Zlatibor, Zlatar, Kopaonik, Divčibare

• Začetnik teme Začetnik teme vitorovic
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Moze li neko da preporuci smestaj za mene I devojku na Zlatiboru?
Bio sam do sada 3 puta za docek NG tamo I samo prvi put mi je bio zaista super (smestaj I provod). Svaki naredni odlazak je bio sve losiji. S obzirom da je zadnji odlazak bio pre nekih 6 god hteo bih da probam sa Zlatiborom jos jednom  Zanimam me period od 30 decembra do 2-3 Januara.
Kakav smestaj trazim:
- Treba da bude blizu centra posto necu dolaziti kolima. Znam za onu foru 100m do centra je majke mi pa kad odes tamo ono bude 2km tako da…
- Sam smestaj treba da ima francuski lezaj, sopstveno kupatilo I minimum 3 *
- Korektni vlasnici. Ne zelim da odem tamo pa da se ciganisem sa njima
- Cena smestaja oko 50e po danu (nemam pojma koje su cene ali kapiram da se mogu uklopiti u ovu cifru)
Svaka preporuka je dobro dosla, moze I na PP.
PS. moze i neka druga planina

ako niste ništa našli pogledajte dali vam odguvara ovo
VILA BOROVI - ZLATAR, NOVA VAROŠ

В И Л А Б О Р О В И
СЕОСКИ ТУРИЗАМ
на обронцима
планине
Златар

Вила „Борови” се налази у центру туристичке зоне ваздушне бање Златар. Удаљена је око 30 метара од РХ центра „Златар” с јужне, осунчане падине до самих пешачких стаза и спорских терена.

В И Л А Б О Р О В И
ЕТНО ТУРИЗАМ У НЕТАКНУТОЈ ПРИРОДИ ЗЛАТАРА
Вила „Борови” се налази у центру туристичке зоне ваздушне бање Златар. Удаљена је око 30 метара од РХ центра „Златар” с јужне, осунчане падине до самих пешачких стаза и спорских терена.
Објекат је лоциран у мирном крају, далеко од саобраћајница – острво у мору тишине. Изузетно повољна клима (мешавина медитеранске и планинске) пријатно ће утицати на ваше расположење, а самим тим и на здравље.
Кућа за издавање је потпуно спремна да задовољи ваше потребе. Састоји се од три
спаваће собе с купатилима (свака соба има засебно купатило), предсобља, кухиње, трпезарије и дневног боравка. Из дневног боравка и двокреветне собе излази се на пространу терасу с погледом на планине Златар и Јавор.
У сутерену се налази гаража за два аутомобила и два мотора. Поред тога налазе се и просторије за одлагање ски опреме и бицикала. Кућа је на услузи само гостима, домаћини живе у засебној кући.
Током целог дана кућа је обасјана сунчевим зрацима. До куће води асфалтни пут који се одваја од главног пута који води до хотела „Златар“.
Кућа је оспособљена за коришћење током сва четири годишња доба.
Поред удобног смештаја на услузи вам је и богат избор домаће хране. Домаћини нуде више опција, а на вам је да се одлучите:
1. преноћиште с коришћењем кухиње и самосталним припремањем хране;
2. преноћиште с доручком;
3. преноћиште са свим оброцима (број, време и количина оброка није ограничена).
У случају да се одлучите за прву опцију домаће прехрамбене производе можете набавити од домаћина.
Код опције два и три треба нагласити да је храна искључиво домаћа и произведена у овом домаћинству, и то на традиционалан еколошки начин, без употребе конзерванаса, пестицида и вештачких ђубрива.
Боравак на Златару можете обогатити једнодневним излетима:
1. обилазак манастира Милешевске епархије – Милешева, Прибојска Бања, Куманица, Мажићи, Давидовица и новосаграђени манастир Св. Козме и Дамјана на планиниЗлатар
2. обилазак резервата природе Увац – кањона реке Увац, станишта белоглавих суповаи Буковичке и Ушачке пећине.
Цена услуга је по договору. За сталне госте нудимо низ погодности, о чему се можете распитати преко телефона. Ако нас препоручите пријатељима, нудимо попуст и вама и онома које сте нам препоручили

Da bismo ispostovali Pravilnik za sve ostale informacije,oko rezervacije,cene i sl. kontaktirati korisnika GUJANICIC na PP.
trenutni moderator na PDF Putovanja,
J.e.l.e.n.a.

Poslednja izmena od moderatora:
Ako ste na Zlatiboru ne propustite priliku da obiđete Stopica pecinu
Jedna od većih atrakcija u užičkom kraju je svakako Stopića pećina, jedna od najvećih istraženih pećina u Srbiji. Nalazi se na levoj obali reke Prištavice, na nadmorskoj visini od 711 metara, nedaleko od sela Stopići, između sela Rožanstvo, Trnava i Sirogojno, na istočnim obroncima Zlatibora, udaljena oko 30 kilometara od Užica i 19 kilometara od turističkog centra Zlatibora na putu za Sirogojno. Pećina je vrlo blizu puta (put u stvari prolazi iznad pećine), tako da je pristupačna za posetioce.
12917971281.jpg

Istraženi deo pećine je dug oko 1600 metara, koji je jednim delom podvodni sistem kanala. Za posetioce je uređen ulazni deo dužine nekoliko stotina metara koji obuhvata Svetlu dvoranu, Tamnu dvoranu i Dvoranu sa kadama. Klima u pećini zavisi od spoljašnje klime.
129179714513.jpg

Poslednja izmena od moderatora:

Back