Животни принципи

Животни принципи су наши унутрашњи орјентири, који одређују карактер нашег спољашњег понашања, његов морално-духовни оквир. Ови принципи се често сасвим несвесно примењују ; то су претпоставке на основу којих организујемо свој живот и своје понашање. Да ли и ви имате принципе који вас воде кроз живот?

Ево рецимо ја, често примењујем различите принципе у зависности од ситуације. Али као неки "главни" принцип, рекао бих можда "Никад не одустај, челична воља је све." То ме често води кроз живот. Посебно кад ми неко каже да се нешто не може урадити, односно да ја то не могу да урадим.

Ништа не треба да се слепо прати па тако ни животни принципи односно неки животни мото. Тако и мој "никад не одустај" има свој контраст "паметнији попушта" јел??

Иначе пријатељу ја сам све али оптимиста нисам =))

Vidim promenio si živtni moto. Promenićeš ih još još mnogo, što je sasvim prirodno. Menja čovek vremenom mišljenja, navike, okolinu, a time i ljude oko sebe, pada pod druge uticaje , usvaja druge ideje i tako...menja se sve, pa i mi. ;)

1404973968-600-x-630px-Be-Yourself-Accept-Yourself-Value-Yourself-Forgive-Yourself-Bless-Yourself-Express-Yourself-Trust-Yourself-Love-Yourself-Empower-Yourself.jpg

.

Како мислиш променио?? Мени се одувек све сводило на вољу, кад год нисам нешто могао да издржим, било физички или психички, говорио сам себи типа "свима причаш о челичној вољи сад то и докажи".

Мада кад размислим, највише од свега ми је у тешким тренуцима помагало "шта се мора, мора се" (наспрам уобичајеног "шта се мора није тешко", увек сам говорио, ако се нешто мора то га не уопште не чини лакшим :D )

Back