Bambina
Buduća legenda
- Poruka
- 25.036
pa i nemaš boljeg tona od ploče![]()
Mmm, kad onako prijatno pucketa...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa i nemaš boljeg tona od ploče![]()
Dodjem malopre u stan ono nemam nijednu kasiku cistu.
Pa se setim da mi juce nova cimerka (koja ima 32 god, radi, znaci nije klinka) rece da nema escajg jer je to taaaaako cool![]()
Btw, ima super tanjire, nisam joj bas zagledala ali vidim i serpe, danas je kuvala nesto , znaci ne jede van kuce, nego u stanu, ali eto nikada nema escejg, i da sobne papuce i to je cool (seticu se sta jos, znam da ima)
A u kremama sigurno bar 150 e i u kozmetici za tusiranje i posle tusiranja (zauzela mi celu policu ali to je druga tema).
Da se ne lazemo, ja nemam mikser, tucak za meso i jos milion stvari u kuhinji. Pre bih kupila cipele nego mikser i to je tacno, ali escejg![]()
Pogotovo sto to ima veze sa higijenom, ali 'ajde.
Tema nije o mojoj cimerki vec.. Kako pravite prioritete sa novcem i imate li ovakvih "nelogicnosti"? Postoji li nesto sto vam je neophodno u svakodnevnom zivotu,ali nemate jer je to cool?![]()
![]()
e da...vaga...
nikad mi nije bilo jasno cemu to sluzi...u kuhnji...
jbga, kod mene svi "recepti" na solje/case/kasike/fildzane cak...![]()
Što? Ja obožavam npr. gramofon i slušam stare ploče)) To mi je baš gušt.
ja vec drugu godinu nemam kadu u jednom kupatilui garnituru u gostinskoj sobi, ali zato redovno putujem negde![]()
....soljice su zakon...piraj Mirku ako meni ne verujes....))))
Ja priznajem samo SI sistem, a tamo šoljica neeeeeema![]()
Dodjem malopre u stan ono nemam nijednu kasiku cistu.
Pa se setim da mi juce nova cimerka (koja ima 32 god, radi, znaci nije klinka) rece da nema escajg jer je to taaaaako cool![]()
Btw, ima super tanjire, nisam joj bas zagledala ali vidim i serpe, danas je kuvala nesto , znaci ne jede van kuce, nego u stanu, ali eto nikada nema escejg, i da sobne papuce i to je cool (seticu se sta jos, znam da ima)
A u kremama sigurno bar 150 e i u kozmetici za tusiranje i posle tusiranja (zauzela mi celu policu ali to je druga tema).
Da se ne lazemo, ja nemam mikser, tucak za meso i jos milion stvari u kuhinji. Pre bih kupila cipele nego mikser i to je tacno, ali escejg![]()
Pogotovo sto to ima veze sa higijenom, ali 'ajde.
Tema nije o mojoj cimerki vec.. Kako pravite prioritete sa novcem i imate li ovakvih "nelogicnosti"? Postoji li nesto sto vam je neophodno u svakodnevnom zivotu,ali nemate jer je to cool?![]()
![]()
znači ,zato su oni recepti 125g oraha....uvek se pitam gde nađoše tih 25g, odozgoNemam vagu za sebe.... kad zatreba, merim se po apotekama
Imam kuhinjsku vagu i to fensi, digitalnu, na decimale....zaebite me tog odokativnog kuvanja, vi, savršene domaćice![]()