Zivotno pitanje na koje ja nemam odgovor!!!!!!!!!!

Samo da se javim i donesem malo pozitivnih vesti na ovu moju temu :D
Prekvalifikovala sam se :klap: u med.sestru vaspitaca sto mi je za sad dovoljno da ostanem u jaslicama i sto i nije bilo tako tesko,svega desetak ispita :super:
Finansijski je bilo malo povuci potegni,ali iscupala sam repu :manikir:
Jos uvek nemam posao za stalno ali sada bar imam realnih razloga da mu se nadam! :ok: Cuvam i neku decu privatno pa tim novcem krpim razne rupe u nasoj porodicnoj ekonomiji ali bar imam porodicu... :okok:
Zivim sa deckom vec neko vreme,u pocetku je bilo tesko ali od kako je i on poceo da radi,stvari samo idu na bolje.

DA NE DAVIM,POENTA PRICE :
:rtfm:
Koliko god neka zivotna situacija delovala lose,neresivo i konacno,UVEK POSTOJI SANSA DA RESENJE IPAK NEGDE POSTOJI!!!! Mozda mi u tom momentu ne vidimo resenje,ali ono ce nam se svakako u pravom trenutku ukazati samo trebamo pazljivo da gledamo i osluskujemo zivot oko sebe!!!!

Samo da se javim i donesem malo pozitivnih vesti na ovu moju temu :D
Prekvalifikovala sam se :klap: u med.sestru vaspitaca sto mi je za sad dovoljno da ostanem u jaslicama i sto i nije bilo tako tesko,svega desetak ispita :super:
Finansijski je bilo malo povuci potegni,ali iscupala sam repu :manikir:
Jos uvek nemam posao za stalno ali sada bar imam realnih razloga da mu se nadam! :ok: Cuvam i neku decu privatno pa tim novcem krpim razne rupe u nasoj porodicnoj ekonomiji ali bar imam porodicu... :okok:
Zivim sa deckom vec neko vreme,u pocetku je bilo tesko ali od kako je i on poceo da radi,stvari samo idu na bolje.

DA NE DAVIM,POENTA PRICE :
:rtfm:
Koliko god neka zivotna situacija delovala lose,neresivo i konacno,UVEK POSTOJI SANSA DA RESENJE IPAK NEGDE POSTOJI!!!! Mozda mi u tom momentu ne vidimo resenje,ali ono ce nam se svakako u pravom trenutku ukazati samo trebamo pazljivo da gledamo i osluskujemo zivot oko sebe!!!!

Tako je hrabra kapitalistkinjo!

Pozdrav svima! Odlucila sam da podelim ovo sa vama u nadi da ce neko,kada sagleda objektivno stanje stvari,umeti da mi kaze sta mi je ciniti... :dash: zato pomagajteee... :rtfm:
Pitanje je sledece : "Sta ja da ucinim sa svojim zivotom u zemlji Srbiji?"
Stanje je sledece :
- imam 22 god
-zivim kao podstanar u Bgu
-radim trenutno u drzavnoj firmi,ali kako stvari tamo stoje,necu jos dugo :sad2:
-roditelje prakticno nemam (da ne detaljisem sada poenta je TA,nista od njih)
-svoj sweet home gde da pobegnem kad stvari postanu ruzne u zivotu,nemam
-i pritom imam i decka sa jos crnjom zivotnom pricom od moje...:dash:

E ZANIMA ME SLEDECE : :rtfm:

STA JA DA RADIM I GDE DA ZIVIM KADA OSTANEM BEZ POSLA A SAMIM TIM I PARA ZA KIRIJU??? KAKO CU JA U OVOJ JEBENOJ ZEMLJI IKADA OBEZBEDITI SEBI ILI NE DAJ BOZE SVOJOJ DECI KROV NAD GLAVOM???? STA DA RADIM :dash: JA NE ZNAM :sad2: POLUDEH RAZMISLJAJUCI O SVEMU TOME:dash: MOLIM VAS DAJTE NEKE IDEJE DA SKRENEM MISLI U NEKOM OPTIMISTICNIJEM PRAVCU JER ODOH U TOTALNU DUBIOZU MOZGA :think:

http://www.liveinaustralia.com/homed.asp
nista te nece kostati ako pokusas...

poz

Back