Ako ste zaista prevrnuli autobus iz gore pomenutih razloga onda ste zaista smesni.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako ste zaista prevrnuli autobus iz gore pomenutih razloga onda ste zaista smesni.
a da li je autobus bio osiguran?
Autobus je prevozno sredstvo kojim se izmedju ostalihprevoze ljudi koji imaju ZIVOTNO OSIGURANJE!
Autobus je prevozno sredstvo kojim se izmedju ostalihprevoze ljudi koji imaju ZIVOTNO OSIGURANJE!
Tacno, ali se i autobus moze zivotno osigurati, u slucaju njegove smrti, znaci nekog velikog sudara pa se ne moze popraviti, njegova firma, odnosno mali autobuscici dobijaju novac, evo pitaj Yagija ako mi ne vjerujes?
Znaci naslednici iz prvog reda.Nikola je zaista tragikomicna osoba koja se ovde blamira da mi to vise uopste nije smesno.Covek je ocito bolestan.
Znaci naslednici iz prvog reda.Nikola je zaista tragikomicna osoba koja se ovde blamira da mi to vise uopste nije smesno.Covek je ocito bolestan.
Ne samo da ga je prevrnuo nego ga je i opipao.apio ga je za jaja.
![]()
Nikola je klokan trtlja poput papagaja.
Prevrneuo je bus i apio ga za jaja.
Sad se on ponosi zapet je ko puska
Za patka se zeznuo rece da je guska.![]()
Nikola je klokan trtlja poput papagaja.
Prevrneuo je bus i apio ga za jaja.
Sad se on ponosi zapet je ko puska
Za patka se zeznuo rece da je guska.![]()
Pravo pitanje, zaista je zanimljivo cuti koju je skolu zavrsio gospodin Nikola i da li je uopste ikada radio u nekoj normalnoj firmi.
Tacno, ali se i autobus moze zivotno osigurati, u slucaju njegove smrti, znaci nekog velikog sudara pa se ne moze popraviti, njegova firma, odnosno mali autobuscici dobijaju novac, evo pitaj Yagija ako mi ne vjerujes?
Znao sam13 je baksuz broj, obratite paznju da kengur torbar sa brojem zapocinje recenicu...
U kengurskoj skoli to je sasvim normalno.Cenim da je Nikola skupio nekih osam razreda sa sve velikim odmorima.Naravno okinuo je par puta( isti razred) i malo je falilo da ode u penziju pravo iz skole.
![]()
A dzaba kacis te linkove u kojima se ispira mozak, dovoljno je o Grawe receno, pocinje da se odmotava klupko i da se otkriva kako sigurno i kako pametno su ulagali novac od klijenata, ne moze ih opprati ni cijeli Dunav, ali ti i dalje vjerujes u tu pricu sektasku.
Njihova prica i jeste namijenjena ispranim mozgovima, oni sa takvim uspjehom u tako pripremljene i isprane mozgove instaliraju svoju pricu da je to za nepovjerovati, na tome im zaista treba odati priznanje.
Mislim da se ni oni sami ne bi toliko grcevito branili koliko ih brane njihovi klonovi kojima su promijenili sadrzaj u mozgu...