Андроник Комнин
Elita
- Poruka
- 24.201
a kako "mi" koje smo jako fine i učtive i tako to...da upoznamo take iste??? missim na fakultet ne idem...a kafitji su krcati klincima..![]()
У факултетски бифе...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a kako "mi" koje smo jako fine i učtive i tako to...da upoznamo take iste??? missim na fakultet ne idem...a kafitji su krcati klincima..![]()
nema pravila.nikad se ne zna gde se i kako moze sresti prava ljubavU poslednje vreme kroz razgovore sa dosta zena cuo sam jednu jako zanimljivu stvar. Svaka zena bi uvek htela da ima porodicu, da ima muskarca pored sebe, ali to i nije uvek bivalo tako lako. Gde god bi postojao problem nalazenja partnera javljao se jedan karakteristican komentar: "Ne ocekujem da cu naci pravog tokom mojih izlazaka u grad (diskoteku, kafic, itd.)". Sada ja vas zene (single ili u vezi), pitam kako ste vi nasli pravog muskarca i da li ste ocekivale da se on pojavi u gradu, na poslu, putovanju itd. Sta mislite da li je vise veza sklopljeno na bazi prvog susreta dve osobe koje se nikada ranije nisu videli niti znale - ljubav na prvi pogled ili na bazi prethodnog poznanstva dve osobe.
U poslednje vreme kroz razgovore sa dosta zena cuo sam jednu jako zanimljivu stvar. Svaka zena bi uvek htela da ima porodicu, da ima muskarca pored sebe, ali to i nije uvek bivalo tako lako. Gde god bi postojao problem nalazenja partnera javljao se jedan karakteristican komentar: "Ne ocekujem da cu naci pravog tokom mojih izlazaka u grad (diskoteku, kafic, itd.)". Sada ja vas zene (single ili u vezi), pitam kako ste vi nasli pravog muskarca i da li ste ocekivale da se on pojavi u gradu, na poslu, putovanju itd. Sta mislite da li je vise veza sklopljeno na bazi prvog susreta dve osobe koje se nikada ranije nisu videli niti znale - ljubav na prvi pogled ili na bazi prethodnog poznanstva dve osobe.
Све су опције могуће.U poslednje vreme kroz razgovore sa dosta zena cuo sam jednu jako zanimljivu stvar. Svaka zena bi uvek htela da ima porodicu, da ima muskarca pored sebe, ali to i nije uvek bivalo tako lako. Gde god bi postojao problem nalazenja partnera javljao se jedan karakteristican komentar: "Ne ocekujem da cu naci pravog tokom mojih izlazaka u grad (diskoteku, kafic, itd.)". Sada ja vas zene (single ili u vezi), pitam kako ste vi nasli pravog muskarca i da li ste ocekivale da se on pojavi u gradu, na poslu, putovanju itd. Sta mislite da li je vise veza sklopljeno na bazi prvog susreta dve osobe koje se nikada ranije nisu videli niti znale - ljubav na prvi pogled ili na bazi prethodnog poznanstva dve osobe.
Čemu se učiti?
Kako savatati muškarca? Ah da, zaboravih da je to san svake devojke...
Kod mene bilo obrnuto... on jurio mene... pa i dan danas mislim da je tako... i ne samo sa njim već sa svakim... obožavam da glumim plen...![]()