Zivotne veze

Јес, били све сами Финци...:)

...pa,spram mene...
g020.gif

U poslednje vreme kroz razgovore sa dosta zena cuo sam jednu jako zanimljivu stvar. Svaka zena bi uvek htela da ima porodicu, da ima muskarca pored sebe, ali to i nije uvek bivalo tako lako. Gde god bi postojao problem nalazenja partnera javljao se jedan karakteristican komentar: "Ne ocekujem da cu naci pravog tokom mojih izlazaka u grad (diskoteku, kafic, itd.)". Sada ja vas zene (single ili u vezi), pitam kako ste vi nasli pravog muskarca i da li ste ocekivale da se on pojavi u gradu, na poslu, putovanju itd. Sta mislite da li je vise veza sklopljeno na bazi prvog susreta dve osobe koje se nikada ranije nisu videli niti znale - ljubav na prvi pogled ili na bazi prethodnog poznanstva dve osobe.
nema pravila.nikad se ne zna gde se i kako moze sresti prava ljubav

U poslednje vreme kroz razgovore sa dosta zena cuo sam jednu jako zanimljivu stvar. Svaka zena bi uvek htela da ima porodicu, da ima muskarca pored sebe, ali to i nije uvek bivalo tako lako. Gde god bi postojao problem nalazenja partnera javljao se jedan karakteristican komentar: "Ne ocekujem da cu naci pravog tokom mojih izlazaka u grad (diskoteku, kafic, itd.)". Sada ja vas zene (single ili u vezi), pitam kako ste vi nasli pravog muskarca i da li ste ocekivale da se on pojavi u gradu, na poslu, putovanju itd. Sta mislite da li je vise veza sklopljeno na bazi prvog susreta dve osobe koje se nikada ranije nisu videli niti znale - ljubav na prvi pogled ili na bazi prethodnog poznanstva dve osobe.

Obicno sam bila u vezi sa kolegama. Pretpostavljam da su slicna interesovanja uradila veci deo posla.
Bilo je ljubavi na prvi pogled, izuzetno burne i intenzivne ljubavi koja se dozivljava, nadam se za svoje dobro, jedanput u zivotu. Da smo bili malo drugaciji verovatno bi ljubav istrajala, medjutim, u tom slucaju veza ne bi imala ni deseti deo inteziteta a to bi bila steta.
Regularno, ljubav bi se rodila kasnije, nakon udvaranja, klimavih pocetaka, sve u svemu nakon nekog vremena...i to su bili nastabilniji odnosi sa momcima koji su mi i danas prijatelji. Njihove korake mogu da predvidim. Sa druge strane, zivot bi bio prazan bez zacina nepoznatog tako da ipak glasam za vas hrabre bez oslonca u ljubavi koji donosi isto drustvo, ista skola, isti grad.

Све су опције могуће. :D
Највише волим кад неког упознам преко неког- али ни то није гарант да ће се обоба понети као човек.
Верујем и у љубав на први поглед али искључиво би то могло да ми се деси са мушкарцем кога знам макар из приче неко време па кад га видим први пут са већ неким знањем о њему, осетим хемију.

Никад нисам упознала дечка у дискотеци, кафићу. Нити седим нити сам волела да седим по кафићима, а у неки ноћни клуб забасам једном у две године. Тако је било чак и кад сам имала 20 година.

Čemu se učiti?
Kako savatati muškarca? Ah da, zaboravih da je to san svake devojke...:roll:

Kod mene bilo obrnuto... on jurio mene... pa i dan danas mislim da je tako... i ne samo sa njim već sa svakim... obožavam da glumim plen... :manikir::mrgreen::flert:

Pa, to i kažem!:lol:
Svaki "plen" ima svoj stil "lova", kao i svaki "lovac"...:)

Važno je samo umeti..:mrgreen:

Nisam se nikada "nasla" sa nekim, a da mi se nije svideo na prvi pogled. Stavise, to su bili grom trenuci, kada se radi o onima koje sam volela. Isti je slucaj i sa onima koji su se desavali, da kazem, usput, ali oni nisu bili "pravi".

Valjda uvek prvo vidimo nekog, pa upoznamo. Ono da se razvija romanticna ljubav iz poznanstva, prijateljstva, nisam iskusila. Kada mi neko postane dobar drug, prestajem da ga gledam kao muskarca, i evo sad zamisljam, pa umrla bih od smeha kad bih morala da spavam sa drugom.

Ako je bilo fizicke privlacnosti na pocetku, ona moze da prestane kroz upoznavanje, ali jos nisam dozivela da se naknadno javi.

Mozda je moguca situacija "upoznavanje, razgovori pa tek posle fizicka privlacnost i zaljubljivanje" kada se dvoje ne vide, preko neta ili tako nesto, ali to mi je potpuno nepoznata teritorija. Ne samo da nemam iskustva u tome, vec i ne bih ni mogla da se zaljubim u nekog koga ne vidim. Da cenim, pa i volim sto postoji (mada bez "zive" reci, ociju, pokreta ne racunam da sam nekoga upoznala) mozda, ali da me fizicki privlaci ne. Mozda kad bih se bavila time da mastam o njemu, pa dodam nekakvo telo po svom izboru, otkud znam, ali to opet ne bi bio on, vec nekakva iluzija (a ni to nije moja cup of fantasy).

Back