Zivotna zelja?

Miss_worms:
Ama to je dugacko kao covekov prst,braon boje.Nije ni nalik iguani.
Pa da,konji se tako krecu.Moja baba u Italiji ima jednog,ali on zivi na hipodromu.I sluzi samo za trke.Bezveze,jer je ona unajmila coveka koji se stara o njemu.Ma kao da i nije njen... :evil:

Nemam pojma sta je to... :? Gde nadje te zivuljke..

Mnogo je...

Nikad ne bih dozovolila da se neko brine o mom konju... :?

Sasha85:
Miss_worms:
Pa da,konji se tako krecu.Moja baba u Italiji ima jednog,ali on zivi na hipodromu.I sluzi samo za trke.Bezveze,jer je ona unajmila coveka koji se stara o njemu.Ma kao da i nije njen... :evil:

Mnogo je...

Devojko, ti nemas ni predstavu koliko je zaje*ano odrzavati konja... Nije to auto pa ga iskljucis - uvek jede i to mnogo (kao konj), trazi raznovrsnu ishranu. Mora da se timari svaki dan, mora skoro svaki dan da se izvodi iz stale... Smucilo bi ti se posle 2-3 meseca.

Luc:
Sasha85:
Miss_worms:

Mnogo je...

Devojko, ti nemas ni predstavu koliko je zaje*ano odrzavati konja... Nije to auto pa ga iskljucis - uvek jede i to mnogo (kao konj), trazi raznovrsnu ishranu. Mora da se timari svaki dan, mora skoro svaki dan da se izvodi iz stale... Smucilo bi ti se posle 2-3 meseca.

Decko... Imam predstavu...
Znam ja sve to... I znam da mi nista od toga ne bi bilo tesko...

Sasha85:
Luc:
Sasha85:
Luc:
Sasha85:
Luc:
Mozda ako bas bas volis konje, ali i da ih toliko volis - nemas para da ih imas, sorry :( . To ti je bogataski hobi (a mi nismo bogatasi), zar ne.

Glupe pare... :(
Glupe jesu, al' bez njih se ne moze... :cry:

Nalazost... :(
Mislis naZaLost. Pa je*iga, tuzna je to prica...

Dobro de... :roll:
Sad si me rasplakala :cry: :cry: :cry: , salim se. Ali ja znam da kad porastem bicu - milioner. To ti je najbolje zanimanje :D

Sasha85:
Luc:
Sad si me rasplakala :cry: :cry: :cry: , salim se. Ali ja znam da kad porastem bicu - milioner. To ti je najbolje zanimanje :D

Nemoj da places... :( :( :(
Da znas da jeste... A kad se budes obogatio,reci mi kako si to izveo,da se ja barem ne mucim... 8) :P
Ne bih ja dozvolio da se ti mucis: Cim zaradim prvi milion kupujem ti - konja :wink: . Salim se, ali mozemo zajedno da odemo i da "uzajmimo" malo od Gejtsa :wink: 'si za?

Back