom drugom zenskom personom, ona se pretvara u zlu azdaju i spletkari, izmislja, smislja, pokusava, sta god... ne bi li raskantala taj nekakav kontakt, izmisljajuci kako se njoj svi udvaraju, svi je jure, svi ovo, svi ono... a ona jadna moralna (ali nakaza), kod kuce ima prelepog supruga, predivan brak u kome uziva (njene reci)... itd itd itd... mislim, sve najlepse i najbolje, prosto kao u bajci. A onda sam se ja, kao i mnogi sa tog forumcica zapitali kako je sve tako besprekorno/savrseno, a ganja druge muskarce, 48 sati dnevno provodi po internetu tracareci do besvesti i nazad. Hmm ... recimo, da sam samo jednu pricicu cula o njoj, uzela bih sa rezervom, ali ako cujem (minimum) deset puta, pa jos izmisli pricu i spletku koja se dotice i moje malenkosti, e onda se uverim. Osobe poput nje su bede ljudske, dno dna pa ono jos ispod (ukoliko moze da se zagrebe). Ali da, beda ljudska mora da ima minimum tri saveznika (uvek se radi o zenama istih godina, ili budu starije drasticno), jer je nesposobna cak i spletku da sprovede sama. Ne mislim ja da to ima veze sa duzinom boravka po raznim internet mestima, osoba se jednostavno takva rodi, s tim sto na ovom prostoru pokusava da bude ono sto nije, kao i da sebe predstavi u nekom lepom izdanju (osim u slucaju ukoliko kruze fotke na kojima se jasno i glasno vidi razlog kompleksa i potpuno (ne)vodjenje racuna o sebi i osnovnim principima higijene), a istina je sasvim, sasvim drugacija. I tako... daleko njima lepa kuca. Neka se pogledaju u ogledalce makar nakon jutarnjeg umivanja... ono kao: cik ako smete. I da... za kraj... kada kaze "dobar dan", treba se zapitati i da li je dan i da li je dobar. Hronicni lazovi su cudo.

Poslednja izmena:

Back